evet canım hepsi aynı yerde yapıldı.bilmiyorum ki biyopsi ile alakalı olabilir.ama biyopsinin arkasından muayene etmişti bir sıkıntı yok demişti dr .belli olmaz tabi herşeyden işkillenir oldum üff ya ben bu 9 ayı tamamlayana kadar stresten ölmezsem iyi.dediğin gibi içimi rahatlatmak için ben tekrarlıyım pazar günü.çok sağol canım cevapladığın için.nedense sanki dr senmişsin gibi sen söyleyince rahatlıyorum.dr lara da güvenemez oldum bu sene mayıs ayında yaptığım doğumun arkasında smear yaptırsaydı dr um bu sıkıntıları yaşamayacaktım şimdi belki de ama herşey Allah'tan ,kader kısmet işte.valla bütün gün seni bekledim sorayım diye sağol tekrar.
Canım benim, rica ederim. Bir nebze olsun rahatladıysan ne mutlu bana
Sen içini rahat tut canım, her şeyde vardır bir hayır, bunu sakın unutma.
İnşallah ki sorunsuzca hepsinin üstesinden geleceksin canım benim[/QU
teşekkür ederim canım.herkese iyi geceler.bu ay hepiniz hamile olun inşallah.(henm hamilelerin,hem hataların duası kabul olurmuş,duble dua olsun inşallah):)))))
bu arada kızlar ne kadarlık ewlisiniz we ne zamandır bebek düşünüyonuz?
heee inzivaya cekildim ben koltukta uyumuşum
benimkide girmiş oyun oynuyo burdaa
ben yatıyorum kuzum öptüm herkesi
vazgectim anam yatmıyorumm oturcamm
bu arada liste süper olmuş cok beğendim phiam ellerine kollarına sağlıkk
ateş tablolarımızıda eklemişsinnn oyyy yerim seni düşünceli arkadaşım benim
Canım, biz 3. yılımızı doldurduk.1,5 yıl bekledik. Sonra bebek planımızın 12. ayında hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. 7 aydır da bekliyoruz işte canım gelsin bebişimiz diye
Allah seni emiiii, otururken uyuya mı kaldın seeennnn
He hee heeee, uyuma uyuma evet, işte buuu
Listemiz de çok şugar oldu evetttt, aferin banaaa, beğenmene sevindim
şimdi gun saymaya başladım beni artık kim tutcakkk kıvrım kıvrım kıvranıcam offff beeeee
yarın yapmıcam ama test 2 sinde yapıcam tekrar
milletim 9.gunde ıckıyo benim niye cıkmıyo ne vardı görneydi şşölee hafiftenn ikinci çizgi silik milik olaydı bizim olaydıı
Canım, biz 3. yılımızı doldurduk.1,5 yıl bekledik. Sonra bebek planımızın 12. ayında hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. 7 aydır da bekliyoruz işte canım gelsin bebişimiz diye
Allah seni emiiii, otururken uyuya mı kaldın seeennnn
He hee heeee, uyuma uyuma evet, işte buuu
Listemiz de çok şugar oldu evetttt, aferin banaaa, beğenmene sevindim
:)))) ayy can çok hoşsun :))) 1-0 olsun bizim olsun der gibi olmuş:)))
aynı gibiyiz seninle bizde 1 sene bekledik sonra hamilelik pilanının 12 ayında hamile kaldım 5,6 haftalıkken düştü ve 2 senedir gelen giden yok halbuki bi kere kalınca arkası gelir demişlerdi çok üzülüyorum ya, gel artık bebeğim bekletme beni
şimdi gun saymaya başladım beni artık kim tutcakkk kıvrım kıvrım kıvranıcam offff beeeee
yarın yapmıcam ama test 2 sinde yapıcam tekrar
milletim 9.gunde ıckıyo benim niye cıkmıyo ne vardı görneydi şşölee hafiftenn ikinci çizgi silik milik olaydı bizim olaydıı
aynı gibiyiz seninle bizde 1 sene bekledik sonra hamilelik pilanının 12 ayında hamile kaldım 5,6 haftalıkken düştü ve 2 senedir gelen giden yok halbuki bi kere kalınca arkası gelir demişlerdi çok üzülüyorum ya, gel artık bebeğim bekletme beni
napıyım anacımm artıkk 1-0 olsun bzim olsuna döndürdüm işi hayırlısı baklaım beklicez paşa paşa elden ne gelirki
phia yla aynı sınız heee
