gunaydınnn kuzumm çıkmıştım şimdi gördüm slm ını
napıyım bekliyorum paşa paşa kasık ağrım var hafif hafif kırmızılardanda ses yok ne bilim yaaaa
aklım corba gibi nolduğu belli diil geriliyorum işte
Hayatımda her zaman var olmuş bi durumu paylaşmak istiyorum sizlerle.Biriyle arkadaşlığımı bitirdiğimde ortak arkadaşlarım hep bana sırtını döner.Hakaret edenler,haksız olduğumu söyleyenler olur.Ve ayrılığın şaşkınlığının üstüne bir de bunların acısını çekerim.Günlerce hastalanırım,ağlarım,etrafımdakilere zarar veririm ister istermez..Çok uzun sürmez pişmanlıklar..3ay-5ay-1yıl...Dönerler bana kapattıkları kapıların ardında beklediğimi düşünerek.."Seni yanlış tanımışım.Hakkını yemişim.Sana çok haksızlık etmişim.Affet..."O kadar çok duydumki bu cümleleri.O saatten sonra bişey ifade etmedikleri için "boşver" diyip geçiyorum..Hani şu "o günlerin acısını bi ben biliirim bi Allah..Seni Allah affetsin" türden pekilerden benimki....Bağım varmıdır o insanlarla vardır.Selamlaşırım,dinlerim,yardım ederim,güzel günlerimi paylaşırım...Ama o kadarcık bi bağ işte.Eski samimiyetimi beklerler ama yapamam...Vicdanlarını rahatlatmak için özür dilerler,ben de rahatlatırım...Çünkü acı çekmeleri umrumda bile olmaz...Sütten çıkma ak kaşık değilim ben.Benim de hatalarım oluyor.Ama çok çok fazla bedel ödüyorum.Öyle iyi tanıyorumki artık bu insanları alınlarında yazıyor sanki "BENDE ONLARDANIM" yazısı...Ve hiç yanılmadım hislerimde...Hep sırtını döndü,hep yalnız bıraktı böyleleri beni..Şu anda da var 2-3 kişi...Bir gün onlar da bugünler yüzünden pişman olacak biliyorum...Neye yarar ki benim yutkunduğum bugünler geçtikten sonra...
Malesef bende politik davranamayan,yapmacık canım cicimler etmeyen biriyim...Aynı şekilde çevremde elediğim insanların listesini yazsam düzineler olur....Sonuç olarak az sayıda ama sağlam arkadaşım var şu anda ve en yenisi 10 senelik o da bir tane diğerleri çocukluktan gelme...Olmuyor anacım malesef ya bende bişey var ya da düzen çok menfaat üzerine kurulu...
İyiki sizler varsınız...Çıkar ve menfaat olmayan ,samimi dostlarım benim
Dün erken bir Regl oldum mesela hayal kırıklığımı sadece sizlerle paylaşabildim ve İyiki varsınız diyorum tekrar tekrar...Ohhh diyorum çoğu zaman rahatladım diyorum...Ayşecim sen anlat dertleş bizlerle paylaşınca rahatlarsın....Değer yargılarımız değişiyor yaşadığımız tecrübelerle malesef önemli olan sonunda elimize kalan sağlam olanlar ve kendimize olan saygımız...
Bir derdim var torpiğinde aç konuyu detaylı dilendir bizde fikirlerimizi paylaşalım canım benim hemen...
Kızlar ben hap kullansam da kullanmasam da 27 hadi oldu oldu 28 günde bir adet olurdum..Ama geçen ay 2 gün geç geldi ilk defa ve bu ay da 3 gün erken geldi yani şaştı herşey!!!Yeni batımı hesaplayamıyorum..Dün akşamüstü adet oldum kaç gün alayım bilemedim:44:
aynı benim gibi olmuşsun canım geçen ay bende de gecikme oldu bu ayda gününden önce geldi iyice değişti düzenimiz ne zormuş ya bu çoçuk işleri önceden hemen yapıcaz olacak sanıyordumKızlar ben hap kullansam da kullanmasam da 27 hadi oldu oldu 28 günde bir adet olurdum..Ama geçen ay 2 gün geç geldi ilk defa ve bu ay da 3 gün erken geldi yani şaştı herşey!!!Yeni batımı hesaplayamıyorum..Dün akşamüstü adet oldum kaç gün alayım bilemedim:44:
aynı benim gibi olmuşsun canım geçen ay bende de gecikme oldu bu ayda gününden önce geldi iyice değişti düzenimiz ne zormuş ya bu çoçuk işleri önceden hemen yapıcaz olacak sanıyordum
27 almalısın bence.Bende de aynı şey oldu.Bi ay 1 gün gecikti geçen ay 6 gün erken geldi.Doktora sordum normal döngünü al dedi.
Doktorum adet düzensizliği vücudun bebeğe hazırlandığını gösterir demişti.Desenize hepimiz sırayla müjde vereceğiz
Kızlar ben hap kullansam da kullanmasam da 27 hadi oldu oldu 28 günde bir adet olurdum..Ama geçen ay 2 gün geç geldi ilk defa ve bu ay da 3 gün erken geldi yani şaştı herşey!!!Yeni batımı hesaplayamıyorum..Dün akşamüstü adet oldum kaç gün alayım bilemedim:44:
2013 bizim yılımız olacak kııııızzzz.Başak burçları doğuracağız ikiz ikiz....E bu durumda 29-30 Aralık yeni bat..Maşallah bu ayın içine iki adet girmiş olacak yani!!!!Yeni yıla umarım kırmızılarda girmem ne diyim artık bilemiyorum:44: Hayırlısı inşallah....
ya kızlar birşey soracam bu yumurtlama günlerinde mide bulantısı falan olur mu dün geceden beri aşırı şekilde mide bulantım var sizdede böyle şeyler oldumu bu hafta yumurtanın çatlama haftası
Bence takip etme hazır karışmış kurtul bu işkenceden.. Bu düzensizlik iyiye işaret diye biliyorum. Hamilelik öncesi rahim gebeliğe hazırlanırken adet günleri şaşarmış. Bunu yeni doğum yapan bir arkadaşım söylemişti..
2013 bizim yılımız olacak kııııızzzz.Başak burçları doğuracağız ikiz ikiz....
Bende olurdu biraz.Hatta üşüttüm sanırdım hep o günlerde.Kasık ağrısı,bulantı,halsizlik..Meğerse yumurtlama diye bişey varmış
saolasın cnım ama az evvel kırmızlar geldi tam 28 gunde geldi hemdemerhaba canım senin ve phia için dua ediyorum mucize sizinle olsun diye
evet ya önceden bende bilmezdim yumurtlama nedir falan artık bu işlerin kurtu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?