• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar ya yukarda okuyunca paniğe kapıldım adet düzensizliği vücudun gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş falan. Benim adetlerim o kadar düzenli ki yani vücudum gebeliğe hazır değil mi diye düşündüm bir an:(

sen okuduğunu yanlış anlamış olabilrisin tatlım korunmayı bıraktığın ilk aylarda vucut dengesini toplamaya calışıyo o sebepten bikaç gunluk sapmalar olabiliyor
bunuda bi genellemeye bağlamak doğru olmaz herkeste aynı olacak die bi kural yok
sunu örnek verebilirim kimsiin 12.gunde yumurtlarken kimisi15.yada 16.gunde yumurtluyo her kadının bedeni kendine özel değişiklikler hareketler sergiliyo
yanlış anlayıp boşuna panik yapmısın hayatım.=)

arkadaşlar şimdi dr dan geldim bir iyi bir kötüye yakın haber verdi dr.bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allah'a şükür.biyopsi sonucu biraz kötü çıktı.cin2 çıktı tabi tedavi için doğumu bekliyecekler,doğumdan sonra rahimin ya bir kısmını yada tamamını alıcaklar.bakalım hayırlısı.şimdilik sadece hamileliğe konsantre oldum hiç o durumu düşünmemeye çalışıyorum.bol bol dua edin inşallah.neyseki bebeğim iyiymiş.
Hayırlı olsun Feyzacımm yeni kalbiniz :54: Diğerine gerek kalmayacak gör bak sen.Doğumla hepsi temizlenecek inşallah.Herşey çok güzel olacak eminim ben..:46::46::46::46::46::46::46:

Kızlar ya yukarda okuyunca paniğe kapıldım adet düzensizliği vücudun gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş falan. Benim adetlerim o kadar düzenli ki yani vücudum gebeliğe hazır değil mi diye düşündüm bir an:(

Kız dur cımbızla çekme lafı kendine.Belki senin vücut çaktırmıyordur hazırlıklarını.Sıkma canını bir hamilelik diğerini bile tutmuyorken birbirimizle karşılaştırmamamız lazım aslında belirtilerimizi.Hepimiz farklıyız sonuçta.Olacaakk vakti zamanı gelince bebeklerimiz gelecek inşallah.Dileğimiz en kısa zamanda gelmesi yönünde..:16::16::16::16:

Hayırlı olsun Feyzacımm yeni kalbiniz :54: Diğerine gerek kalmayacak gör bak sen.Doğumla hepsi temizlenecek inşallah.Herşey çok güzel olacak eminim ben..:46::46::46::46::46::46::46:

Kız dur cımbızla çekme lafı kendine.Belki senin vücut çaktırmıyordur hazırlıklarını.Sıkma canını bir hamilelik diğerini bile tutmuyorken birbirimizle karşılaştırmamamız lazım aslında belirtilerimizi.Hepimiz farklıyız sonuçta.Olacaakk vakti zamanı gelince bebeklerimiz gelecek inşallah.Dileğimiz en kısa zamanda gelmesi yönünde..:16::16::16::16:

çok sağol Ayşeciğim inşalla Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün....

yok canım ya sanmıyorum,hem bünyeye göre değişir :20: boşver takma sen,psikoloji çok etkileniyo hem herkese olan şeyler bizde de olsa ohooo yandık walla :14: hadi bakalım son 4 gün heyecan tavan inşallah müjdeli haberleri vercez birbirimize :34:

Yarabbim burada 2 akşam önce yaptığım duamı tekrarlıyorum panik atak geçirtmeden kafayı yedirtmeden bebişimi, bebişlerimizi tez zamanda sağlıkla ver yarabbimm.. (Amin)

Kızlar hafif panik atak durumları geçiriyorum galiba:) nasıl bir telaştır anlamadım gitti. Eşimin akrabaları her ay bu ayda mı yok diye sora sora beni deli edecekler gibime geliyo sonunda yarabbim sabırlar versin benim gibi durumda olanlara.

