• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
evet canım hepsi aynı yerde yapıldı.bilmiyorum ki biyopsi ile alakalı olabilir.ama biyopsinin arkasından muayene etmişti bir sıkıntı yok demişti dr .belli olmaz tabi herşeyden işkillenir oldum üff ya ben bu 9 ayı tamamlayana kadar stresten ölmezsem iyi.dediğin gibi içimi rahatlatmak için ben tekrarlıyım pazar günü.çok sağol canım cevapladığın için.nedense sanki dr senmişsin gibi sen söyleyince rahatlıyorum.dr lara da güvenemez oldum bu sene mayıs ayında yaptığım doğumun arkasında smear yaptırsaydı dr um bu sıkıntıları yaşamayacaktım şimdi belki de ama herşey Allah'tan ,kader kısmet işte.valla bütün gün seni bekledim sorayım diye sağol tekrar.

Canım benim, rica ederim. Bir nebze olsun rahatladıysan ne mutlu bana :16:
Sen içini rahat tut canım, her şeyde vardır bir hayır, bunu sakın unutma.
İnşallah ki sorunsuzca hepsinin üstesinden geleceksin canım benim
:16:

Canım benim, rica ederim. Bir nebze olsun rahatladıysan ne mutlu bana :16:
Sen içini rahat tut canım, her şeyde vardır bir hayır, bunu sakın unutma.
İnşallah ki sorunsuzca hepsinin üstesinden geleceksin canım benim
:16:[/QU

teşekkür ederim canım.herkese iyi geceler.bu ay hepiniz hamile olun inşallah.(henm hamilelerin,hem hataların duası kabul olurmuş,duble dua olsun inşallah):)))))

bu arada kızlar ne kadarlık ewlisiniz we ne zamandır bebek düşünüyonuz?

Canım, biz 3. yılımızı doldurduk.1,5 yıl bekledik. Sonra bebek planımızın 12. ayında hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. 7 aydır da bekliyoruz işte canım gelsin bebişimiz diye

heee inzivaya cekildim ben koltukta uyumuşum:53:
benimkide girmiş oyun oynuyo burdaa:kkk:
ben yatıyorum kuzum öptüm herkesi

Allah seni emiiii, otururken uyuya mı kaldın seeennnn
:52:

vazgectim anam yatmıyorumm oturcamm:52::52::52:
bu arada liste süper olmuş cok beğendim phiam ellerine kollarına sağlıkk
ateş tablolarımızıda eklemişsinnn oyyy yerim seni düşünceli arkadaşım benim:34:

He hee heeee, uyuma uyuma evet, işte buuu :32:
Listemiz de çok şugar oldu evetttt, aferin banaaa, beğenmene sevindim :46::46:

........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ARALIK AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM.

AMİN
:91::91:

74 ANNİŞ ADAYI OLARAK HIZLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, SIKI DURUN BİZ GELİYORUZ, KOCİŞLER BEBİŞLER KORKUN BİZDEN...
:10::10::10:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
:31:[/TD]
[TD]
Beklenmeyen Adet Tarihi
:20:[/TD]
[TD]
Sonuç
:19::49:[/TD]
[TD]
Ateş Tablosu
:94:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaplang[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stevens[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nevalee[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yxliz[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nerdesinmeleğim[/TD]
[TD]2 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nefes007[/TD]
[TD]2 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisanur57[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aeroplain[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yesalp[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Furtadoo[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rainsun[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilarakohen[/TD]
[TD]4 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mmlkk[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RainbowColors[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeymeska[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mucizeguyem[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elderil[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeymeska[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cikolta[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deli_Musakka[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kevoks[/TD]
[TD]6 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merinos[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fidele[/TD]
[TD]7 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuuraba[/TD]
[TD]8 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İzell[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Waves[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perakedisi[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybikekayra[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]D_yesilcik[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ilzan[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynpe[/TD]
[TD]10 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Helena83[/TD]
[TD]11 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mavera19[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunbal[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevoo_83[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Demet_eylul[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhacioglu[/TD]
[TD]12 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cerol[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmaipek[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sule25[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eglenceli[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pakoveben[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasevemezsem[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eglenceli
[/TD]
[TD]14 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bvgari[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeyloo[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedesten[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8Scorpions[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hazalgzn[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdam07[/TD]
[TD]16 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monarossa
[/TD]
[TD]16 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nareksisi
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulucuk45
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekinci179[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Birdenem
[/TD]
[TD]20 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnci61İnci
[/TD]
[TD]21 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tatliebbi[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Patyam88
[/TD]
[TD]22 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efsun30[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebson[/TD]
[TD]24 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Berna1627[/TD]
[TD]24 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozayder[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suri50[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asaletlim[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotusrem[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcikne[/TD]
[TD]29 Aralık[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehlik
[/TD]
[TD]30 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım, biz 3. yılımızı doldurduk.1,5 yıl bekledik. Sonra bebek planımızın 12. ayında hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. 7 aydır da bekliyoruz işte canım gelsin bebişimiz diye

