eson canım nasılsın ???
canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin nasıl öğrendin idrar testimi yaptın kanmı benim de batım dündü de :)
hala test yapmadım.
canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin nasıl öğrendin idrar testimi yaptın kanmı benim de batım dündü de :)
hala test yapmadım.
ne yapıyorsun canım tuğradan bilgin var mı ne yapıyor günü çok az kaldı
canım ölçüyorum hergün aynı saatlerde saatımı kurup atesımı ölçüyorum..aynen canım fertility friende aktarıyorum hergün canımcım..nasıl paylasagım canım bı anlatsana
kızlar fertility frıenden fotomu nasıl paylasırım bıde sız yorumlayın bakalım
kızlar selam
geldim doktordan...
hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....
ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu
eve gidincemi yapsam sabah mi sizce kızlar???yoksa beklesem mi? gene uzulmek istemıyrm
kizlar mrb bugun test yaptim c silik hic yok gibi t koyu cikti anlamadim ne dersiniz batim dundu
merhaba kızlar. bugün çok karışığım. 7 aydır deniyoruz ama sonuçhep hüsran oldu. hiç beklemediğim adet tarihime 2 gün olmasına rağmen kendimi tuhaf hissettiğim için bugün test yaptım ve hiç görmediğim o ikinci çizgiyi çok çok silik pembe gördüm. inanın okadar tuhafım ki tarifsizim. ne sevinebiliyorum ne biriyle payşabiliyorum. ya yanılırsam ya değilse ya bozuksa :s yarın sabah tekrarlayacağım eğer yine çıkarsa kan vermeye gideceğim. lütfen dua edin artık olumlu sonucu göreyim. isteyen herkes görsün lütfen.....
phia canım. resmini çektim ama okadar belli belirsiz ki makinamda kaliteli değil sanırım hiç görünmüyor. eğer yarınki testte daha koyu olursa mutlaka paylaşırım sizlerle. inan heveslenmeye umutlanmaya korkuyorum kendimi mutsuz hissediyorum. aylarca yaşadığım hüsran ne hale getirmiş beni.
kızlar selam
geldim doktordan...
hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....
ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu
phia canım. resmini çektim ama okadar belli belirsiz ki makinamda kaliteli değil sanırım hiç görünmüyor. eğer yarınki testte daha koyu olursa mutlaka paylaşırım sizlerle. inan heveslenmeye umutlanmaya korkuyorum kendimi mutsuz hissediyorum. aylarca yaşadığım hüsran ne hale getirmiş beni.
Canım, hayırlısı olsun, neyse ki korktuğumuz başımıza gelmedi. Aralık ayına artık yeni ümitler, heyecanlar[
evet phiam coksaol sen olmasan hayallere. kApiilicaktim cok saol valla cogu dr daan daha cok yardimcisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?