24 kasımda silikleşti canım 22 24 25 ve 26 da ilişki oldu anladım canım demek istediğini bat aynı çook var daha ama hani implantasyon 3-6 gün arasında oluyormuş döllenmeden sonra sonra hcg başlıyor salgılanmaya hızla falan ya hani taaaaaa bat a kadar beklemesem ovulasyonun üstünden 14 gün geçince test yapsam çıkar mı diye merak ediyorum açıkcası
bi de belirtiler oluyordu adet dönemimde fakat adete 3-4 gün kala oluyordu canım 14 gün önceden başlamıyordu ondan şüphelendim açıkcası
Canım, DPO 14'te kesin belli olur sonucun...Test yapabilirsin o vakit gelince
çatlamamış yumurtalara kristaller mi ne dedi boyutları çok küçükmüş kistleşmesi için belli bir zaman gerekirmiş benimkiler ise en fazla 5 aylık bir süreçte oluştu 5- 6 yıl gibi bir zaman dedi ilk gebeliğe kadar adetle atılmazsa doğumda temizlenecekğini söyledi rahim boşluğundaymış bide
eğer bu ayda olmazsa gidicem zaten doktora dediğin gibide olabilir erkenden farkedilmesi iyi olur kist denilince korkuyo insan
saol ya şimdi dediği siteye girdim ve ilk adımı attım bakalım hayırlısı
ayrıca siteyi ayrıntılı anlattığın için teşekkürler çok yardımcı oldu valla
senin gibi aynı süreçi yaşadım evlenmeden öncede gitmişdim doktora
bende 2.5 yıllık evliyim 2-3 aya kadar korunduk yani eşim korundu 3 aydır folik asitte kullanıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum süttü balıktı ettı cevizdi sebzeydi
bebek planından önce doktora gitmiştim ultrasyon, hormon testleri, kan testleri ,smear testi, alt muayne hepsini oldum sonuçlarım oldukça iyi doktorum hemen kalabilirsin dedi
sonuçlarımda alt muaynede catlamamış yumurtaların rahmimde kaldığını adet döngüsü ile atılmadığını söylemişti doktorum ama bunun kötü hiç bir sonuçu olmayacağınıda söylemişti
eeeeeee halaaa bebiş yok
güya bilinçli hamile kalcaktım doktora gittim herşey yolundamı diye şimdi bilmiş bilmiş bebek bekliyorummm
çatlamamış yumurtalara kristaller mi ne dedi boyutları çok küçükmüş kistleşmesi için belli bir zaman gerekirmiş benimkiler ise en fazla 5 aylık bir süreçte oluştu 5- 6 yıl gibi bir zaman dedi ilk gebeliğe kadar adetle atılmazsa doğumda temizlenecekğini söyledi rahim boşluğundaymış bide
eğer bu ayda olmazsa gidicem zaten doktora dediğin gibide olabilir erkenden farkedilmesi iyi olur kist denilince korkuyo insan
Canım, kesinlikle soğan kürünü kullan derim sana. Kistleri ve rahmi temizliyor, arındırıyor ve rahmi gebeliğe hazırlıyor.
Bak bende kist vs. yoktu ben gebeliğe zemin hazırlasın, rahmim arınsın diye yaptım, ilk aydan sonraki 2. kürde kahverengi lekelerle arındığını hissettim, ki normalde kahverengi lekelerim hiç olmazdı. Ben çok faydalı olduğuna inanıyorum, ki zaten kanıtlanmış da birşey bu.
Bi arkadaşımın adet düzensizliği varmış, kaç aydır olamıyormuş, dr.a gitti kistleri varmış, ben bu kürü tarif ettim ona soğanı 4. içişinde yani 2. gününde regl oldu kadın, rahatladı, nasıl dua edeceğini şaşırdı valla, hocam çok sağol, aylardır olamıyordum vs. senin sayende diye diye bir hal oldu. O yüzden sen de yap mutlaka canım
aynısını bana da yaptı doktor. polikistik olduğumu evlenmeden de biliyordum. hiç korunmadım da. 3. ayda doktora gittim kontrol için. her şey yolunda dedi ama yumurtalıklar kist dolu, yumurtlayamıyorum, adetim hep gecikiyor, lh hormonum yüksek... bir yıl dolmadan doktorlar pek ilgilenmiyor. ben de soğan suyu içmeye başladım. sonra incir kürüne geçeceğim hayırlısı bakalım. Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin...
gunaydın kızlar,bu sabah gordm kırmızıları.. gene olmado yanii bakalım doktra gtcm perşembe gnu randevum var...
canım testin varsa yap hadi sabahkengünaydın kızlar ben 2 gün önce beta hcg yaptırmıştısm 12.74 çıkmıştı doktorda gebeliğin erken dönemlerindesin demişti çok mutlu oldum ama en çok o idrar testleeinden ypmk istiyorum
sizca artık idrardada çıkarmı..
canım testin varsa yap hadi sabahken
güzelim normalde bat tarihin ne zaman ondan bi kaç gün önce yaparsan çıkarcnm şu anda yok test ama alıcam ben acaba idrardada çıkarmı artık diye merak ediyorum.
güzelim normalde bat tarihin ne zaman ondan bi kaç gün önce yaparsan çıkar
cnm 2 gün geçti bat tarihimi:)
o zaman kesin çıkar canım sen yap bugün yada yarın sabah
cnm 2 gün geçti bat tarihimi:)
Günleriniz aydın olsunn hanımlarrrrr......
stresli bekleyişinizz en güzel haberlerle son bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?