Yarabbim burada 2 akşam önce yaptığım duamı tekrarlıyorum panik atak geçirtmeden kafayı yedirtmeden bebişimi, bebişlerimizi tez zamanda sağlıkla ver yarabbimm.. (Amin)

Kızlar hafif panik atak durumları geçiriyorum galiba:) nasıl bir telaştır anlamadım gitti. Eşimin akrabaları her ay bu ayda mı yok diye sora sora beni deli edecekler gibime geliyo sonunda yarabbim sabırlar versin benim gibi durumda olanlara.

canım benimmm sen cok gerilmişsin anladığım kadarıyla ondan böle ne okusan kendine yoruyosun
sakın bak yapmaa biz burda birbirimize yaşadıklarımızı anlatıyoruz kendimizden örnek veriyoruz ama bu herkes için aynen olucak die bi kural yok
dediğim gibi hepimizin bedeni kendine has seyler gösteriyo bize sadece benzerlik yardımcı olmak amacım yoksa yanlış yerere yönlendirip senin panik olman
çok üzer beni şahsen
seninde dediğin gibi daima dua edicez şükredicez Rabbimize o doğru zamanda hepimizin dualrının karşılığını kucağımıza verecektir arkadaşım:34:

Ben paniktim sen benden de vahimsin kardeşim.Sakin olmak lazım.Uzak dur o tür akraba akreplerinden bi süre.Gitme,geldiklerinde de fazla muhabbetlerine girme.Çok zor olmalı bu tür şeyler.Ben yaşamadım hiç,böyle birşeye de asla izin vermem.Bu insanın özelidir kimseye ne soru sorma hakkı verir ne baskı yapma hakkı verir.Bayramda biri ufaktan sordu varmı bişeyler diye hani meraktan sorulur ya her evliye o tarzdaydı,hemen kestirip attım "özel hayatımla ilgili konuşmam ben.zamanı gelince herkes öğrenir" dedim.tabi canım sizin özeliniz falan diye çevirdi lafı.Ne konuda olursa olsun kimseye hayatına karışma hakkı verme.O hakkı sen verirsin.Karşıdaki cahil de olsa meraklı da olsa kestirip attığın anda sesini keser.Kesmezse ortamdan uzaklaşırım ben.Kimseyi ilgilendirmez benim ne zaman ne yapacağım.Panik atak çok ciddi bi rahatsızlık.Herkezde belirtisi var ama ilerlerse çok berbat bişey.O yüzden topla kendini ve kimseye sana baskı kurma hakkını verme.Herkez haddini bilsin sana karşı.:47:

Sen değil misin adeti görmeden ümitsizlik yok diye bize kızan.Belki kızın şaka yapıyordur saklanarak.Ay kızın mı olacak yoksa..Kız demek geçti bi an içimden.Önce sağlıklı sonra gönlündekini versin Rabbim.Üzülmek yok.Sen çok sağlam bi kadınsın.Bu eşeksıpasının bekletmelerini de atlatacaksın...

Feyzacıımmmmm Allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin doktordan.Dualarım ve aklım sende tatlımmm..:16::16::16::16:

Ayyyyy benim ayaklarım tir tir titriyordu kan vermeye giderken.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Müjdeyle gel e mi?:16::16::16:
Kızlar günaydıııınnnn.Benim dün akşamdan beri sağ kasığımda bişeyler oluyor.Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama.Kaşını alırken cımbızla eti çekersin ya yanlışlıkla onun daha az acılısı ve belirgini sanki.Ne zaman yumurtladığımı bilemediğim için bi bilgi veremiyorum sadece ateş tablom ve ilişki günlerim var.http://www.fertilityfriend.com/home/408838 :26::26::26:Batma dediğiniz olay böyle bişeymi?İlk kez yaşıyorum ben bunuuuu:31::31::31::31::31::31::31::26::26::26::26::26::18::18::18::18:

ayşeciğim benim batmam aynen dediğin gibi cımbızla çekiliyormuş gibiydi halen de ara ara devam ediyor .inşllah seninkinin sebebi de budur.dualarım sizinle

ayşeciğim benim batmam aynen dediğin gibi cımbızla çekiliyormuş gibiydi halen de ara ara devam ediyor .inşllah seninkinin sebebi de budur.dualarım sizinle

