Bugun kan tahlilini de tekrarla bence canim hem artisi gormus olursun.Mevlam tamamina erdirsin insallah.
fmfm nasilsin canim iyimisin bebisin nasil
tatlım sen nasılsın bebiş iyimi
canım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallahIyidir insallah canim hafif hafif sabah bulantilari basladi benim en erken ve tek belirtim olan sol kasik arkasi yani belimin sol tarafi batma ve agrisi ara ara surekli yokluyor.onun disinda iyiyim sen nasilsin canim nasil gidiyor
merhaba canım kız ne zaman yapıcaksın testi bata çok az kaldı var mı bi belirti
canım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah
günaydın canım üzme kendini olur mu bu ay git bakalım doktora ne diyecek
hayırlısı olsun canım inşallah bu ay seninledir bebein ben daha yeni başladım denemelerekuzum dun yaptım negatif cıktı yarın yapcam dun dpo 9 du bi deniyim dedim şansımı ama olmadı yarın yapcam artık batı test yapa yapa beklicezzz
sen naptın bakim?
aminn canım rabbim yeni yılda bebeğimi vermiş olsunInsallah canim bu ay bebegin once gobusune sonra da kucagina gelmis olur.2013 e anne olrak girersin insallah.
giticem canım bakalım ne diycek doktror...yeni yılda bebiş istiyorum....
hayırlısı olsun canım inşallah bu ay seninledir bebein ben daha yeni başladım denemelere
aminn canım rabbim yeni yılda bebeğimi vermiş olsun
olur tatlım üzmeyelim kendimizi kontrollerini yaptır için rahatlasın
canım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah[
ebsoncum dayanamadım test aldımı ikinci çizgi çok silikde olsa 5 dakikanın içinde çıktı şimdi dahada netleşti bak bnm hislerim çok çok kuvvetlidir bence bu ay sen hamişim yazcaksın inşallah bunu içten hissediyorum.
canım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah[
ebsoncum dayanamadım test aldımı ikinci çizgi çok silikde olsa 5 dakikanın içinde çıktı şimdi dahada netleşti bak bnm hislerim çok çok kuvvetlidir bence bu ay sen hamişim yazcaksın inşallah bunu içten hissediyorum.
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
amin cnm çok sağol allah isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah....
ay canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kız inşallah hislerin doğru çıkar bu ay bebeğim gelir annesinecanım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah[
ay canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kız inşallah hislerin doğru çıkar bu ay bebeğim gelir annesine[/Q
bilmiyorum genelde hislerim kuvvetlidir ve bna hamişim diyeceksin gibi geliyo inşallahda öle olur.hep beraber seviniriz.
ay canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kız inşallah hislerin doğru çıkar bu ay bebeğim gelir annesine[/Q
bilmiyorum genelde hislerim kuvvetlidir ve bna hamişim diyeceksin gibi geliyo inşallahda öle olur.hep beraber seviniriz.
amin canım burada bütün hamiş haberlerine sanki bizimmiş gibi mutlu oluyoruz inşallah dediğin gibi olur ve benim içinde sevinir buradaki arkadaşlar en çok eşime aileme nasıl söylüycem onların hayalini kuruyorum
elmadas tatlım bebiş için özel birşey yaptınmı kür veya ilişkiden sonra yatmak gibi şeyler
cnm yazını şimdi gördüm yok hiç bişi yapmadım bu ay korunmayı bıraktım ve hemen olacağından emin değildim süpriz oldu sadece yumurtlama akıntımı takip ettim görünce hemen ilişkiye girdim o hafta çalışmayla geçti:)) allahın izniyle gebe kaldığımı öğrendim 2 gün önce...allahın izniyle sağlıklı geçer inşallah.
canım sen çok şanslı olan annelerdensin ne güzel inşallah bu ay bebeğimde beni bekletmez gelir geçen ay kist için doğum kontrol hapı kullandım doktor 3 ay dene olmazsa çocuk tedavisine geçelim dedi rabbim kendiliğinden versinde ilaç kullanmım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?