• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Anam valla kendimi deli gibi hissediyorum bazen.Bi sürü kişi var.Bi ben konuşuyorum.İnsan bi güler,bi somurtur bişiii yapar nerdesiniiiiizzz... Offfff içim daraliiiiiiiii

Sayfayı yeniliyorum en son ben yazmışım.Bi daha yeniliyorum aaa bu sefer de ayşe yazmış.Bi daha yeniliyorum yine ben yazmışım.Ne suskunmuşsunuz arkadaş.Açın bi konu konuşalım.Sıkıldım susmaktan.Yazasım var,gülesim var,ağlayasım var,düşünesim var :31::31::31::31::31::31:

Bakın dün akşamda böyle yalnız kaldım,ellerin topiklerine sarktım.Bana hırladılar bende geri döndüm kuzu kuzu.
İŞTE KUZU KUZU GELDİM DİLEDİĞİNCE KAPANDIM DİZLERİNE BU KEZ GURURUMU ATEŞE VERDİM YAKTIM DA GELDİM......
Ooooyy yeşil gözlü kuzuuuu.Tarkaannn...Anam ne dinlerdik güzel şarkıydı.Fıkır fıkır.Tam açtım hoca Allahu ekber dedi.Akşamı da kaçırdım lak lak edecem diye.Tüh.

Bakın dün akşamda böyle yalnız kaldım,ellerin topiklerine sarktım.Bana hırladılar bende geri döndüm kuzu kuzu.
İŞTE KUZU KUZU GELDİM DİLEDİĞİNCE KAPANDIM DİZLERİNE BU KEZ GURURUMU ATEŞE VERDİM YAKTIM DA GELDİM......
Ooooyy yeşil gözlü kuzuuuu.Tarkaannn...Anam ne dinlerdik güzel şarkıydı.Fıkır fıkır.Tam açtım hoca Allahu ekber dedi.Akşamı da kaçırdım lak lak edecem diye.Tüh.

canım benim yemeğe oturmuştuk ondan yazamadım :16:

Kokmuşlar siziiiii.Biz gibi BAT bekleseydiniz daha mı iyiydi ha?
:20:Sızlanmak yok sızlanmak yok.Yiyin tuzlu limonları,tuzlu krakerleri oturun bakıyımmm..Hııııı:20:Kızıcam bak şimdi.Dün akşam kornişon turşusunu çikolataya bandırıp yemekten bahsedenler vardı burada :56:Nasıl bir durum yaratıyorsa o damla kadar olan şeyler içinizde.Neysem inşallah biz de geliriz o aşamaya :31:

İnş. cnm sürekli dua ediyorum hepinize. Tabi bulantı için değil:9:

Kokmuşlar siziiiii.Biz gibi BAT bekleseydiniz daha mı iyiydi ha?
:20:Sızlanmak yok sızlanmak yok.Yiyin tuzlu limonları,tuzlu krakerleri oturun bakıyımmm..Hııııı:20:Kızıcam bak şimdi.Dün akşam kornişon turşusunu çikolataya bandırıp yemekten bahsedenler vardı burada :56:Nasıl bir durum yaratıyorsa o damla kadar olan şeyler içinizde.Neysem inşallah biz de geliriz o aşamaya :31:

çok kötü bir hal yaratıyor Ayşeciğim bütün gece çıkardım.hala kendime gelemedim bir daha yapmıycam derken hiç inandırıcı gelmiyor.

ama şu son yazdıklarınla beni çok fena güldürdün...Allah da seni güldürsün hiç ağlatmasın inşllh

çok kötü bir hal yaratıyor Ayşeciğim bütün gece çıkardım.hala kendime gelemedim bir daha yapmıycam derken hiç inandırıcı gelmiyor.

ama şu son yazdıklarınla beni çok fena güldürdün...Allah da seni güldürsün hiç ağlatmasın inşllh

Şaka bi yana bunu 9 ay çekenler oluyormuş.Rabbim 1 ayda kurtarmayı nasip etsin hepimize.Hatta hiç yaşamamayı...

Mrb kizlar. Ben normalde 31 32 gunde oluym.ama gecen ay 29 gunde oldum.yarin 29 gunum.ilkkez 29 gunde oldum. Simdi ben 30 . Gun olarak ayarldm batimi. Dogru yapmismiyim.

Bende ilk hamileligimde 4 ay cektim bulantidan. Ne yediysem cikardim.kilo verdim. Cok zordur.allah yardimciniz olsun

arkadaslar ne yapmalim bilmiyorum dun adet gunumdu gecti bir saat once hamilelik testi yaptim negatif?ne yapmaliyim sizce? hamilelik var mi yok mu diye ..

arkadaslar ne yapmalim bilmiyorum dun adet gunumdu gecti bir saat once hamilelik testi yaptim negatif?ne yapmaliyim sizce? hamilelik var mi yok mu diye ..

canım en iyi anlama yolu kan testi yaptırman sabah ilk iş kan tahlili yaptır bence.inşallah hamilesindir

hamburgtayim benim tirnaklarimda soyulma basladi doktor yarin kan alicak demir eksikligi olabilir dedi acaba hamilelik durumum olursa o da tahlilde cikarmi yoksa ozellikle soylemem mi gerekiyor?

Back