Hmmm...:16:Heyecan bastı sözlerinle Feyza:52: Peki ne zaman başladı bu batmaların senin?Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ben bu ay.O yüzden BATa göre söylersen belki bende de bi fikir oluşur.Benim bata 10 gün kaldı.Batma belirtisini hiç dinlemedim ben hani vücudum oyunmu oynuyor diyeceğimde.Aklıma bile gelmedi.Ben genelde göğüslerime bakıyorum.Çoğu ilk belirti göğüs şişmesi,ağrısı,damar belirginlikleri falan ya ondan.Bugün de devam etti ara ara batmalar.Üşüttümmü diyeceğim ama hiç böyle bi batma yaşamamıştım önceki üşütmelerimde.Ayy bu belirsizlikler öldürecek bizi valla.Hamilelik belirtisi değil belirsizliği olmalıymış asıl kelime:18::18::18::18::18:

2013 bizim yılımız olacak kııııızzzz.Başak burçları doğuracağız ikiz ikiz....:16::16::16::16:

Hadi inşallah camım...Ama benim ikiz olmasııın canım, daha önceki doğum sebebiyle benim iç kesem yırtılıp dikildiğinden bir tane olsun yeter:emir_bebek:
Sağlıkla inşallah hepimizin gönlüne göre gelsin canım:16:

Hadi inşallah camım...Ama benim ikiz olmasııın canım, daha önceki doğum sebebiyle benim iç kesem yırtılıp dikildiğinden bir tane olsun yeter:emir_bebek:
Sağlıkla inşallah hepimizin gönlüne göre gelsin canım:16:

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canımm.Bana versin ikiz.İki erkek.Yada bi kız bi erkek..Rabbim senden istiyorum gönlümdekini bana hayırlı kıl:16::16::16::16::16::16::16:

Bence takip etme hazır karışmış kurtul bu işkenceden.. Bu düzensizlik iyiye işaret diye biliyorum. Hamilelik öncesi rahim gebeliğe hazırlanırken adet günleri şaşarmış. Bunu yeni doğum yapan bir arkadaşım söylemişti..

Di mi ya bu ay hesap kitap yapmadan gideyim barii:49:

Kızlar sonra tekrar görüşürüüz eşimin iş yerinde yardıma ihtiyacı varmış hazırlanayım da gideyim yanına,öpüldünüz:16:

Hmmm...:16:Heyecan bastı sözlerinle Feyza:52: Peki ne zaman başladı bu batmaların senin?Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ben bu ay.O yüzden BATa göre söylersen belki bende de bi fikir oluşur.Benim bata 10 gün kaldı.Batma belirtisini hiç dinlemedim ben hani vücudum oyunmu oynuyor diyeceğimde.Aklıma bile gelmedi.Ben genelde göğüslerime bakıyorum.Çoğu ilk belirti göğüs şişmesi,ağrısı,damar belirginlikleri falan ya ondan.Bugün de devam etti ara ara batmalar.Üşüttümmü diyeceğim ama hiç böyle bi batma yaşamamıştım önceki üşütmelerimde.Ayy bu belirsizlikler öldürecek bizi valla.Hamilelik belirtisi değil belirsizliği olmalıymış asıl kelime:18::18::18::18::18:

canım ben hamile olduğumu bata 5 gün kala öğrendim.ama bu batma adete 10-12 gün kaladabn beri vardı.hatta geçmişte yani o günlerde yazmıştım sol kasığımda batma var kızlar neden acaba diye tam yumurtlama ertesiydi.benim ilk belirtim batmaydı göğüslerim daha adete birkaç gün kala hatta öğrendikten sonra şişmeye başldı şimdi patlamaya hazır bomba kıvamındalar.mavi damarlar çıkmıştı ama benim vücudum da zaten damarlar çok belirgindir.hem de adetten önce de damarlar çıkardı o belirgin bir durum olması anlayacağın.inşallah seninki de bendendir Mevlam diğer üzüntülerini unutturur.

