Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

merhaba canım senin ve phia için dua ediyorum mucize sizinle olsun diye

Malesef bende politik davranamayan,yapmacık canım cicimler etmeyen biriyim...Aynı şekilde çevremde elediğim insanların listesini yazsam düzineler olur....Sonuç olarak az sayıda ama sağlam arkadaşım var şu anda ve en yenisi 10 senelik o da bir tane diğerleri çocukluktan gelme...Olmuyor anacım malesef ya bende bişey var ya da düzen çok menfaat üzerine kurulu...
İyiki sizler varsınız...Çıkar ve menfaat olmayan ,samimi dostlarım benim
Dün erken bir Regl oldum mesela hayal kırıklığımı sadece sizlerle paylaşabildim ve İyiki varsınız diyorum tekrar tekrar...Ohhh diyorum çoğu zaman rahatladım diyorum...Ayşecim sen anlat dertleş bizlerle paylaşınca rahatlarsın....Değer yargılarımız değişiyor yaşadığımız tecrübelerle malesef önemli olan sonunda elimize kalan sağlam olanlar ve kendimize olan saygımız...
Bir derdim var torpiğinde aç konuyu detaylı dilendir bizde fikirlerimizi paylaşalım canım benim hemen...

Topik açtıracak kadar önemli değiller artık benim için.... Bende hep bu açıksözlülüğümden ve iyiniyetimden kaybediyorum.Çok klasik olacak ama pişmanlıklarını düşündüğümde onlar beni kaybetti diye düşünmeden edemiyorum....Helal süt emmişlerle karşılaştırsın Rabbim hepimizi...

Kızlar ben hap kullansam da kullanmasam da 27 hadi oldu oldu 28 günde bir adet olurdum..Ama geçen ay 2 gün geç geldi ilk defa ve bu ay da 3 gün erken geldi yani şaştı herşey!!!Yeni batımı hesaplayamıyorum..Dün akşamüstü adet oldum kaç gün alayım bilemedim:44:

27 almalısın bence.Bende de aynı şey oldu.Bi ay 1 gün gecikti geçen ay 6 gün erken geldi.Doktora sordum normal döngünü al dedi.

aynı benim gibi olmuşsun canım geçen ay bende de gecikme oldu bu ayda gününden önce geldi iyice değişti düzenimiz ne zormuş ya bu çoçuk işleri önceden hemen yapıcaz olacak sanıyordum

aynı benim gibi olmuşsun canım geçen ay bende de gecikme oldu bu ayda gününden önce geldi iyice değişti düzenimiz ne zormuş ya bu çoçuk işleri önceden hemen yapıcaz olacak sanıyordum

Doktorum adet düzensizliği vücudun bebeğe hazırlandığını gösterir demişti.Desenize hepimiz sırayla müjde vereceğiz

27 almalısın bence.Bende de aynı şey oldu.Bi ay 1 gün gecikti geçen ay 6 gün erken geldi.Doktora sordum normal döngünü al dedi.

E bu durumda 29-30 Aralık yeni bat..Maşallah bu ayın içine iki adet girmiş olacak yani!!!!Yeni yıla umarım kırmızılarda girmem ne diyim artık bilemiyorum:44: Hayırlısı inşallah....

ya kızlar birşey soracam bu yumurtlama günlerinde mide bulantısı falan olur mu dün geceden beri aşırı şekilde mide bulantım var sizdede böyle şeyler oldumu bu hafta yumurtanın çatlama haftası

Doktorum adet düzensizliği vücudun bebeğe hazırlandığını gösterir demişti.Desenize hepimiz sırayla müjde vereceğiz

İnşallah canımmm umarım öyledir çünkü hiç böyle şaşmazdım ben yıllardır...Yeni yıl uğurlu,huzurlu , bereketli ,güzel enerjilerle ve bebişlerle gelsin hepimize inşallah

Bence takip etme hazır karışmış kurtul bu işkenceden.. Bu düzensizlik iyiye işaret diye biliyorum. Hamilelik öncesi rahim gebeliğe hazırlanırken adet günleri şaşarmış. Bunu yeni doğum yapan bir arkadaşım söylemişti..