şimdi gun saymaya başladım beni artık kim tutcakkk kıvrım kıvrım kıvranıcam offff beeeee
yarın yapmıcam ama test 2 sinde yapıcam tekrar
milletim 9.gunde ıckıyo benim niye cıkmıyo ne vardı görneydi şşölee hafiftenn ikinci çizgi silik milik olaydı bizim olaydıı:52::52::52:

şimdi gun saymaya başladım beni artık kim tutcakkk kıvrım kıvrım kıvranıcam offff beeeee
milletim 9.gunde ıckıyo benim niye cıkmıyo ne vardı görneydi şşölee hafiftenn ikinci çizgi silik milik olaydı bizim olaydıı:52::52::52:

:)))) ayy can çok hoşsun :))) 1-0 olsun bizim olsun der gibi olmuş:)))

aynı gibiyiz seninle bizde 1 sene bekledik sonra hamilelik pilanının 12 ayında hamile kaldım 5,6 haftalıkken düştü ve 2 senedir gelen giden yok halbuki bi kere kalınca arkası gelir demişlerdi çok üzülüyorum ya, gel artık bebeğim bekletme beni:16:

napıyım anacımm artıkk 1-0 olsun bzim olsuna döndürdüm işi hayırlısı baklaım beklicez paşa paşa elden ne gelirki :53:
aynı gibiyiz seninle bizde 1 sene bekledik sonra hamilelik pilanının 12 ayında hamile kaldım 5,6 haftalıkken düştü ve 2 senedir gelen giden yok halbuki bi kere kalınca arkası gelir demişlerdi çok üzülüyorum ya, gel artık bebeğim bekletme beni:16:

phia yla aynı sınız heee
bende sölim bari bizde 19 aylık evliyiz 3 aya önce karar verdik ama daha gelen giden yok bu 4. ayın ovu testi ateş takibi derken şimdi bekliorum stresli stresli
bekletmeden hepimizin yawruları gelsin cnm hayırlısıyla:34:

Phia aralık listen şahane olmuş umarım sonuçlarıda şahane olur

Bende eşimle şimdi oturdum konuştum konuştum ikna edip ovulasyon testi aldım ikna etmemdeki neden o benin fazla sıkıntı yaptığımı ve gereksiz yere pimpiriklendiğimi düşünüyo... bir kaç ay daha deneyip doktora gitmekten yana bense elimden geleni yapıp öyle doktora gitmek istiyorum strese giridiğimi düşünüyo galiba
ona beni rahatlatmak istiyorsan ovulasyon testlerini yapmama karşı cıkma bu şekilde içim rahatlıyacak bide gözümle görmek istiyorum dedim kabul etti
hemen malum siteden ovulasyon testi siparişi verdim sanırım pazartesi gelir reglimde yeni bitmiş olucak hemen başlamak istiyorum hee aynı anda da ateş ölçmeye başladım bile bu sabahtan itibaren
ya bilinçli hamile kalmak ne zormuş eşimin arkadaşlarının eşleri patır patır hamile kaldılar hemde biker denemeyle of yaws

Şu son günler en zoru yaa hakikaten çok zor geçiyor, daha doğrusu geçmek bilmiyor.

