sende yapsana canım çok ii oluyor hem daha kolay geldi bana
evet talıcım azcık zor ingilizce maalesfcanım beceremedim ki tabloyu oluşturmayı yarısına kadar yaptım ondan sonrasını getiremedim
Günaydın kızlar iyisinizdir inşallah hepiniz
Ben bu aralar rahatsızım biraz. Kabızlık sorunu çekiyorum. Halbuki çok su içerim. Meyvede yerim. Kabızlıktan dolayıda midem bulanıyor hep böyle olmuştur. Karnım ağırıyor üfff.
Zaten geçen ay ağrılı bir adet geçirdim şimdide yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum.Gerçekten beni çok etkliyor 1 gün sürse neyse.
doktora gitmek istiyorum ama bende zırt pırt doktora gittiğim için eşim dalga geçiyo benleKadın dogumcudan cıkmıyorum zaten yok şuram ağırdı yok buram
geçen gün elimde siğil çıkmıştı onun için gittim. dondurdu bişi sıktı elime. Şimdi kurudu geçti.
ve bugün adetimin 14.cü günü. yaklaşık 3 gün var yumurtlamaya.
Kızlar bugün vveya yarın hamama gidecem yıkanıp paklanacağım rahatlamaya ihtiyacım varrrrr
geçer inş hamam fikri süper ötesi yaaa bende istiyorum kaç aydır gidicemmm ama ekimde kaplıcaya gitmiştim çokk ii gelior bana
Doktorum bana hamam-buhar banyosu-sauna gibi sulu aktiviteleri yasakladı.Normal banyonu yap çık dedi.Vajinal duşu bile istemedi.Sudaki ph spermleri öldürüyormuş o yüzden....Günaydın kızlar iyisinizdir inşallah hepiniz
Ben bu aralar rahatsızım biraz. Kabızlık sorunu çekiyorum. Halbuki çok su içerim. Meyvede yerim. Kabızlıktan dolayıda midem bulanıyor hep böyle olmuştur. Karnım ağırıyor üfff.
Zaten geçen ay ağrılı bir adet geçirdim şimdide yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum.Gerçekten beni çok etkliyor 1 gün sürse neyse.
doktora gitmek istiyorum ama bende zırt pırt doktora gittiğim için eşim dalga geçiyo benleKadın dogumcudan cıkmıyorum zaten yok şuram ağırdı yok buram
geçen gün elimde siğil çıkmıştı onun için gittim. dondurdu bişi sıktı elime. Şimdi kurudu geçti.
ve bugün adetimin 14.cü günü. yaklaşık 3 gün var yumurtlamaya.
Kızlar bugün vveya yarın hamama gidecem yıkanıp paklanacağım rahatlamaya ihtiyacım varrrrr
Doktorum bana hamam-buhar banyosu-sauna gibi sulu aktiviteleri yasakladı.Normal banyonu yap çık dedi.Vajinal duşu bile istemedi.Sudaki ph spermleri öldürüyormuş o yüzden....
Doktorum bana hamam-buhar banyosu-sauna gibi sulu aktiviteleri yasakladı.Normal banyonu yap çık dedi.Vajinal duşu bile istemedi.Sudaki ph spermleri öldürüyormuş o yüzden....
Dogrudur canım. ben daha yumurtlamadım 3-4 günüm var. Çalışmalar o zaman başlıcak
kızçeler uykum var yatıyom ben:111::111:
keşke bende uyuyabilsem çok kıskandım şimdi seni eve gitmek istiyorum ya
12 si işte bir hafta var canım ama biz bu ay çalışamadık kianlat bakalım kaç gün var bata nasıl çalışmalar
oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee
canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun
hoşbulduk canım benimbende özledim hepinizi
ben iyiyim çok şükür evde can sıkıntısından patlıyorumaklım sizlerde giremiyorum da tabi hepten daralıyorum evde
bende çok istiyorum şekerim hamiş olup evde oturmayı bu kadar istiyorum ama evde gerçekten oturabilirmiyim bilmiyorum güzelim hiç ev hanımı olmadım ki hep yoğun bi hayatım vardı üniversite iş hiç oturmadım evdeSenin iyice ev kadını olma modun gelmiş tatlımm...böyle otur inşallah evinde doya doya
inşallah şekerim bu ay sıkı çalışıyorum ben rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın12 si işte bir hafta var canım ama biz bu ay çalışamadık kitam yumurtlama günlerimde mantar gibi bişe oldum kaşınma yanma ilşikiye giremedim bi kaç gün ilaç kullandım fitil krem felan çok şükür geçti öldüm valla çok zor bişeymiş ya... bide zaten prolaktinim de yüksekti o yüzden bu aydan ümidim yok benim hepinizin güzel haberlerini alırım inşallah bu ay bidaki ayda ben veririm inşallah o haberi belli mi olur
zor canım zor valla
Hayatımda her zaman var olmuş bi durumu paylaşmak istiyorum sizlerle.Biriyle arkadaşlığımı bitirdiğimde ortak arkadaşlarım hep bana sırtını döner.Hakaret edenler,haksız olduğumu söyleyenler olur.Ve ayrılığın şaşkınlığının üstüne bir de bunların acısını çekerim.Günlerce hastalanırım,ağlarım,etrafımdakilere zarar veririm ister istermez..Çok uzun sürmez pişmanlıklar..3ay-5ay-1yıl...Dönerler bana kapattıkları kapıların ardında beklediğimi düşünerek.."Seni yanlış tanımışım.Hakkını yemişim.Sana çok haksızlık etmişim.Affet..."O kadar çok duydumki bu cümleleri.O saatten sonra bişey ifade etmedikleri için "boşver" diyip geçiyorum..Hani şu "o günlerin acısını bi ben biliirim bi Allah..Seni Allah affetsin" türden pekilerden benimki....Bağım varmıdır o insanlarla vardır.Selamlaşırım,dinlerim,yardım ederim,güzel günlerimi paylaşırım...Ama o kadarcık bi bağ işte.Eski samimiyetimi beklerler ama yapamam...Vicdanlarını rahatlatmak için özür dilerler,ben de rahatlatırım...Çünkü acı çekmeleri umrumda bile olmaz...Sütten çıkma ak kaşık değilim ben.Benim de hatalarım oluyor.Ama çok çok fazla bedel ödüyorum.Öyle iyi tanıyorumki artık bu insanları alınlarında yazıyor sanki "BENDE ONLARDANIM" yazısı...Ve hiç yanılmadım hislerimde...Hep sırtını döndü,hep yalnız bıraktı böyleleri beni..Şu anda da var 2-3 kişi...Bir gün onlar da bugünler yüzünden pişman olacak biliyorum...Neye yarar ki benim yutkunduğum bugünler geçtikten sonra...
tuğracım günaydın canım nabersin kuşum
ayşem canım artık unut şu senin dostluğunu hak etmeyen insanları ve kimse için üzülme acı çekme ya vallahi seni üzen o arkadaşını gelip parçalayasım geliyorneler çektin nasıl üzüldün ben çok iyi biliyorum buradan seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?