E bu durumda 29-30 Aralık yeni bat..Maşallah bu ayın içine iki adet girmiş olacak yani!!!!Yeni yıla umarım kırmızılarda girmem ne diyim artık bilemiyorum:44: Hayırlısı inşallah....
2013 bizim yılımız olacak kııııızzzz.Başak burçları doğuracağız ikiz ikiz....
ya kızlar birşey soracam bu yumurtlama günlerinde mide bulantısı falan olur mu dün geceden beri aşırı şekilde mide bulantım var sizdede böyle şeyler oldumu bu hafta yumurtanın çatlama haftası

Bende olurdu biraz.Hatta üşüttüm sanırdım hep o günlerde.Kasık ağrısı,bulantı,halsizlik..Meğerse yumurtlama diye bişey varmış

Bende geçen ay öyle yapmıştım.Bilerek hesaplamadım.Ama son 1 hafta kala göğüs sızlaması kafamı karıştırdı hesapladım.Ama olmadı...Kısmet Aralıkmışş...

evet ya önceden bende bilmezdim yumurtlama nedir falan artık bu işlerin kurtu olduk

merhaba canım senin ve phia için dua ediyorum mucize sizinle olsun diye
saolasın cnım ama az evvel kırmızlar geldi tam 28 gunde geldi hemde
artık doktora gitmenin vakti geldi die düşünüyorum bakalım
bu ay da nasip değilmiş demmekki hersey gıseldi düzgündü ateş tablom guseldi ovu testlerinde gunleri tuttruduk ama
kısmet diilmiş demekki Rabbim ol demeliki olsun ben ne kadar cabalarsam cabalayım zamanını O biliyo

tatlım bu kaçıncı ayın bilmiyorum ama
bende ilk çalışmalara başladıktan sonra 2 gun gecikti adetim sonra 2 gun erken geldi 3 ay tekrar erken geldi
ve şimdi tam 28 gunde regl oldum
ilk aylarda bu şekilde bi düzensizlik olabiliyo emin olmak için 28 gunden hesaplamaya devam et ilk defa erken geldiyse önümüzdeki ayda erken olma şansın var
tabiki inşallah hiç olmazsın diyelim biz yınede
yani korkulacak bi durum yok rahim kendini hazırlıyo seklinde yorum yapıo doktorlar bu duruma daha evel korunulduğu için şimdi rahim kendini hazırlıyo bu sebepten ilk 3 le 6 ay arası doğal olarak doktor lar deneyin dio sonradan tatkikleri yapıolar
bildiğim kadarıyla anlatmakaya calıştım umarım yardımcı olmuşumdur

arkadaşlar şimdi dr dan geldim bir iyi bir kötüye yakın haber verdi dr.bebeğimin kalp atışlarını duyduk Allah'a şükür.biyopsi sonucu biraz kötü çıktı.cin2 çıktı tabi tedavi için doğumu bekliyecekler,doğumdan sonra rahimin ya bir kısmını yada tamamını alıcaklar.bakalım hayırlısı.şimdilik sadece hamileliğe konsantre oldum hiç o durumu düşünmemeye çalışıyorum.bol bol dua edin inşallah.neyseki bebeğim iyiymiş.

Kızlar ya yukarda okuyunca paniğe kapıldım adet düzensizliği vücudun gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş falan. Benim adetlerim o kadar düzenli ki yani vücudum gebeliğe hazır değil mi diye düşündüm bir an

merhaba kızlarrrr benide ekleyin listeye 3 aydır çalışmalar tam gaz devam ediyo kısmetse bu iknci bebegm olucak ogluşum 18 aylık ikinci için çalışmalar başladı bu ay 20 sinde olmam lazım ama inş olmam

evet ya önceden bende bilmezdim yumurtlama nedir falan artık bu işlerin kurtu olduk

Aynen :) Sadece doktorum 13-15 günler arasına dikkat etki gebelik olmasın demişti korunduğumuz için.Zaten ağrı olduğu için yaklaşmazdım eşime.O da üzülürdü ben kıvranırken.Rabbim bi daha hesaplattırmasın yumurtlama adet falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…