Ama ben nedense ilk kez testten korkuyorum bu ay.
Doktor 4 Aralık'ta yapabilirsin dedi ama eminim o gün yapamayacağım, 6 Aralık'a sarkar benim test, yine de BAT'tan 1 gün önce olmuş oluyor yani
:1:

Evet yaaa, hani düşüğün hemen arkasından hamile olunurdu, hani bize olmadı, olmadı işte.
:53:
Ama olacak inşallah, o da olacak Rabbimin izniyle :16:

napıyım anacımm artıkk 1-0 olsun bzim olsuna döndürdüm işi hayırlısı baklaım beklicez paşa paşa elden ne gelirki :53:

phia yla aynı sınız heee
bende sölim bari bizde 19 aylık evliyiz 3 aya önce karar verdik ama daha gelen giden yok bu 4. ayın ovu testi ateş takibi derken şimdi bekliorum stresli stresli

ne gamsızmışım ben ya sen 3ay olmuşsun neler neler yapıyosun ben ilk yıl hiç uğraşmadım bile son 1 senedir çalışma ve tedavi yapıyorum

Bende eşimle şimdi oturdum konuştum konuştum ikna edip ovulasyon testi aldım ikna etmemdeki neden o benin fazla sıkıntı yaptığımı ve gereksiz yere pimpiriklendiğimi düşünüyo... bir kaç ay daha deneyip doktora gitmekten yana bense elimden geleni yapıp öyle doktora gitmek istiyorum strese giridiğimi düşünüyo galiba
ona beni rahatlatmak istiyorsan ovulasyon testlerini yapmama karşı cıkma bu şekilde içim rahatlıyacak bide gözümle görmek istiyorum dedim kabul etti
hemen malum siteden ovulasyon testi siparişi verdim sanırım pazartesi gelir reglimde yeni bitmiş olucak hemen başlamak istiyorum hee aynı anda da ateş ölçmeye başladım bile bu sabahtan itibaren
ya bilinçli hamile kalmak ne zormuş eşimin arkadaşlarının eşleri patır patır hamile kaldılar hemde biker denemeyle of yaws

Süpersinnn :46:
Şimdi ovu testi ateş derken çabucak geçecek bak bu ay, göreceksin, sadece son günler biraz sabırsızlanırsın o kadar canım. :16:
Baktın ovu testine rağmen olmadı o vakit doktora gitme vaktidir işte.
Doktorun yapar ovulasyon takibini
:34:
(3. gün hormon testleri, USG muayene, spermiyogram vs. vs.)
Bu arada ateşini fertilityfriend sitesine işle, burada bizimle de paylaş ok?
:34:

phia yla aynı sınız heee

kızlar baenim durum biraz farklı... ben vajinismus hastasıydım... ewlendkten 13 ay sonra vajinismusu yendim... ne yapsam ne etsem eşimle birlikte olamıyoduk... ewliliğimin en güzel ayları yastıgı gözyaşlarıyla ıslatmakla geçti... çok şükür o günler geçtii... 4 aydır bebek istiyoruz.. bütün sabrımı sanki o vajinismus zamanında harcamışım da buna bi şey kalmamış gibi hissediyorum... Haşa asla isyanda değilim ama neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir..Herkes bebek sorarken ben daha ilk aşamayı bile başaramamıştım:((( bilmiyorum war mı benim gibi olan??.. şimdi yalvarıyorum Allah ıma tüm bebk ateşiyle yananlara en kısa zamanda wersin diye

ne gamsızmışım ben ya sen 3ay olmuşsun neler neler yapıyosun ben ilk yıl hiç uğraşmadım bile son 1 senedir çalışma ve tedavi yapıyorum

gamsızlıkla alakası yok bee yawrummm
bende beklerim 6 ay uğraşmam hiç diodum öle olmadı
çabalamaya gelince kendi kendime yapabileceğim seyleri yapıyorum aslında ovu testini kullanmamdaki en buyuk etken bebek kararı aldıktan sonra adet dzenim bozuldu gec geldi erken geldi bilmem ne derken ovu testini al dedi bana bu phia sağolsun öle başladı ateş ölçmede de tubiş in eseri azıcık dürtüklemeyle oldu benim çabalamalar ama Allah razı olsun işte birbirimize yardımcı ola ola öğreniyoruz bi çok seyi
baklaım şimdi bu ayında sonu geldii beklemek en zoru aslında bu stresinde sebebini biliyorum etraftan habire hamile haberleri alıyorum yaşlar 23-25 arası biz geldik 27 nin sonuna bide doktorlar 25 ten sonra yüzde şansı dşüyo die briff vermiyolarmı cıldırıyorum sanırım butun stres etraftan gelen haberler kafamın içindeki sorular:53:

İyi akşamlar kızlar. :3:

Geri sayımı başlattım son 10 gün...

