Canım, benim de çatlatma iğnesinden sonraki 12. günümdü bugün, kan testim negatif çıktı benim de
Ben kendimden ümidi kestim, olsaydı çıkardı çünkü, yani çıkması lazımdı, offff :26:
Sen değil misin adeti görmeden ümitsizlik yok diye bize kızan.Belki kızın şaka yapıyordur saklanarak.Ay kızın mı olacak yoksa..Kız demek geçti bi an içimden.Önce sağlıklı sonra gönlündekini versin Rabbim.Üzülmek yok.Sen çok sağlam bi kadınsın.Bu eşeksıpasının bekletmelerini de atlatacaksın...Canlarım, maalesef haberler kötü
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık
Feyzacıımmmmm Allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin doktordan.Dualarım ve aklım sende tatlımmm..canım saat 9 da randevum 10 gibi evde olurum hemen yazıcam merak etme inşllh güzel sonuç alırız.[/QUOTE.
Randevum 9 degil 10 mus gelmem ogleni bulacak galiba ...ara ara telfondan bilgi veririm dua et
Ayyyyy benim ayaklarım tir tir titriyordu kan vermeye giderken.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Müjdeyle gel e mi?kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...
Kızlar günaydıııınnnn.Benim dün akşamdan beri sağ kasığımda bişeyler oluyor.Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama.Kaşını alırken cımbızla eti çekersin ya yanlışlıkla onun daha az acılısı ve belirgini sanki.Ne zaman yumurtladığımı bilemediğim için bi bilgi veremiyorum sadece ateş tablom ve ilişki günlerim var.http://www.fertilityfriend.com/home/408838 :26::26::26:Batma dediğiniz olay böyle bişeymi?İlk kez yaşıyorum ben bunuuuu:26::26::26::26::26::18::18::18::18:
canlarrııımmmmmöncelikle günaydın hepinize
çok özledim sizi uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuldu
ama aklım hep sizdeanneme geldim hemen size yazayım dedim
ne yapıyosunuz ne var ne yok nasılsınız yokluğumu fark ettiniz mi söyleyin bakim ??
canım ya çok üzüldüm ben senden çok umutluydum rabbim en kısa zamanda bu günleri unutturur inşallah yavrunla mutlu olursun inanki buradaki herkesin dualarında varsın canım çok seviyoruz seniCanlarım, maalesef haberler kötü
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık
kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...
Ebru günaydıınn
canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsunkızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...
Günaydın hoşgeldin yesalpcim özlettin kendini bildiğin gibi buralar nasıl olsun....Asıl sen nasılsın...
canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun
hoşbulduk canım benimbende iyiyim çok şükür evde can sıkıntısından patlıyorum aklım sizlerde giremiyorum da tabi hepten daralıyorum evde
hoşgeldin canım nasılsıncanlarrııımmmmmöncelikle günaydın hepinize
çok özledim sizi uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuldu
ama aklım hep sizdeanneme geldim hemen size yazayım dedim
ne yapıyosunuz ne var ne yok nasılsınız yokluğumu fark ettiniz mi söyleyin bakim ??
günaydın şekerim özledik kız seni kaçak
hoşgeldin canım nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın
ah ahhhhhh bi de bana sor kuzum patlıyorum evde giremiyorum diyesizlerle sohbet etmeyi özledim valla hep aklımdasınız
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız çok özledim sizi
günaydın kız nasılsın ne yapıyorsun
oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee
iyiyim canım napim işte phianın ateş tablosuna baktım hala yükelişte benim hala umudum var sen nasılsın bittimi çalışmalar
yok kız ne bitmesi daha çok başındayız çalışmaların hala yumurtlamadım bile akıntım olmadı ama bu hafta önemli iyi değerlendirmek lazım daha 19 gün var bata
hadi be okadar varmı daha ya ii bakalım sana kolay gelsin seninde tablon varmı canım
sende yapsana canım çok ii oluyor hem daha kolay geldi banayok güzelim yapamadım ben onu ama her sabah ölçüp not ediyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?