• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inş kızlar bizde bigün yasıcaz benim bat yaklaşıyorya deliriyorum yine su günler geçmiyor ya sabredemiyorum elimizden duadan başka bişi gelmiyor çok sağolun destekleriniz için canlarım tubilış garanti görür amasuşiyi kimsesevmez bende hiç sevicemi sanmıyorum ıyyyyy

Tabİ ki yaşıcaksiniz kizlar bende sizin gibi bekliyordum Rabbim nasip etti 12 haftalık bebeğim inşaan sizde en kısa zamanda Hamiş kalırsınız çalışmalar ne kadardır devam ediyor

Tabİ ki yaşıcaksiniz kizlar bende sizin gibi bekliyordum Rabbim nasip etti 12 haftalık bebeğim inşaan sizde en kısa zamanda Hamiş kalırsınız çalışmalar ne kadardır devam ediyor

sen ne kadar bekledin cnm?
sana nasip etmiş Rabbim, inşallah bize de nasip olur.
neler uyguladın hamile kaldığın ay? aydınlat bizi:16:

inşallah canım inşallah..sabretmek gerçekten çok zor...çok ağır...Allahım güç kuvvet versin hepimize
bu arada bat ne zamandı sunbalım?

11 aydır uğrasıyoruz bat 12 aralık aşağıdkinin çocuğu var hop hop sesleri gelio delirmede dur

canım nasıl oldun? biraz daha iyisindir inşallah?
senin bat ne zamandı?

selam kizlar

bence illa cocuk olmadi olsun olsun diye israrci olmamak lazim
Allah hayirlisini nasip etsin

ben kendim icin dua ederken benm icin hayirli degilse olmasin diorum

ne biliyim hicbirsey illaki olmamali

11 aydır uğrasıyoruz bat 12 aralık aşağıdkinin çocuğu var hop hop sesleri gelio delirmede dur

canım batlarımız aynıymış:)
bizim alt komuşuda da küçük bebiş var, sesleri geliyo..
hatta bugün bi arakadaşa doğum yaptığı için geçmiş olsuna gittik.
oraya gelen arkadaşların hepsinin çocukları var..
ben de onları öptüm kokladım..........

selam kizlar

bence illa cocuk olmadi olsun olsun diye israrci olmamak lazim
Allah hayirlisini nasip etsin

ben kendim icin dua ederken benm icin hayirli degilse olmasin diorum

ne biliyim hicbirsey illaki olmamali

selam güselim
canım biz de zaten her zaman aklen , bedenen, ruhen sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip et diye Allaha dua ediyoruz.
bence duada ısrarcı olmak lazım, ama eksik dua yapmamak lazım.
yani olsun da nasıl olursa olsun gibi bir dua yapmamak gerekir.
her zaman için hakkımızda hayırlısını istiyoruz canm. hayırlısını istemek zaten hayırsızı istememek demek oluyor ya, aynı kapıya çıkar yani...
tabi biz duamızı ederiz, Rabbimizden isteriz...O verirse büyüklüğündendir, vermezse de bizim imtihanımızdır...

canım batlarımız aynıymış:)
bizim alt komuşuda da küçük bebiş var, sesleri geliyo..
hatta bugün bi arakadaşa doğum yaptığı için geçmiş olsuna gittik.
oraya gelen arkadaşların hepsinin çocukları var..
ben de onları öptüm kokladım..........

ne kadar güzeller misss hepsi misss melek hepsi melek sen nezandır istiyorsun canım

iiyim canım ev işiyaparken anlamadım geçti gitti yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelecek

Allah iyilik versin güzelim. akadaşlarının gelmesi de iyi olur, kafan dağılır canm..
12.12.12 tarihinde herkes nikah tarihi almış şekerim,
biz de hayırlı haberler alırız inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

ne kadar güzeller misss hepsi misss melek hepsi melek sen nezandır istiyorsun canım

evet yaa, insanın içine sokası geliyo:) çok seviyorum bebişleri yaa
canm ben bayağıdır istiyorum 2 sene olcak aralıkta da olmazsa....
hayırlısı...
sen herhangi bir şey kullandın mı canm? klomen falan?

sen ne kadar bekledin cnm?
sana nasip etmiş Rabbim, inşallah bize de nasip olur.
neler uyguladın hamile kaldığın ay? aydınlat bizi:16:

ben 6 aylık evliyim hiç korunmadım çok istiyordum her ay gebe miyim değil miyim diye testler yapıyordum 3 ay sonra beklenen şey oldu ve benim reglim 1 hafta geçti evde test yaptım silik çıktı hastaneye gittim kan testi yaptırdım gebe olduğum netleşti
valla uyguladığım tek şey ilişki sonrası hemen kalkmamak 10-15 dakika uzanmak oldu birde olmuyor niye olmuyor acaba diye sitrese girmeyin anne adayının ruh halide çok önemli ve eşin çok sıcak su ile duş almasın soğuk su sperm kalitesini artırıyor

iyi akşamlar kızlar kociş oturdu pc başına giremedim şimdi işe gitti rahat rahat giriyorum:16:

kayseri güzeliiii:34::34::34:
nasılsın bakalım?
ekşi mi yiyosun tatlı mı:))

Çok kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar ben ne zamanki aman ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile kaldım :)çoğu kişiden de bunu duyuyorum beyninizin ister istemez etkilediğini düşünüyorum o yüzden rahat olmaya çalışın.

Back