Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

cnm zaten en çok belirti göğüslerde oluyo.yani bnm öle oldu hep arttı ağrısı inşallah hamilesindir.

varya şu koyuluğu görünce bile heycanlanıyorum bide gebelik testi olsa ne ahalde olurum acaba

heralde bu gebelık testı olsaydı su anda sevıncten konusamazdın heyecandan ne yapardın kımbılır bızde burda göbek atmaya baslardık allah gebelık testinide böyle görmeyı nasıp eder ınsallllaaahhhh canıkom..

1 sene vajinismus sorunum vardı. onu yendim 5 aydır da bebiş sorunum var :) rabbim bana çektirmeden birşeyleri vermiyor gibime geliyo. sağlık olsun umut olsun hayırlısı olsun burada bebek isteyen tüm arkadaşlarım için.

kesin ağlardım deli gibi bundan eminim hemen annemi arardım bu arada testi buraya yüklerdim kocişe söylemezdim o biraz beklesin ben neler çekiom oda sonra öğrensin

nerdesin yavrum ya inş iyi haberle gelirsin

Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....

kızlar selam
geldim doktordan...

hamd olsun pıt pıtlarımızı duyduk ve bebişimizi de gördükk
herşey normalmiş, 6+4 e uyumluymuşuz, suyum iyiymişl vs.vs....

ama tek sorunum şuymuş,
kesenin yanında kanama bölgesi varmış.
eski de olabilrmiş yenide ama tabiiki bu düşük tehlikesi oluyor.
kahverengi lekelenme olduktan sonra korkma dedi.
vücut kendisi emebiliyormuş veya yawaş yawaş dışarı atabiliyormuş.
agır iş yapma ve istirahat et dedi...
progestanı 2 ye çıkarttı.
şu an için herşey normal çok şükür
2 hafta sonra randevum var yine.
inşallah birkaç güne lekelenmelerim kesilir..
dua edin benim için kızlar olurmuuuu

kesin ağlardım deli gibi bundan eminim hemen annemi arardım bu arada testi buraya yüklerdim kocişe söylemezdim o biraz beklesin ben neler çekiom oda sonra öğrensin

canım benim inşallah allah o günleride gösterir hepimize tez zamanda

dualarımız hep senınle canım..kendıne cok dıkkat et mümkünse hıc yataktan kalkma...düzelecek hersey ınsallah canım

ayy canım kendimin gibi sevindim valla allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin çok dikkat et kendine

dualarımız hep senınle canım..kendıne cok dıkkat et mümkünse hıc yataktan kalkma...düzelecek hersey ınsallah canım

ayy canım kendimin gibi sevindim valla allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin çok dikkat et kendine

Allah razı olsun kızlarr
çok sağolun.
inşallah herşey düzelicek dimii
rabbim sizlere de sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nsip etsin inşallahh

canım benim inşallah allah o günleride gösterir hepimize tez zamanda

inşalah canım ayy ben çok heveslendim şimdiiiii

hadi gözümüz aydın maşallah barikallah subhanallah

kızlar bat bugn ama belirti bile yok bakalım nolcak......

hadi inş hamişsindir test yapsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…