• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
en sevdiğim şeydir su torbası ve tarçın (köpeğim)

sıcacık yapıyolar beni :))

Allah isteyen herkese hayırlısıyla erkenden nasip etsin inşallah.... Ben o duyguları 22 yaşındaydım ve 1 kez korunmadım o an hamile kalmışım. şuan 32 yaşındayım ve şurda 3 ay öncesine kadar kesinlikle çocuk falan düşünmüyordum. Birden ne oldu bilmiyorum ama içimden yine o duyguları yaşamak geldi. Yeniden Anne olmak yeniden bebeğim olsun. Zaten kızım çok istiyor benim düşüncelerimin değişmesinde onun duaları etkilediğini düşünüyorum... Ben ondaki yaşadığım herşeyi unuttum hatırlamıyorum.. Zaten hep annem büyüttü ben çalıştığım için. 3 aydırda bir problem olmamasına rağmen hamile kalamadım. Bu ay ama çok iyi çalışmıştım.

bız erken anne olma sansımızı kaybettık canım ya ama bu günden sonra ınsallah allah hepımıze evlat nasıp etsın ınsallah...

yaz tatiline giderken valizine çorap koyan tek varlık benimdir bu dünyada.Hayatta çıplak ayak gezmem.Terliksiz yere basmam.Ne yazın ne kışın.Ama ısınmaz ayaklarım.Dışarda buz tutmuş balkon demiri ne ise benim ayaklarımda odur.Eşim bile hayret etti görünce ayaklarımı.O yüzdende ne kasık ağrım biter,ne gazım.Adet belirtileri,gebelik belirtileri,ayse belirtileri :52::52::52:

Allahımın yazdığı tarih demekki daha gelmedi.Tecavüzle,istemeyerek,sürtünmeyle,ilk gecede hamile kalanlar var dünyada.Hepsi zevkmi aldı sanki.Hani beyinde bitiyor diyorlarda ilişkiye hiçbişey hiçbişeyle bitmez.Sadece kader vardır.Sen sebebini işlersin takdir O'na aittir.Rabbim bizi nefsimize uydurmasın,yolundan geri koymasın....

kııızz sen ne neselısın bugün böyle..valla ben kendımı yanlız sanıyordum bu corap takıntılarla demekkı bı vatandas daha varmıs :D :D ömrümde bır kere betona oturdum ömürden ömür gıttı ıkı üc ay kasık agrıdan dogrulamadıydım bende :D :D :D

arkadaslar merak ettiğiniz iiçin ve dualarınız için gercekten cok teşekkür ederim dün gece bütün gece hastanede kaldım malesef:(cektıgım sancılar normal adet sancılarıymıs zaten bende dismonere var birkaç ayda bi böyle hastanelik olurum ama beni o 27,9 luk deger gercekten ümitlendirmişti.o değer yumurtalıklarda kist oluncada biraz öyle yükselirmiş doktor öyle dedi yani malesef hamile falan değilim zaten ben hissetmiştim :( şimdilik hedefim yumurtalıklarımdaki kist.nekadar büyüklükte ne durumdalar hiç bi bilgim yok iyi bi kadın dogum uzmanı bulup tedavime başlıcam.bebek işini de malesef dün gece eşimle hastanede konusarak erteledik.eşim beni o halde görünce kesinlikle istemiyorum bana sen lazımsın diye agladı koca adam:(kızlar sizleri daha cok merakta bırakmamak adına girip bikac satır yazayım dedim.işe geldim biraz toparlayıp işlerimi gidicem.ücretsiz izin aldım patronumdan 1 hafta.Allahh hepinizden razı olsun.fmfm inş seninde sonucların cook iyi cıkar,sağlıkla kavusursun bebeğine.Allaha emanet olun öpüyorum sizi

Canım, hayırlısı olsun, neyse ki korktuğumuz başımıza gelmedi. Aralık ayına artık yeni ümitler, heyecanlar :34:

kızlar kan sonuçlarını aldım 38.03 çıktı ...

Tebrik ederim canım, sanırım yumurtaların geç çatlamış, o yüzden bu değer çıkmıştır. Sonucundan 2 gün sonra tekrarlayıp sıçrayışa bakmak önemli
:34:

geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor canım bu arda ben ateşimi ovu charta ekleyemiyorum neden acep

Canım, Tugra'da da var o sorun, o da giremiyor tablosuna, neden acaba? İntenet geçmişini falan sil, parola vs, sonra tekrar dene bakalım

Canım LH Peak yapmış bugün. 24 - 36saat içinde çatlar, bu akşam testini tekrarla, yarın da 2 test yap tam çatlama anını yakalamak için tamam?
Bu arada bugün çalışma yapsan iyi olur, sonra da çatladıktan sonraki 2-3 gün ok?

kızlar hepinizi öpüyorum ben hazırlanayım.
birkaç saat sonra iyi haberlerle gelirim innnnnnnnnnşallah
hoşçakalınnn :16::16:

Tubişimmm, noldu doktor kontrolun nasıl geçti canımcım? :16:

canlar ates ölçmeye basladım..sabah atesım düsük cıktı gün icinde atesımın yükselmesı normalmı kızlar...sabah 36,2 ydı sımdıde 37,1

Canım, gün içindeki ateşlerin bir önemi olmuyor, takip ve yorum için her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüğün ateş geçerli. Fertility Friend tablosu yapsana, onu paylaş bizimle sonra da

ay ınsallah canım ya...yanı 28 yasımızda ınsallah ılk anne olusumuz olacak allah nasıp ederse :D :D gec ve umarım güc olmayan bı anne olurum :D :D

inşallah canım ya

niyetine girdik ya Allahım çok bekletmesin bizi versin kuzularımızı tez zamanda

ben yasmini bıraktığım ay hamile kalmıştım, şok etkisi yaratmıştı bende tam alıştım dedim gitti :( kısmet diilmiş kalp atışını duyacağımız hafta düştü, 1 yıl oldu

şimdi gerçekten istiyorum, hazırım diyorum bakalım Hayırlısıyla, Sağlığıyla, Akıllılığıyla, Güzeliğiyle tez zamanda gelsinler :)))

reglime 8 gün kaldı ama benim göğüslerim yine şişti ve az az batmalar var karnımda. benim kırmızılar yolda galiba bu ay da:(

Canım, hayırlısı olsun, neyse ki korktuğumuz başımıza gelmedi. Aralık ayına artık yeni ümitler, heyecanlar :34:

Tebrik ederim canım, sanırım yumurtaların geç çatlamış, o yüzden bu değer çıkmıştır. Sonucundan 2 gün sonra tekrarlayıp sıçrayışa bakmak önemli

Canım, Tugra'da da var o sorun, o da giremiyor tablosuna, neden acaba? İntenet geçmişini falan sil, parola vs, sonra tekrar dene bakalım

Canım LH Peak yapmış bugün. 24 - 36saat içinde çatlar, bu akşam testini tekrarla, yarın da 2 test yap tam çatlama anını yakalamak için tamam?
Bu arada bugün çalışma yapsan iyi olur, sonra da çatladıktan sonraki 2-3 gün ok?

Canım, gün içindeki ateşlerin bir önemi olmuyor, takip ve yorum için her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüğün ateş geçerli. Fertility Friend tablosu yapsana, onu paylaş bizimle sonra da
ne yapıyorsun canım tuğradan bilgin var mı ne yapıyor günü çok az kaldı

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Hamilelik belirtisi iç gıcıklanması olabilir mi hani yün ip ıslanınca bir gıcıklık olur dişlerin gıcırdar mı denir ne öle birşey bugünlerde herşey öle geliyor bana. Kasığım ağrıyor ama üşüttüm diyorum yormuyorum göğüslerim acıo ara ara batmalar sızlamalar oluyor ve gün gün hergün biraz daha ağrım oluo göğüsümde başkada belirtim yok. Ayaklarım buzzz.. Ayrıca adet günüm 11 aralık

Son düzenleme:

canım ölçüyorum hergün aynı saatlerde saatımı kurup atesımı ölçüyorum..aynen canım fertility friende aktarıyorum hergün canımcım..nasıl paylasagım canım bı anlatsana

Back