- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
bizimle muhabbet ederek tabii ki:))
Hiiçç tadım yok sizinle alakası yok yanlış anlamayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimle muhabbet ederek tabii ki:))
inş kızlar bizde bigün yasıcaz benim bat yaklaşıyorya deliriyorum yine su günler geçmiyor ya sabredemiyorum elimizden duadan başka bişi gelmiyor çok sağolun destekleriniz için canlarım tubilış garanti görür amasuşiyi kimsesevmez bende hiç sevicemi sanmıyorum ıyyyyy
Tabİ ki yaşıcaksiniz kizlar bende sizin gibi bekliyordum Rabbim nasip etti 12 haftalık bebeğim inşaan sizde en kısa zamanda Hamiş kalırsınız çalışmalar ne kadardır devam ediyor
Tabİ ki yaşıcaksiniz kizlar bende sizin gibi bekliyordum Rabbim nasip etti 12 haftalık bebeğim inşaan sizde en kısa zamanda Hamiş kalırsınız çalışmalar ne kadardır devam ediyor
inşallah canım inşallah..sabretmek gerçekten çok zor...çok ağır...Allahım güç kuvvet versin hepimize
bu arada bat ne zamandı sunbalım?
11 aydır uğrasıyoruz bat 12 aralık aşağıdkinin çocuğu var hop hop sesleri gelio delirmede dur
iiyim canım ev işiyaparken anlamadım geçti gitti yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelecekcanım nasıl oldun? biraz daha iyisindir inşallah?
senin bat ne zamandı?
selam kizlar
bence illa cocuk olmadi olsun olsun diye israrci olmamak lazim
Allah hayirlisini nasip etsin
ben kendim icin dua ederken benm icin hayirli degilse olmasin diorum
ne biliyim hicbirsey illaki olmamali
canım batlarımız aynıymış:)
bizim alt komuşuda da küçük bebiş var, sesleri geliyo..
hatta bugün bi arakadaşa doğum yaptığı için geçmiş olsuna gittik.
oraya gelen arkadaşların hepsinin çocukları var..
ben de onları öptüm kokladım..........
iiyim canım ev işiyaparken anlamadım geçti gitti yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelecek
ne kadar güzeller misss hepsi misss melek hepsi melek sen nezandır istiyorsun canım
sen ne kadar bekledin cnm?
sana nasip etmiş Rabbim, inşallah bize de nasip olur.
neler uyguladın hamile kaldığın ay? aydınlat bizi
kayseri güzeliiii
nasılsın bakalım?
ekşi mi yiyosun tatlı mı:))