- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
bende bende banada yer açın oradakızzzzz tubişşş sende yanınıı bana ayırrrr kızzz bak gelicemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bende banada yer açın oradakızzzzz tubişşş sende yanınıı bana ayırrrr kızzz bak gelicemmm
bende bende banada yer açın orada
ayıpsın ebsonummm sensiz olurmu kuzu yaaaa sende gelcen tabiii
hep birlikte temmuzda şafak sayıcaz.aha benim 50 gün kaldı ,yok benim 20 gün kaldı
İNŞALLAHHHHHHHHHH
yazdım canım kürü yapıcam bunu adetim biter bitmez başlım 15 gün devam edicem bırakıcam sonra adete 10 gün kala yeniden mi başlıycam
Yok canım, başlangıç zamanını iyi oku bak diyor ki;
İlk başlangıç zamanın adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da adetinin geleceği tam tarihini biliyorsan adet gününe 15 gün kala. Bu 1. kür 15 gün uygulanacak.
2. Küre ise; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala başlıyorsun ve tekrar aynı kürü 10 gün uyguluyorsun.
Tamam canım? Uygula bak, faydasını göreceksin inşallah
tamam gızzzz hele kapağı temmuz topiğine atalım da,yer bulmak kolay
sennen yan yana otururuz. phia da yanımıza çömer. sandalye galmaz ona çünki
kızlar bu ne kürü acaba yardımcı olabilir misiniz?
--> SOĞAN KÜRÜ
İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.
1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula. (Ben ikincisini 7 gün biliyordum o kadar uyguladım o yüzden, ama siz 10 gün yapın kızlar).
--> İNCİR KÜRÜ
1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç. 25 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 25 gün uygula. Toplam 50 günlük kür. NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.
--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.[/I][/B]
DİPNOT: Soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. İlk adım soğan kürü (2 kür), soğan küründen sonra incir kürü. İncir kürüne başlangıç için şart olan herhangi bir zaman-adet dilimi yok. Bu paylaştığım bilgileri araştırıp buraya aktardım arkadaşlar. İbrahim SARAÇOĞLU'nun resmi sitesindeki sıkça sorulan soruların hepsini tek tek okudum. Kür başlangıç zamanlarını da o cevaplardan edindim. Tariflerini de yine aynı siteden kür tariflerinden aldım. Güvenebilirsiniz ya da güvenmezseniz de 33 sayfalık sıkça sorulan soruları ve cevaplarını okuyup aynı sonuçlara ulaşabilirsiniz
Ya bu smileler nasıl çıkıyor sizde? Ben hala msn modundayım :) Bende elimi kapatıp gülmek istiyorum.Bende utanıp kıpkırmızı olmak istiyorum.Benimde bebeğim taklalar atsın istiyorum :))
gvn tatlım ovü fotosu yükleemiştim ya bugün adetimin 12.günü sabah birşey yapamadık akşama inşallah çalışmalara başlasam mı?şu yumoşlarda bir olsaydı heyecanla bekliyorum.
Bu soğan kürü çikolata kisti, polikistikover vs. için ve rahmin içini temizleyip arındırıp gebeliğe zemin oluşturuyormuş, kolaylaştırıyormuş. Kist olsun olmasın kullanmakta fayda var, rahmi arındırdığı için bebeği kolaylaştırıyormuş. Bakın mesela benim hiç kist vs. yok çok şükür, ama ben de uyguladım bu kürü. İkinci kürde kahverengi kahverengi lekeler geldi, temizlendi, düşünün kistim olmamasına rağmen. Kist vs. olanlarda daha belirgin bir şekilde sökülüyormuş içindekiler... Soğanın tam iki kürünü bitirince de devamında incir kürünü öneriyor SARAÇOĞLU... Deneyin derim size Eşlerinize de keçiboynuzu kürü takviyesi bir de. Bakın hepsini kopyalayayım sizlere, diğer topikte paylaşmıştım;
tatllım 28 günde 1 adet oluyor isen yarın çatlar yumurtan bgn akşam ilişki olsun ve yarın sabah :) inş bebiş gelicek
30 günde bir oluyorum canım bugün 13.günüm dün akşam ve bu sabah halvet oldu bakalım ovüde kullanıyorum daha koyuyu yakalıyamadım:2:
Bak seeennn, bana yer yok haa, ben de yanınıza çömelecem haaaa, al sana al sanaaaa
Unuttun galiba kızzz, ben ev sahibiyim, istediğim yere otururum, kucağınıza bilem otururum yani hiç belli olmaz
o zaman günün gelmemiş cnm daha :) 30 günde 1 görüyosan adet 15. günde koyulaşır korkma sen bekle sabırlı ol bende sinirlenip az daha çöpe atıodum testleri gece rüyamda çift çizgiydi kalktım yaptım testi çift çizgi:) tam 14. gündü bnm 28 gündür adetim snn 30 gün ise 15. gün çatlıycaktır sabırlı ol cnm ilişki olmasın bgn o zaman yrn sabah olmalı bence
30 günde bir oluyorum canım bugün 13.günüm dün akşam ve bu sabah halvet oldu bakalım ovüde kullanıyorum daha koyuyu yakalıyamadım:2: