Dün akşam izin vermedim öpmesine.O kadar kırgınım...
ne yapıyorsun kız
ayşecim takma kafana. evlilikte zaman zaman oluyor böyle şeyler. Eh bu da tuzu biberi... eeeee boşver bakalım, bu akşam ne yemek yapacaksın ? :)))))
test işi ne oldu canımBende aynı durumdayım gaza geldim..
kızlar ben bugünde kurtuldum yemekten ablama gidiyorum dolma yapmış hadi bu akşamda buraya gelin yemeğe antebe
Üzgün biliyorum ama bu benim kırgınlığımı geçirmiyor.Maden kırdı seni iyi yapmışsın.. Çiçek miçek gibi şeylere aldanma gerçekten üzgün olduğunu gözünde gör öle barış kıs :)) Hem araya mesafe girince çocuk yapmak hem daha sağlıklı hem daha kaliteli oluyor. :)) Şaka bir yana İnşallah gönlünü alır canım ve daha fazla birbirinizin sıcaklığından mahrum kalmazsınız.. :)
Dün akşamki sofra öylece duruyor mutfakta.Mantılar davul gibi oldu ve kurudular.Anlattığım salatayı da yaptım ama o da buruşmuştur.Toplamadım bile.Bugün akşam da bırak yemek yapmayı eve gitmeyi düşünmüyorum....ayşecim takma kafana. evlilikte zaman zaman oluyor böyle şeyler. Eh bu da tuzu biberi... eeeee boşver bakalım, bu akşam ne yemek yapacaksın ? :)))))
Afiyet olsun tatlım...kızlar ben bugünde kurtuldum yemekten ablama gidiyorum dolma yapmış hadi bu akşamda buraya gelin yemeğe antebe
gel valla çok güzel olur aynı buradaki gibi dost oluruzohhhh vallaha iyisin. yok bu böyle olmaz. ben sizin o taraf tayin isteyip sana komşu olucam. ohhh her akşam yemek hazır. misss miiissss.. :)))
Üzgün biliyorum ama bu benim kırgınlığımı geçirmiyor.
Dün akşamki sofra öylece duruyor mutfakta.Mantılar davul gibi oldu ve kurudular.Anlattığım salatayı da yaptım ama o da buruşmuştur.Toplamadım bile.Bugün akşam da bırak yemek yapmayı eve gitmeyi düşünmüyorum....
Afiyet olsun tatlım...
test işi ne oldu canım
İyiakşamlar Ebruuiyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
Hormonlar sıfır şu ancanım benim tabii biz konuyu bilmiyoruz ama lütfen kendini böyle hırpalama. Moralinin yüksek olması lazım ki, hormonların da güzel çalışsın değil mi.
:) Haklı bir sebebin varmış.Girme bencede :)benim kocişte mutfağa girdi bugün yemeği ben yapcam dedi ne yapıyor diye merak ediyorum bir yandan da mutfağa grmeye korkuyorum ortalık dağılmıştır şimdi
kızlar ben çıkıyorum. sıkma canını olur mu ayşecik :)) hepinize iyi akşamlar.
Herkese iyi akşamlar. Sürekli okuyorum yazılanları ve sizi takip etmeye devam. Uğurlu geldi bu topik bana:) Benim burun tıkanıklığım bir türlü geçmiyor ya. Bugün de fena midem ağrıdı. Daha da kötü günler mi gelecek acaba:) Oyy bebeğim şimdiden annesinin burnundan mı getiriyo ne
Herkese iyi akşamlar. Sürekli okuyorum yazılanları ve sizi takip etmeye devam. Uğurlu geldi bu topik bana:) Benim burun tıkanıklığım bir türlü geçmiyor ya. Bugün de fena midem ağrıdı. Daha da kötü günler mi gelecek acaba:) Oyy bebeğim şimdiden annesinin burnundan mı getiriyo ne
aynen öyle olacak canım benimde bulantılarım var sabah ve öğlen daha kötü limona tuz ekiyorum yiyorum bulantım öyle geçiyor zaman neler gösterecek daha
Valla biyolojiye de girdik Allah sonumuzu hayır getirsin.Hergün yeni bi bilgi ediniyoruz farkında mısınız kızlar? Kendimizi aştık aştık....Kızlar bugün size bende yeni başlayan bir huyumdan şöyle bahsetmiştim. "Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum." demiştim. Bu konuyla ilgili bir belirti buldum sizce dorumu algılıyorum yoksa kendime mi uyarladımD
Hamileliğin ikinci üç aylık döneminde 5 duyunuz nasıl değişir?
Kokulara karşı aşırı hassasiyet, görmede bulanıklık, dokunmalara karşı aşırı hassaslaşma veya ağızda metalik bir tat hissi... Tüm bunlar hamileliğe bağlı olarak duyularda meydana gelen değişimlerin sonucu olabilir...
Dokunma ve işitme duyuları
İkinci trimesterde dokunma duyusunda da değişimler meydana gelerek, dokunma duyusunda hassasiyetin arttığı fark edilebilir. Bunun yanında, bazı anne adayları da hamilelik sırasında işitme duyularında değişiklik yaşadıklarını da ifade ediyorlar.
Oy oy oy....Afiyet bal şeker olsun üçünüze de....kociş mutfaktan geldi patlıcanlı orman kebabı yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?