- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın dün akşamda böyle yalnız kaldım,ellerin topiklerine sarktım.Bana hırladılar bende geri döndüm kuzu kuzu.
İŞTE KUZU KUZU GELDİM DİLEDİĞİNCE KAPANDIM DİZLERİNE BU KEZ GURURUMU ATEŞE VERDİM YAKTIM DA GELDİM......
Ooooyy yeşil gözlü kuzuuuu.Tarkaannn...Anam ne dinlerdik güzel şarkıydı.Fıkır fıkır.Tam açtım hoca Allahu ekber dedi.Akşamı da kaçırdım lak lak edecem diye.Tüh.
canım benim yemeğe oturmuştuk ondan yazamadım
kociş mutfaktan geldi patlıcanlı orman kebabı yapmış
Afiyet bal şeker olsun canım benim.Yarasın bebişinize...
Pericim afiyet bal şeker olsun yarasın bebişinede kocişin aşçımı yoksa patlıcanlı orman kebabı felan menün güzelmiş....
evet canım kociş aşçı böylede iyi oluyor arada yemek yapmaktan yırtıyorum
Kokmuşlar siziiiii.Biz gibi BAT bekleseydiniz daha mı iyiydi ha?Sızlanmak yok sızlanmak yok.Yiyin tuzlu limonları,tuzlu krakerleri oturun bakıyımmm..HıııııKızıcam bak şimdi.Dün akşam kornişon turşusunu çikolataya bandırıp yemekten bahsedenler vardı burada Nasıl bir durum yaratıyorsa o damla kadar olan şeyler içinizde.Neysem inşallah biz de geliriz o aşamaya
Hayır.Canım bişey istemiyor.Hala işyerindeyim.Eve de gitmek istemiyorum.Bilmiyorum ne yapacağımsen ne yapıyorsun bakalım yemeğini yedinmi sen canım
Kokmuşlar siziiiii.Biz gibi BAT bekleseydiniz daha mı iyiydi ha?Sızlanmak yok sızlanmak yok.Yiyin tuzlu limonları,tuzlu krakerleri oturun bakıyımmm..HıııııKızıcam bak şimdi.Dün akşam kornişon turşusunu çikolataya bandırıp yemekten bahsedenler vardı burada Nasıl bir durum yaratıyorsa o damla kadar olan şeyler içinizde.Neysem inşallah biz de geliriz o aşamaya
Hayır.Canım bişey istemiyor.Hala işyerindeyim.Eve de gitmek istemiyorum.Bilmiyorum ne yapacağım
çok kötü bir hal yaratıyor Ayşeciğim bütün gece çıkardım.hala kendime gelemedim bir daha yapmıycam derken hiç inandırıcı gelmiyor.
ama şu son yazdıklarınla beni çok fena güldürdün...Allah da seni güldürsün hiç ağlatmasın inşllh
arkadaslar ne yapmalim bilmiyorum dun adet gunumdu gecti bir saat once hamilelik testi yaptim negatif?ne yapmaliyim sizce? hamilelik var mi yok mu diye ..