Bu ayda gelmesin bebeğim ben ona sorucam nasıl olsa bir gün kucağımda olucak o zaman onun her tarafını ısırıcam öpücük delisi yapıcam :9:

en iyisini yapıyosun canım bilinçli olmak lazım bizde patır patır doğurucam zannettik :1:ama olmadı.erken yol almak lazım bilseydim beklermiydim bu kadar

iyi geceler kızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba gebelik testini ovulasyondan kaç gün sonra yapıyorsunuz?

iyi geceler kızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba gebelik testini ovulasyondan kaç gün sonra yapıyorsunuz?

iyi geceler canım
ben bu ay ovu testi kullandım
genelde yumurtlamadan sonra 9 .gunden itibaren yapıolar cıkabilirde cıkmayabilirde bugun benim9.gunumdu yaptım cıkmadı şimdi 1 gun araya yıne yapıcam batı ma kadar yani 10 gunden itibaren yada 9.gunden iibaren tetsin varsa elinde fazladan yapmaya başlayabilirsin ama negatif cıkarsa üzülme cunku 11.gunde bile pozitifi görmeyip 15 gunde görenler var bünyeden bünyeye değişiyo yani:34:

gamsızlıkla alakası yok bee yawrummm
bende beklerim 6 ay uğraşmam hiç diodum öle olmadı
çabalamaya gelince kendi kendime yapabileceğim seyleri yapıyorum aslında ovu testini kullanmamdaki en buyuk etken bebek kararı aldıktan sonra adet dzenim bozuldu gec geldi erken geldi bilmem ne derken ovu testini al dedi bana bu phia sağolsun öle başladı ateş ölçmede de tubiş in eseri azıcık dürtüklemeyle oldu benim çabalamalar ama Allah razı olsun işte birbirimize yardımcı ola ola öğreniyoruz bi çok seyi
baklaım şimdi bu ayında sonu geldii beklemek en zoru aslında bu stresinde sebebini biliyorum etraftan habire hamile haberleri alıyorum yaşlar 23-25 arası biz geldik 27 nin sonuna bide doktorlar 25 ten sonra yüzde şansı dşüyo die briff vermiyolarmı cıldırıyorum sanırım butun stres etraftan gelen haberler kafamın içindeki sorular:53:

benim kk ile tanışmam biraz geç olduda o yüzden böyle oldu,hamileliğin bu kadar zor olduğunu bilseydim beklermiydim. evet çevre çok etkiliyo insanı benden haber bekleyen o kadar çok insan varki günler geçtikçe sitrese girdim iyice sitrestte bu işin en büyük düşmanı napıcaz bilmiyorum:18: düşünmeden de olmuyoki

Ya kızlar, nasıl bir süreçtir bunlar demi yaa. Şöyle ki;

Evlenmeye yakın doğum kontrol yöntemleri araştırıldı, hap mı omu bu mu. Hangisi daha iyi, hangisi daha risksiz falan filan.
Sonra araştırmalarımız sonucu seçtiğimiz yöntem uygulandı, benim haptı mesela. Saatin alarmları kuruldu, aman unutmayayım, aman es geçmeyeyim, hamile kalmayayım....
Sonra 1,5 yıl sonra hap bırakıldı, jinekoloğa gidildi ön muyeneler yapıldı tamam sorun yok, hapın etkisi olur aman o geçsin diye 3 ay diğer yöntemle korunuldu, bu arada bebek planı var ya, neler yapmalı falan filan, folik asite başlandı.
Sonra 1 oldu, 2 oldu, 3 5 ay derken neden acabalar sonucu detaylı araştırmalar başladı, hormon testleri, spermiyogram testi vs. vs.
12. ay sonunda hamile kalındı, sevindik mutluyuz, bu süreçte neler yapmalıyız konuları araştırılmaya başlandı.
Sonra bebeğimiz 5 haftalıkken düşük yaşadım.
Sonra neden düştü acaba, neden acaba???
Sonra sonra derken 7 ay geçti, şu an hala birşeyler okuyoruz, araştırıyoruz, kürler, takviyeler vs. vs.
Böööyyyllleeee sürüp gidiyor işte.
Hamile kalınca da o süreci araştırıp okuyuo öğreniyoruz.
Her aşamadan geçiliyor yani, ne garip ki
:53:

Back