ya kızlar lütfen bana da yardım edin.1 buçuk yıllık ewliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama negatif(( iş güç pek araştırmaya da waktim olmuyo nedir ne değildir...ya nedir bu ovolasyon testi midir nedir? ne işe yarar??? Allah hepimizi meleklerimize kawuştursun inşallah:)))
Piha canim ultrason sonucum elimde ama hangisi yumurtanin boyu bilmiyorumki
kızlar hsg filmi çektiren varmı acaba sedasyonla
Tahminen kac olmasi lazim yumurtanin
kimse bilmiyor mu ne demek olduğunu.........
Nette sorun var telden giriyorum piha cim
Bata 3 gün kaldı...Benim kasık batmalarına bel ağrısı da eklendi, on günden beri yüzüm de yanıyor... Beni yine heyecan bastı...Test yapsam diyorum, yine çöküntü yaşamak istemiyorum, vazgeçiyorum...
Bata 3 gün kaldı...Benim kasık batmalarına bel ağrısı da eklendi, on günden beri yüzüm de yanıyor... Beni yine heyecan bastı...Test yapsam diyorum, yine çöküntü yaşamak istemiyorum, vazgeçiyorum...
Sağol canım.... bende öyle tahmin etmiştim ve şuan çok üzgünüm. Henüz adetime 5 gün var bu değer değişirmi acaba diye de düşünüyorum. Umutluyum halen yani....... ama eğer adet olursam artık kesin kararlıyım hiç tahlil yapmayacağım.
yaa kızlar günlerdir akşam mesaiye kalıyoruz bankada.buyüzden yazamıyorum hiç eve gelince sizlere.nasılsınız bakalım?varmı güzel haberler?
kırmızılar gelmeden korkma canım.kırmızılar gelince esas belli olur.
kızlarrr nabersiniz baakalım sunbalım yawumm calışmalar tam gaz devam yumoşlamışsın catlaman kalmış tatlım
phiam anacım baktınmı tablomaa sen bakim ?
kızlarrr nabersiniz baakalım sunbalım yawumm calışmalar tam gaz devam yumoşlamışsın catlaman kalmış tatlım
phiam anacım baktınmı tablomaa sen bakim ?
Sunbal'ım, canım, bugünkü beraberlik iyi olmuş.
Yarın da testini iki kez yap gün içinde.
Silikleştiği çatladığı anlamına gelecek biliyorsun, sonrasında da bi 24 saat yaşam şansı var yumoşlarının, yani pazar sabahına yetişeceksiniz inşallah.
Çünkü bazen çatlama LH tavan yaptıktan 44 saat sonra bile gerçekleşiyor.
Günümüz ülkemiz kadınlarının böyleymiş artık, çatlaması 44 saati bile bulabiliyormuş.
O yüzden rahat ol, hem pazar sabahına kadar spoşlar canlanmış ve kalitesini arttırmış olur, hem de sabah olduğunda offf, harika canlı oluyorlar.
Hadi bakalım, bu ay tutturursun inşallah.
Olmazsa da diğer ay doktor takibinde olsun ovulasyonun ok?
Pihia canim. Cok tesekkur ediyorum sana aydinlattin beni 21kasimda regli oldum bu gunler onemli anlasilan her gun yapmamin bi sakincasi yoksa yarindan itibaren basliyorum. Bugun kasiklarimdaki agri cok. Bacaklarima vuruyor agrisi
Tuğramm, hoşgeldin canımcım.
Baktım bakmaz mıyım
Sabitlenmiş gidiyorken bir de üstüne yükselişe geçtiii, daha ne olsun kuzuummm :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?