• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım, benim de çatlatma iğnesinden sonraki 12. günümdü bugün, kan testim negatif çıktı benim de :19:
Ben kendimden ümidi kestim, olsaydı çıkardı çünkü, yani çıkması lazımdı, offff :26:

HEr şeyin hayırlısı . Senin kalbin güzel Allah hayırlı bir zamanda verecektir dualarımız seninle...

Canlarım, maalesef haberler kötü :5:
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
:43::43::43:
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık :53::53:
Sen değil misin adeti görmeden ümitsizlik yok diye bize kızan.Belki kızın şaka yapıyordur saklanarak.Ay kızın mı olacak yoksa..Kız demek geçti bi an içimden.Önce sağlıklı sonra gönlündekini versin Rabbim.Üzülmek yok.Sen çok sağlam bi kadınsın.Bu eşeksıpasının bekletmelerini de atlatacaksın...

canım saat 9 da randevum 10 gibi evde olurum hemen yazıcam merak etme inşllh güzel sonuç alırız.[/QUOTE.

Randevum 9 degil 10 mus gelmem ogleni bulacak galiba ...ara ara telfondan bilgi veririm dua et
Feyzacıımmmmm Allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin doktordan.Dualarım ve aklım sende tatlımmm..:16::16::16::16:

kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...
Ayyyyy benim ayaklarım tir tir titriyordu kan vermeye giderken.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Müjdeyle gel e mi?:16::16::16:
Kızlar günaydıııınnnn.Benim dün akşamdan beri sağ kasığımda bişeyler oluyor.Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama.Kaşını alırken cımbızla eti çekersin ya yanlışlıkla onun daha az acılısı ve belirgini sanki.Ne zaman yumurtladığımı bilemediğim için bi bilgi veremiyorum sadece ateş tablom ve ilişki günlerim var.http://www.fertilityfriend.com/home/408838 :26::26::26:Batma dediğiniz olay böyle bişeymi?İlk kez yaşıyorum ben bunuuuu:31::31::31::31::31::31::31::26::26::26::26::26::18::18::18::18:

Kızlar meraba nasılsınız bakalım bugün ben iyiyim bulantılarım azaldı sabahları tuzlu şeyler yedim gerçekten fazdası oldu hamile olupda mide bulantısı yaşayanlara tavsiye ederim sabah yatağınızdan kalkmadan tuzlu çubuk kraker yiyin 5 dk yatakta yatıp yavaş yavaş kalkın sonrasında da birazdaha yiyin faydasını göreceksiniz ben dün böyle yaptım midem bulandı ama istifra etmedim...

canlarrııımmmmm :16: öncelikle günaydın hepinize :16:

çok özledim sizi uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuldu:19:
ama aklım hep sizde :16: anneme geldim hemen size yazayım dedim :34:
ne yapıyosunuz ne var ne yok nasılsınız yokluğumu fark ettiniz mi söyleyin bakim ??

Günaydın hoşgeldin yesalpcim özlettin kendini bildiğin gibi buralar nasıl olsun....Asıl sen nasılsın...

Canlarım, maalesef haberler kötü :5:
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
:43::43::43:
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık :53::53:
canım ya çok üzüldüm ben senden çok umutluydum rabbim en kısa zamanda bu günleri unutturur inşallah yavrunla mutlu olursun inanki buradaki herkesin dualarında varsın canım çok seviyoruz seni:38:
kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...

tatlım rabbim gönlündekini versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Gunaydın kızlar gebeliğin 4.haftası içindeyim bu sabah farkettim sağ kasıkta biraz şişlik var normalmıdır bu _?

canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun :16:
Günaydın hoşgeldin yesalpcim özlettin kendini bildiğin gibi buralar nasıl olsun....Asıl sen nasılsın...

hoşbulduk canım benim :16: bende özledim hepinizi :16:
ben iyiyim çok şükür evde can sıkıntısından patlıyorum:19: aklım sizlerde giremiyorum da tabi hepten daralıyorum evde:50:

Son düzenleme:
canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun :16:

hoşbulduk canım benim :16: bende iyiyim çok şükür evde can sıkıntısından patlıyorum:19: aklım sizlerde giremiyorum da tabi hepten daralıyorum evde:50:

günaydın şekerim özledik kız seni kaçak

canlarrııımmmmm :16: öncelikle günaydın hepinize :16:

çok özledim sizi uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuldu:19:
ama aklım hep sizde :16: anneme geldim hemen size yazayım dedim :34:
ne yapıyosunuz ne var ne yok nasılsınız yokluğumu fark ettiniz mi söyleyin bakim ??
hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız çok özledim sizi :16:

oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee:27:

günaydın kız nasılsın ne yapıyorsun

iyiyim canım napim işte phianın ateş tablosuna baktım hala yükelişte benim hala umudum var sen nasılsın bittimi çalışmalar

oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee:27:

iyiyim canım napim işte phianın ateş tablosuna baktım hala yükelişte benim hala umudum var sen nasılsın bittimi çalışmalar

yok kız ne bitmesi daha çok başındayız çalışmaların hala yumurtlamadım bile akıntım olmadı ama bu hafta önemli iyi değerlendirmek lazım daha 19 gün var bata

yok kız ne bitmesi daha çok başındayız çalışmaların hala yumurtlamadım bile akıntım olmadı ama bu hafta önemli iyi değerlendirmek lazım daha 19 gün var bata

hadi be okadar varmı daha ya ii bakalım sana kolay gelsin seninde tablon varmı canım

Back