canım ben hamile olduğumu bata 5 gün kala öğrendim.ama bu batma adete 10-12 gün kaladabn beri vardı.hatta geçmişte yani o günlerde yazmıştım sol kasığımda batma var kızlar neden acaba diye tam yumurtlama ertesiydi.benim ilk belirtim batmaydı göğüslerim daha adete birkaç gün kala hatta öğrendikten sonra şişmeye başldı şimdi patlamaya hazır bomba kıvamındalar.mavi damarlar çıkmıştı ama benim vücudum da zaten damarlar çok belirgindir.hem de adetten önce de damarlar çıkardı o belirgin bir durum olması anlayacağın.inşallah seninki de bendendir Mevlam diğer üzüntülerini unutturur.

:52::52::52::52: Heyecan yaptım şimdi ben.Benim damarlarım belirgin değil göğüslerimde.Adet dönemindede sadece sızı olur,şişmez.O yüzden bu belirti belirgin olur diye düşünüyorum bende.Ya bi de göğüs şişmesi hep olan bişey değil sonuçta.Hani üşütürsün gazın olur,kasığın ağrır,ateş basar falan herkezde zaman zaman olur bunlar.Bende daha çok olur:18: Ama dedim ya bu seferki farklı bi batma.İnşallah bebeklerimin habercisidir canımm..Benimde BATa 10 gün kaldı aynı süreler seninkiyle.Ayy kalbim duracak sanki çarpıntıdan..:52::52::52:

Selam kizlar her ay yeni heyecanlar sariyo bizleri nedir bizim bu kaderimiz :31::31: Allah bu ay herkesin gonlune gore versin insallah hepimiz haykirarak hamileyim diyebilelim Rabbim o gunleri bizlerede yasatsin:16::16:

:52::52::52::52: Heyecan yaptım şimdi ben.Benim damarlarım belirgin değil göğüslerimde.Adet dönemindede sadece sızı olur,şişmez.O yüzden bu belirti belirgin olur diye düşünüyorum bende.Ya bi de göğüs şişmesi hep olan bişey değil sonuçta.Hani üşütürsün gazın olur,kasığın ağrır,ateş basar falan herkezde zaman zaman olur bunlar.Bende daha çok olur:18: Ama dedim ya bu seferki farklı bi batma.İnşallah bebeklerimin habercisidir canımm..Benimde BATa 10 gün kaldı aynı süreler seninkiyle.Ayy kalbim duracak sanki çarpıntıdan..:52::52::52:

canım benim heyecanın inşllh güzel sonuçlanır.sen bana öyle güzel destek oldun ki bende sana çok dua ediyorm.bu topikte bir kaç kişinin öyle ayrı yeri var ki bende daha hasta olduğumu duyduğum an size yazdım bana çok moral verdiniz daha sonra hamilelik falan...

ben sana şunu söyleyim bu topikte benim kadar hamile kalan belki 1-2 kişiyizdir benim bu 8. olacak diğer hiçbirine belirti falan beklemedim hep aniden duydum hep adeti geçince öğrendim.ama bu sefer ilk kez bu kadar erken öğrendim ve bu batma çok dikkatimi çekti yumurtlamadan itibaren ...Mevlam seni bebeğinle kavuşman için hiç bekletmesin canım...

canım benim heyecanın inşllh güzel sonuçlanır.sen bana öyle güzel destek oldun ki bende sana çok dua ediyorm.bu topikte bir kaç kişinin öyle ayrı yeri var ki bende daha hasta olduğumu duyduğum an size yazdım bana çok moral verdiniz daha sonra hamilelik falan...

ben sana şunu söyleyim bu topikte benim kadar hamile kalan belki 1-2 kişiyizdir benim bu 8. olacak diğer hiçbirine belirti falan beklemedim hep aniden duydum hep adeti geçince öğrendim.ama bu sefer ilk kez bu kadar erken öğrendim ve bu batma çok dikkatimi çekti yumurtlamadan itibaren ...Mevlam seni bebeğinle kavuşman için hiç bekletmesin canım...

