Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
fmfm nasilsin canim iyimisin bebisin nasil

Iyiyim canim tedirgin bir yasam suruyorum bekliyorum pzts doktor bebege gel bir bakalim dedi crsmba biuopsi sonucu cikacak duanda unutma beni .sana da tekrar tekrar gecmis olsun.hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olsun insallah.:)))

tatlım sen nasılsın bebiş iyimi

Iyidir insallah canim hafif hafif sabah bulantilari basladi benim en erken ve tek belirtim olan sol kasik arkasi yani belimin sol tarafi batma ve agrisi ara ara surekli yokluyor.onun disinda iyiyim sen nasilsin canim nasil gidiyor

Iyidir insallah canim hafif hafif sabah bulantilari basladi benim en erken ve tek belirtim olan sol kasik arkasi yani belimin sol tarafi batma ve agrisi ara ara surekli yokluyor.onun disinda iyiyim sen nasilsin canim nasil gidiyor
canım çalışmalara daha dün başladık rabbim hayırlısı ile bu ay nasip eder inşallah

merhaba canım kız ne zaman yapıcaksın testi bata çok az kaldı var mı bi belirti

kuzum dun yaptım negatif cıktı yarın yapcam dun dpo 9 du bi deniyim dedim şansımı ama olmadı yarın yapcam artık batı test yapa yapa beklicezzz
sen naptın bakim?

kuzum dun yaptım negatif cıktı yarın yapcam dun dpo 9 du bi deniyim dedim şansımı ama olmadı yarın yapcam artık batı test yapa yapa beklicezzz
sen naptın bakim?
hayırlısı olsun canım inşallah bu ay seninledir bebein ben daha yeni başladım denemelere
Insallah canim bu ay bebegin once gobusune sonra da kucagina gelmis olur.2013 e anne olrak girersin insallah.
aminn canım rabbim yeni yılda bebeğimi vermiş olsun
giticem canım bakalım ne diycek doktror...yeni yılda bebiş istiyorum....

olur tatlım üzmeyelim kendimizi kontrollerini yaptır için rahatlasın

amin cnm inşallah hepimizin bu ay son olsun bekleyişimiz

elmadas tatlım bebiş için özel birşey yaptınmı kür veya ilişkiden sonra yatmak gibi şeyler

elmadas tatlım bebiş için özel birşey yaptınmı kür veya ilişkiden sonra yatmak gibi şeyler

cnm yazını şimdi gördüm yok hiç bişi yapmadım bu ay korunmayı bıraktım ve hemen olacağından emin değildim süpriz oldu sadece yumurtlama akıntımı takip ettim görünce hemen ilişkiye girdim o hafta çalışmayla geçti:)) allahın izniyle gebe kaldığımı öğrendim 2 gün önce...allahın izniyle sağlıklı geçer inşallah.

canım sen çok şanslı olan annelerdensin ne güzel inşallah bu ay bebeğimde beni bekletmez gelir geçen ay kist için doğum kontrol hapı kullandım doktor 3 ay dene olmazsa çocuk tedavisine geçelim dedi rabbim kendiliğinden versinde ilaç kullanmım

rabbime bin şükür cnm hamişim ,ama merak etme bence ilaca ihtiyaç olmadan ben hamişim dicen inşallah kisti olna bi çok kişi varhamiş kalan...

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Hamilelik belirtilerinde karın ağrısı adet ağrısıyla benzer mi. Kimileri gaz sancısı gibi kesinlikle adet ağrısına benzemiyo diyor. Kimileri adet ağrısıyla tıpatıp aynı diyor. Yani net olarak belli bir ağrı değil zannedersem. Benimde reglime 1 hafta kala adet olacakmış gibi ağrılarım başlayınca diyorum benim kırmızılar yolda hemen ümitsizliğe kapılıyorum. Hele bir de canım tatlı şeyler isterse işte o zaman tam moral bozukluğu. Zaten sabah sabah sürdüm ekmeğe yedim çikolatamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…