Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Canım ovulasyon testi, bir kadının yumurtlama gününü belli eden bir idrar testi.
Şekli aynı gebelik testleri gibi.
Laboquick Marka 20 ovulasyon testi + 6 gebelik testi 20 lira malum satış sitesinde.
Testini adetin bitiminden 1-2 gün sonra günün aynı saatinde yapmaya başlıyorsun, ne zaman ki 2. çizgi ilk çizgi kadar koyu hatta daha da koyu o vakit 24-36 saat içinde yumoşlar çatlayacak anlamına geliyor.
En koyu çizgiyi yakaladığın gün beraberlik oluyor, sonrasında ise testinin silikleştiği ilk anlarda beraber oluyorsun, testin PEAK (tavan çizgi) oluşundan sonraki gün silikleşmesi demek yumoşların çatlamış olması demek ve asıl bu 2-3-4 gün sıkı çalışma lazım ok?
Sen testini al buradan hepimiz yardımcı oluruz.
Bak bir de reglin ne kadar düzenli olursa olsun, o internetteki ovulasyon hesaplayıcıları yanlış oluyor, yani her kadının yumurtlama zamanı farklı, ne kadar düzenli regl olursa olsun yani, hatta öyle ki aynı kadın her ay farklı günlerde bile yumurtlayabiliyor. Onlara bakarsan vakit kaybedebilirsin.
Onun için tez zamanda alın bu testten
:13:

Piha canim ultrason sonucum elimde ama hangisi yumurtanin boyu bilmiyorumki

Kuzucum, sen yolla ultrsaon fotoğrafını, bir de kaçıncı gün USG onu yaz bana.
Foto yüklemeyi bir iki sayfa önce anlatmıştım ok?

kızlar hsg filmi çektiren varmı acaba sedasyonla

Canım, ben çektirdim, bak şu sayfada paylaştım o gün yaşadıklarımı.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/176406-rahim-filmi-cekilecek-cektirmis-olanlarin-paylasim-alani-238.html
Yalnız çektireceğin yerin cihaz kalitesi çok önemli, yeni teknoloji ve dijital olmalı, sıfır acı, sıfır ağrı, sıfır anestezi

Tahminen kac olmasi lazim yumurtanin

Canımcım, tek kaliteli yumurta yeterli. Boyutu önemli çatlayabilmesi için. Sen yolla ben bakayım bi

Bata 3 gün kaldı...Benim kasık batmalarına bel ağrısı da eklendi, on günden beri yüzüm de yanıyor... Beni yine heyecan bastı...Test yapsam diyorum, yine çöküntü yaşamak istemiyorum, vazgeçiyorum...

Sunbal'ım, canım, bugünkü beraberlik iyi olmuş.
Yarın da testini iki kez yap gün içinde.
Silikleştiği çatladığı anlamına gelecek biliyorsun, sonrasında da bi 24 saat yaşam şansı var yumoşlarının, yani pazar sabahına yetişeceksiniz inşallah.
Çünkü bazen çatlama LH tavan yaptıktan 44 saat sonra bile gerçekleşiyor.
Günümüz ülkemiz kadınlarının böyleymiş artık, çatlaması 44 saati bile bulabiliyormuş.
O yüzden rahat ol, hem pazar sabahına kadar spoşlar canlanmış ve kalitesini arttırmış olur, hem de sabah olduğunda offf, harika canlı oluyorlar.
Hadi bakalım, bu ay tutturursun inşallah.
Olmazsa da diğer ay doktor takibinde olsun ovulasyonun ok?

yaa kızlar günlerdir akşam mesaiye kalıyoruz bankada.buyüzden yazamıyorum hiç eve gelince sizlere.nasılsınız bakalım?varmı güzel haberler?

bekle canım bence.inşallah hamişsindir.ama bat günü yap bari.bak benim battan kaç gün sonra belli oldu.ayy heyecanlandım valla.

Canım, yumoşlarının çatlama zamanını biliyorsan ve o günden sonra en az 12 gün olduysa test yapabilirsin korkma.
Çıkmazsa da ümidini yitirmeden beklersin BAT gününü, ama ya bir de çift çizgi göreceksen, beklemeye değer mi korkuyla, heyecanla sen düşün artık

kırmızılar gelmeden korkma canım.kırmızılar gelince esas belli olur.

kızlarrr nabersiniz baakalım sunbalım yawumm calışmalar tam gaz devam yumoşlamışsın catlaman kalmış tatlım

phiam anacım baktınmı tablomaa sen bakim ?

yaa kızlar günlerdir akşam mesaiye kalıyoruz bankada.buyüzden yazamıyorum hiç eve gelince sizlere.nasılsınız bakalım?varmı güzel haberler?

Epey hamişimiz oldu canımcım, ama ben hala devam, az kaldı BAT'a.
Son 7 günüm
:18:

Pihia canim. Cok tesekkur ediyorum sana aydinlattin beni 21kasimda regli oldum bu gunler onemli anlasilan her gun yapmamin bi sakincasi yoksa yarindan itibaren basliyorum. Bugun kasiklarimdaki agri cok. Bacaklarima vuruyor agrisi

kızlarrr nabersiniz baakalım sunbalım yawumm calışmalar tam gaz devam yumoşlamışsın catlaman kalmış tatlım

Tuğramm, hoşgeldin canımcım.
Baktım bakmaz mıyım
Sabitlenmiş gidiyorken bir de üstüne yükselişe geçtiii, daha ne olsun kuzuummm

evet canım bugün azıcık seyrelti şeklinde kan görünce korktum ya ilk defa oldu senin az kaldı inş bebişin sessizce bekliordur

bende böyle düşünüyorum sağol canım desteğin için kanı görünce ürktüm sadece yarın iki kez yapıcam testi

öyle yada böyle acı yada tatlı haberi yasayacaksın tercih senin tatlım ne zamn hazır olursan o zamn yap

Pihia canim. Cok tesekkur ediyorum sana aydinlattin beni 21kasimda regli oldum bu gunler onemli anlasilan her gun yapmamin bi sakincasi yoksa yarindan itibaren basliyorum. Bugun kasiklarimdaki agri cok. Bacaklarima vuruyor agrisi

Canım, kasıklarında yani yumurtalıklarında ağrı var ise ovulasyon zamanında olabilirsin.
Bir de akıntı durumun olursa, çatlamış olduğunu da anlayabilirsin canım.
O vakitten sonra daha sıkı çalışırsın ok?

içime phia ve ebson bu ay hamiş kalacak diye bi his doğuyooo hadi hayırlısı bakalım çıkackamı

Tuğramm, hoşgeldin canımcım.
Baktım bakmaz mıyım
Sabitlenmiş gidiyorken bir de üstüne yükselişe geçtiii, daha ne olsun kuzuummm

özledin beni dimiiiiii
bende özledim arkadaşımm benimm..
evet yukselişe gecti ama bakalım 2 sinde test yapıcam tekrar dpo 9 olunca bi ümit yaptık ama cıkmama ihtimali yüksekti tabi...
seninkide gayet güsell valla ben de tablona tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…