• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar benim bulantıdan duramıyorum. gidiyorum. Fmfm dr dan ne zaman geleceksin birde sonucu gelirgelmez yaz . hiç olmazsa o saatte girer bakarım sana dua edicem. bekleyen arkadaşlarım dualarımın hepsinde sizlerde varsınız. hepinize güzel haberler verecek rabbim.

canım saat 9 da randevum 10 gibi evde olurum hemen yazıcam merak etme inşllh güzel sonuç alırız.

Canlarım, maalesef haberler kötü :5:
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
:43::43::43:
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık :53::53:

canımmm daha 3 gün warmış du bakalım... sen elinden geleni yapıyorsun. sadece kendine yapmayıp bizlere de destek luyosun...Rabbim o güzel gönlüne göre werecektir inşallah...sıkma canını:)

Evet Sunbal'ım, ateşim de iyi ama işte test hem de kan testi negatif :53:

İnşallah diyorum, aylardır hem de, inşallah.
Ama hiç isyan etmedim, Rabbim'in hayırlı zamanı bilerek beklettiğini düşünerek teselli oluyoruz...

oluyo öle şeyler canım izmirantalya nasıl gebe kalmıştı kan negatifti idrar testi negatifti dr hatta adet sökücü bile vermişti ama şimdi hamile :49:

phaiacım ayrıca rahime ekilme günü 7 günde olacak diye bişi yok 1 hafta ila 10 gün arası olabiiliyor canım

bol hamişli bir topik olsun inşallah arkadaşlar.....ben de beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun herseyden önce.beklenmeyen bat 10.12.2012 .bugün sabah idrar testi yaptım ve negatif.bugün çatlatma iğnesinden sonraki 11.günüm ama negatif.adete 5 günüm var daha.belki de sonuç değişir die umut ediyorum.umut dünyası işte.hepimizin göbüşü bebek dolsun tez zamanda inşallah.

Canım, benim de çatlatma iğnesinden sonraki 12. günümdü bugün, kan testim negatif çıktı benim de :19:
Ben kendimden ümidi kestim, olsaydı çıkardı çünkü, yani çıkması lazımdı, offff :26:

canımmm daha 3 gün warmış du bakalım... sen elinden geleni yapıyorsun. sadece kendine yapmayıp bizlere de destek luyosun...Rabbim o güzel gönlüne göre werecektir inşallah...sıkma canını:)

oluyo öle şeyler canım izmirantalya nasıl gebe kalmıştı kan negatifti idrar testi negatifti dr hatta adet sökücü bile vermişti ama şimdi hamile :49:

phaiacım ayrıca rahime ekilme günü 7 günde olacak diye bişi yok 1 hafta ila 10 gün arası olabiiliyor canım

Ne biliyim kızlar yaaa, İzmirAntalya geç yumurtladı çatladı onu biliyorum, iyi de benim iğneden sonra 12 gün geçti, çatlamadan sonra da 10. gün bugün, ya ne biliyim işteee, çok yıkıldım, olacağı da yok gözüyle bakıyorum işte yaaa
:26:
Ama inşallah da sizlerin dediği gibi olur :18:

Kuzum, yarın güzel güzel haberlerle geleceksin inşallah, güzel anne adayım benim :16:

Ne biliyim kızlar yaaa, İzmirAntalya geç yumurtladı çatladı onu biliyorum, iyi de benim iğneden sonra 12 gün geçti, çatlamadan sonra da 10. gün bugün, ya ne biliyim işteee, çok yıkıldım, olacağı da yok gözüyle bakıyorum işte yaaa

işte sende diosun çatlamadan sonra 10.gün diye belki yeni ekildi rahime ve beta hcg daha salgılanma asmasında biliosunki rahime yerleştikten sonra betahcg salgılanmaya abşlıor

phiacım canım benim ,bukadar insana yardımcı oluyorsun yol gösteriyorsun gerçekten Allah muradını tez zamanda versin inşallah canım. sonuç ne olursa olsun güçlü olmak zorundayız canım .yeni umutlar canlandırıyor bizi :)) inşallah hayırlısıyla tez zamanda senin haberini almayı şu topikteki herkes 4 gözleee bekliyoruzzz :)) o haberi alana kadar burdayız canımmm :)))

phia o tablodan :19:o suratı siliosun hemen adet olmuş gibi o ne öyle iiyice negatife bağladın vücudana kötü sinyal veriosun ve ben kızıyorum :20::20::20:

Aman da aman şu alltaki kıyafet ne de cicili bicili... Rabbim içini doldurmayı nasip etsin herkese... Hadi ama cimcime gel artık... Bak darılıcam ama, annen sana pamuk şeker alacak...

Kuzum, yarın güzel güzel haberlerle geleceksin inşallah, güzel anne adayım benim :16:

canımsın benim bu moralinle ble destek oluyosun,inan bana en yakınımdakiler bile sizler gibi destek olmuyorlar.çok teşekkür ederim sizlere.Mevlam o güzel kalbinin yanına,en yakın zamanda minicik bir kalp daha koyacak ben eminim ,sen de sakın ümitsizliğe kapılma canım.....

gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...
kızlar nolcak bole anlamıyrm
kaç aydır istiyorsunuz arkadaşım..

10 gündür yoktum konu disi kaldim hamile olanlar varmi ?

Bende söyle birsey oldu su an 20 gündeyim daha yumurtlama olmadi, cok gec degilmi ?
29-31 günde adet oluyorum ve 6 gün sürüyor , yumurtlama ortalama 16-19. gün oluyordu.
Gecen hafta cok kötü hasta oldum, yani ates vs.. bunun icin antibiotik falan ictim.
Fakat yumurtlama dan hic bir belirti yok, ama zaman zaman migdem bulanio, sanirim grip le alakali.
Birde kasiklarimda bir sanci var ara sira, acaba hamilemiyim dicem amaaaa ????
Adet oldum hic konduramiyorum ...
Bir yandan keske diyorum, diger yandan antibiotik ictim, kortison aldim :( üffff be

canlarrııımmmmm :16: öncelikle günaydın hepinize :16:

çok özledim sizi uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuldu:19:
ama aklım hep sizde :16: anneme geldim hemen size yazayım dedim :34:
ne yapıyosunuz ne var ne yok nasılsınız yokluğumu fark ettiniz mi söyleyin bakim ??

kızlarrr birazdann kan tahlili vermek için çıkıcaz evdennnnn çok heycanlıyımmmmm:))))))tedavının test gunu, kurban oldugum hayırlısını versın ınsallahhh......... dualarınızı beklıyorum canım kardeslerım...

Back