bende sölim bari bizde 19 aylık evliyiz 3 aya önce karar verdik ama daha gelen giden yok bu 4. ayın ovu testi ateş takibi derken şimdi bekliorum stresli stresli
bekletmeden hepimizin yawruları gelsin cnm hayırlısıyla
Phia aralık listen şahane olmuş umarım sonuçlarıda şahane olur
Bende eşimle şimdi oturdum konuştum konuştum ikna edip ovulasyon testi aldım ikna etmemdeki neden o benin fazla sıkıntı yaptığımı ve gereksiz yere pimpiriklendiğimi düşünüyo... bir kaç ay daha deneyip doktora gitmekten yana bense elimden geleni yapıp öyle doktora gitmek istiyorum strese giridiğimi düşünüyo galiba
ona beni rahatlatmak istiyorsan ovulasyon testlerini yapmama karşı cıkma bu şekilde içim rahatlıyacak bide gözümle görmek istiyorum dedim kabul etti
hemen malum siteden ovulasyon testi siparişi verdim sanırım pazartesi gelir reglimde yeni bitmiş olucak hemen başlamak istiyorum hee aynı anda da ateş ölçmeye başladım bile bu sabahtan itibaren
ya bilinçli hamile kalmak ne zormuş eşimin arkadaşlarının eşleri patır patır hamile kaldılar hemde biker denemeyle of yaws
napıyım anacımm artıkk 1-0 olsun bzim olsuna döndürdüm işi hayırlısı baklaım beklicez paşa paşa elden ne gelirki
phia yla aynı sınız heee
bende sölim bari bizde 19 aylık evliyiz 3 aya önce karar verdik ama daha gelen giden yok bu 4. ayın ovu testi ateş takibi derken şimdi bekliorum stresli stresli
bekletmeden hepimizin yawruları gelsin cnm hayırlısıyla
:)))) ayy can çok hoşsun :))) 1-0 olsun bizim olsun der gibi olmuş:)))
ne gamsızmışım ben ya sen 3ay olmuşsun neler neler yapıyosun ben ilk yıl hiç uğraşmadım bile son 1 senedir çalışma ve tedavi yapıyorum
Phia aralık listen şahane olmuş umarım sonuçlarıda şahane olur
Bende eşimle şimdi oturdum konuştum konuştum ikna edip ovulasyon testi aldım ikna etmemdeki neden o benin fazla sıkıntı yaptığımı ve gereksiz yere pimpiriklendiğimi düşünüyo... bir kaç ay daha deneyip doktora gitmekten yana bense elimden geleni yapıp öyle doktora gitmek istiyorum strese giridiğimi düşünüyo galiba
ona beni rahatlatmak istiyorsan ovulasyon testlerini yapmama karşı cıkma bu şekilde içim rahatlıyacak bide gözümle görmek istiyorum dedim kabul etti
hemen malum siteden ovulasyon testi siparişi verdim sanırım pazartesi gelir reglimde yeni bitmiş olucak hemen başlamak istiyorum hee aynı anda da ateş ölçmeye başladım bile bu sabahtan itibaren
ya bilinçli hamile kalmak ne zormuş eşimin arkadaşlarının eşleri patır patır hamile kaldılar hemde biker denemeyle of yaws
iyi geceler kızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba gebelik testini ovulasyondan kaç gün sonra yapıyorsunuz?
gamsızlıkla alakası yok bee yawrummm
bende beklerim 6 ay uğraşmam hiç diodum öle olmadı
çabalamaya gelince kendi kendime yapabileceğim seyleri yapıyorum aslında ovu testini kullanmamdaki en buyuk etken bebek kararı aldıktan sonra adet dzenim bozuldu gec geldi erken geldi bilmem ne derken ovu testini al dedi bana bu phia sağolsun öle başladı ateş ölçmede de tubiş in eseri azıcık dürtüklemeyle oldu benim çabalamalar ama Allah razı olsun işte birbirimize yardımcı ola ola öğreniyoruz bi çok seyi
baklaım şimdi bu ayında sonu geldii beklemek en zoru aslında bu stresinde sebebini biliyorum etraftan habire hamile haberleri alıyorum yaşlar 23-25 arası biz geldik 27 nin sonuna bide doktorlar 25 ten sonra yüzde şansı dşüyo die briff vermiyolarmı cıldırıyorum sanırım butun stres etraftan gelen haberler kafamın içindeki sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?