Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

HEr şeyin hayırlısı . Senin kalbin güzel Allah hayırlı bir zamanda verecektir dualarımız seninle...

Sen değil misin adeti görmeden ümitsizlik yok diye bize kızan.Belki kızın şaka yapıyordur saklanarak.Ay kızın mı olacak yoksa..Kız demek geçti bi an içimden.Önce sağlıklı sonra gönlündekini versin Rabbim.Üzülmek yok.Sen çok sağlam bi kadınsın.Bu eşeksıpasının bekletmelerini de atlatacaksın...

Kızlar meraba nasılsınız bakalım bugün ben iyiyim bulantılarım azaldı sabahları tuzlu şeyler yedim gerçekten fazdası oldu hamile olupda mide bulantısı yaşayanlara tavsiye ederim sabah yatağınızdan kalkmadan tuzlu çubuk kraker yiyin 5 dk yatakta yatıp yavaş yavaş kalkın sonrasında da birazdaha yiyin faydasını göreceksiniz ben dün böyle yaptım midem bulandı ama istifra etmedim...

Günaydın hoşgeldin yesalpcim özlettin kendini bildiğin gibi buralar nasıl olsun....Asıl sen nasılsın...

canım ya çok üzüldüm ben senden çok umutluydum rabbim en kısa zamanda bu günleri unutturur inşallah yavrunla mutlu olursun inanki buradaki herkesin dualarında varsın canım çok seviyoruz seni

tatlım rabbim gönlündekini versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Gunaydın kızlar gebeliğin 4.haftası içindeyim bu sabah farkettim sağ kasıkta biraz şişlik var normalmıdır bu _?

canım benim umarım her şey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gel inşallah Rabbim yardımcın olsun
Günaydın hoşgeldin yesalpcim özlettin kendini bildiğin gibi buralar nasıl olsun....Asıl sen nasılsın...

hoşbulduk canım benim bende özledim hepinizi
ben iyiyim çok şükür evde can sıkıntısından patlıyorum aklım sizlerde giremiyorum da tabi hepten daralıyorum evde

Son düzenleme:

günaydın şekerim özledik kız seni kaçak

hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız çok özledim sizi

oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee

günaydın kız nasılsın ne yapıyorsun

iyiyim canım napim işte phianın ateş tablosuna baktım hala yükelişte benim hala umudum var sen nasılsın bittimi çalışmalar

oyy canım zordur bizden ayrılmak fena bağımlık yaparuız yanee

iyiyim canım napim işte phianın ateş tablosuna baktım hala yükelişte benim hala umudum var sen nasılsın bittimi çalışmalar

yok kız ne bitmesi daha çok başındayız çalışmaların hala yumurtlamadım bile akıntım olmadı ama bu hafta önemli iyi değerlendirmek lazım daha 19 gün var bata

yok kız ne bitmesi daha çok başındayız çalışmaların hala yumurtlamadım bile akıntım olmadı ama bu hafta önemli iyi değerlendirmek lazım daha 19 gün var bata

hadi be okadar varmı daha ya ii bakalım sana kolay gelsin seninde tablon varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…