gunaydın kızlar,bu sabah gordm kırmızıları.. gene olmado yanii bakalım doktra gtcm perşembe gnu randevum var...
walla bende bi ovulasyon testi yaptım herşey dengesizleşti bende ya normalde adetim 27 gün falan sürüyordu ona göre normal de ama bebek istediğimizden beri yani 3 aydır 30 günde oluyor kıllık yapar gibi... saolasın canım senin de kafanı karıştırdım gece gece
O istemeden olduları bi bilebilsem nasıl oluyor istem dışı
İstemiyorsan çaresine bak demi yani, uzayda mı yaşıyorsun yoksa ilk çağda mısın?!!
Bi de şey diyenler var; "Ay 1 gün kaçamak yaptıydık, o gün korunmadıydık, o gün oldu"....
Ya kızlar, nasıl bir süreçtir bunlar demi yaa. Şöyle ki;
Evlenmeye yakın doğum kontrol yöntemleri araştırıldı, hap mı omu bu mu. Hangisi daha iyi, hangisi daha risksiz falan filan.
Sonra araştırmalarımız sonucu seçtiğimiz yöntem uygulandı, benim haptı mesela. Saatin alarmları kuruldu, aman unutmayayım, aman es geçmeyeyim, hamile kalmayayım....
Sonra 1,5 yıl sonra hap bırakıldı, jinekoloğa gidildi ön muyeneler yapıldı tamam sorun yok, hapın etkisi olur aman o geçsin diye 3 ay diğer yöntemle korunuldu, bu arada bebek planı var ya, neler yapmalı falan filan, folik asite başlandı.
Sonra 1 oldu, 2 oldu, 3 5 ay derken neden acabalar sonucu detaylı araştırmalar başladı, hormon testleri, spermiyogram testi vs. vs.
12. ay sonunda hamile kalındı, sevindik mutluyuz, bu süreçte neler yapmalıyız konuları araştırılmaya başlandı.
Sonra bebeğimiz 5 haftalıkken düşük yaşadım.
Sonra neden düştü acaba, neden acaba???
Sonra sonra derken 7 ay geçti, şu an hala birşeyler okuyoruz, araştırıyoruz, kürler, takviyeler vs. vs.
Böööyyyllleeee sürüp gidiyor işte.
Hamile kalınca da o süreci araştırıp okuyuo öğreniyoruz.
Her aşamadan geçiliyor yani, ne garip ki
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Hamilelik belirtilerinde karın ağrısı adet ağrısıyla benzer mi. Kimileri gaz sancısı gibi kesinlikle adet ağrısına benzemiyo diyor. Kimileri adet ağrısıyla tıpatıp aynı diyor. Yani net olarak belli bir ağrı değil zannedersem. Benimde reglime 1 hafta kala adet olacakmış gibi ağrılarım başlayınca diyorum benim kırmızılar yolda hemen ümitsizliğe kapılıyorum. Hele bir de canım tatlı şeyler isterse işte o zaman tam moral bozukluğu. Zaten sabah sabah sürdüm ekmeğe yedim çikolatamı.
Ayy bir de gecikse hayatta gecikmez. tam gününde hiç şaşmaz. 31 günde bir öğleden sonra 3le 5 arasında hemencecik gelir. saati bile aynı namussuzun :)
Daha vaktim var ama 7 gün kaldı. Benim belirtilerim 11 gün öncesinden başlıyor zaten. Göğüslerim şişer erkenden. günüm gelince adet günü söner puff diye. hep aynı terane. bir defa da değişiklik olsa da ümitlensem diye bakıyorum ama yok nerdee. 1 gün geciksem göbek atıcam o durumdayım yani:)
Ayy bir de gecikse hayatta gecikmez. tam gününde hiç şaşmaz. 31 günde bir öğleden sonra 3le 5 arasında hemencecik gelir. saati bile aynı namussuzun :)
adet günümü net olarak bildiğim için ovulasyon testi yapmadım hiç.. tek fark olarak soğan kürü uyguladım 15 günlük. o da daha geçen hafta bitti zaten. bir de ovulasyon testi yaparsam çok kafaya takıp psikopata bağlarım ben :) ateş ölçme yöntemi falan da yapmıyorum. fazla da kafaya takmak istemiyorum ama bu kafaya takmamış halim yani:) adetim çok düzenli ama bana bir faydası yok o ayrı mesele.
canım dogru söylüyosun ..eger yumurtlama tarıhını bılıyorsan sorun olmamıstır ve hamılesındır ınsallah ve bıze mutlu haberı verırsın
nasip kısmet bizim planımızla rabbimin planı aynı anda olursa ne mutlu:) ama yok o daha istememişse böyle umutlanır dururuz. rabbim hepimize özletmeden versin bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle inşallah.
arkadaşlar bu soğan kürüne regl 7. günü ile 15. günü arası mı yapıcaz... bi de yaptım diyelim o tarihlerde hamile kalmışsam bi zararı olmaz mı?
havani yesinler senin canimm ya
kızlar dün dayanamadım eşimle hastaneye gittik beta hcg 713 çıktı 4 haftalık hamileymişim çok sevindim bende geçen ay CİN 1 Hafif displazi , HPV çıkmıştı smear de inşallah sorun olmaz perşembe randevu aldım doktordan sizin bir bilginiz var mı bu durumla ilgili
Arkadaşlar bu ay bir gün arayla çalıştık. Şimdi ben 11 aralık da adet olucam sizce çalışmalara devam etmeli miyim. yetmez mi yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?