Hep beraber büyütecez o eşşeksıpalarını burdan.Önce bulantıları önleme topiğine,ordan alışveriş siteleri topiğine,ordan doğum hazırlıkları topiğine,sonra bebeğin gazı nasıl çıkar,kusmuk lekesini ne çıkarır topiği derken diş çıkarma,tuvalet eğitimi,kreş-anaokulu önerileri falan...Daha yolumuz uzuuun.Şu an ellerimizde test sonuçlarımız elele yürümeye başladık..Sonrası hamilelik ve bebek arabalarıyla olacak Allah'ın izniyle...:16::16::16::16:

Hep beraber büyütecez o eşşeksıpalarını burdan.Önce bulantıları önleme topiğine,ordan alışveriş siteleri topiğine,ordan doğum hazırlıkları topiğine,sonra bebeğin gazı nasıl çıkar,kusmuk lekesini ne çıkarır topiği derken diş çıkarma,tuvalet eğitimi,kreş-anaokulu önerileri falan...Daha yolumuz uzuuun.Şu an ellerimizde test sonuçlarımız elele yürümeye başladık..Sonrası hamilelik ve bebek arabalarıyla olacak Allah'ın izniyle...:16::16::16::16:

İNŞAALLLLLAH.ben son an doğuma girene kadar tedirginliğim geçmeyecek anlaşılan.bir kadın hamile kalır 3. aya kadr tehlike olur,dış gebelik düşük falan sonra biraz olsun rahatlar.benim öyle değilki hep birşey olma ihtimali var.eve ultrason cihazı alcam en son.bebeğimi kucağıma almadan tam manasıyla rahatlayamayacağı.bu sene mayıs da demiştim ya ölü doğum yaptım diye normal rutin kontrole gittim düşün hiçbir sorun yoktu ama neyle karşılaştım.Mevlam ben dahil kimseye yaşatmasın o acıyı bir daha.hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.benim küçük oğlan konuşurken dumuş"anne karnından bebek çıkacak ya,abimle kavga etmeyelim bir ona ,bir de bana çıksın "diyor çok istiyor kardeşini Mevlam onların isteği yüzü suyu hürmetine bağışlasın evlatlarımızı bizlere.çenem düştü yine kusura bakma canım.

İNŞAALLLLLAH.ben son an doğuma girene kadar tedirginliğim geçmeyecek anlaşılan.bir kadın hamile kalır 3. aya kadr tehlike olur,dış gebelik düşük falan sonra biraz olsun rahatlar.benim öyle değilki hep birşey olma ihtimali var.eve ultrason cihazı alcam en son.bebeğimi kucağıma almadan tam manasıyla rahatlayamayacağı.bu sene mayıs da demiştim ya ölü doğum yaptım diye normal rutin kontrole gittim düşün hiçbir sorun yoktu ama neyle karşılaştım.Mevlam ben dahil kimseye yaşatmasın o acıyı bir daha.hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.benim küçük oğlan konuşurken dumuş"anne karnından bebek çıkacak ya,abimle kavga etmeyelim bir ona ,bir de bana çıksın "diyor çok istiyor kardeşini Mevlam onların isteği yüzü suyu hürmetine bağışlasın evlatlarımızı bizlere.çenem düştü yine kusura bakma canım.

Amiinn Feyzacım amiin.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Çocuklarımızı bize,bizleri de çocuklarımıza bağışlasın.Kimseyi boynu bükük bırakmasın..Ne kusuru sohbet ediyoruz şurda:)

Son düzenleyen: Moderatör:
nasılsınız? fmfm geçmiş olsun canım . habere hem üzüldüm hem sevindim . canım dua yla rabbim şifa verecek ben eminim. kalbini karartma tevekkül sahibi olmamız gerekir. sen içini ferah tut. busefer her şey güzel olacak. ayşe geliyor mu ne bu sefer .ayAllahım hayırlısı nı ver .

Back