• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Peki hamiş arkadaşlar, sol alt kasıkta seyirme olayı doğru mu var mı bunu yaşayan? Ben bunu bir defa çok şiddetli şekilde yaşadım canım yanmadı tatlı bişeydi titreme oldu bayağı hissettim ama bir daha olmadı. Sonra göğüs ağrılarım başladı ve gün geçtikçe artıyor. yazıyorum sürekli yaa umut dünyası işte :))

kızlar bnide tabloya eklermisiniz bnm bat 29 kasımdı hamiş olduğumu yni öğrendim

canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin nasıl öğrendin idrar testimi yaptın kanmı benim de batım dündü de :)
hala test yapmadım.

Son düzenleme:
bence suan ii gidiyor tatlım daha 10 gün devam et o günü yakalıcaz inş

canım ya gercektenmı..bı dengesızlık varmıs gıbı geldı bana ama öyle dıyosan öyledır..sanırım gec yumurtlıcam ben öyle gözüküyor bugün 10 günüm..bakalım artık canım..yakalarız ınsallah..sımcık ben tam olarak atesım en yüksek oldugu zamanmı yumurtluyorum...ay ılk defa yapıyorum ya tuttururum ınsallah ya

Peki hamiş arkadaşlar, sol alt kasıkta seyirme olayı doğru mu var mı bunu yaşayan? Ben bunu bir defa çok şiddetli şekilde yaşadım canım yanmadı tatlı bişeydi titreme oldu bayağı hissettim ama bir daha olmadı. Sonra göğüs ağrılarım başladı ve gün geçtikçe artıyor. yazıyorum sürekli yaa umut dünyası işte :))

cnm evet oluyo bnmde oluyo hafif hafif göğüslerde ağrıda oluyo inşallah gebelik vrdır

Back