Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

bellıkı hıc sabredemıyorsun kız..ozaman yarın hemen gıt kan testı yap...zaten az kalmıs gününe hemencecıkde bıze haber ver

[/QUOTE] Güzel fikir valla.Aysberk marulumu şöööle güzelce doğrarım iri iri,çengelköy salatalıklarımı da büyük büyük yuvarlarım.Aralara da çeri domateslerimi serpiştirdimmi muhteşem olur.Mısırı unutmayalım değilmi ama?Kız valla canım çekti akşama ben bi salata yapayım bolca

Hadi geç döllenme olduysa.Hadi daha 10 günlük bile değilse.O zaman verecen kendini işe güce o zaman daha kötü olacan.Yapma bence.Adet gününe kadar kan testine gitme.İdrarda gördüğünde git.El-Halim ismini söyle Allah'ın sakinlik veriyor insana....

bellıkı hıc sabredemıyorsun kız..ozaman yarın hemen gıt kan testı yap...zaten az kalmıs gününe hemencecıkde bıze haber ver

Vallahi evet sabredemiyorum.... ben yarını değil bu akşam yaptırmayı düşünüyorum. Hatta işten erken çıkıp gitsemmi diye bile düşünüyorum :)))))).. ya ama sanki adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Başıma hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor sanki.... hamilelik belirtileri aynı adet belirtilerimi oluyor bilmiyorum... Ben 10 yıl önce geçirdim ilk hamileliğimi hiç böyle hevesli ve telaşlı değildim.... Ama iyi hatırlıyorum her ay adet döngüsü geldiğinde yine göğüslerim hassaslaşıyordu...

bu havada tüm camlar acık ve ben bacılar yanıyorum cok komık yahuuu

Ateşli avrat kapa camı pencereyi sonra çocuğun olmaz mazallah Çocukken bizi hep böyle korkuttular diye diye gerçek oldu söyledikleri kahrolmayasıcaların.Ayaklarımda çok üşür benim.Doktorum ayaklarını iyi koru sıcak tuttu dediydi.Şu ayak ısıtıcıyı mı alsamki? Elektirkli çorap varmıki kızlar?Battaniyesi oluyor da niye çorabını üretmediler daha.Kimse benim gibi üşüyükleri düşünmüyor Üşüyük de babamın tabiri.Isınmıyormuş elim ayağım pek üşüyükmüşüüm ben

Güzel fikir valla.Aysberk marulumu şöööle güzelce doğrarım iri iri,çengelköy salatalıklarımı da büyük büyük yuvarlarım.Aralara da çeri domateslerimi serpiştirdimmi muhteşem olur.Mısırı unutmayalım değilmi ama?Kız valla canım çekti akşama ben bi salata yapayım bolca

Hadi geç döllenme olduysa.Hadi daha 10 günlük bile değilse.O zaman verecen kendini işe güce o zaman daha kötü olacan.Yapma bence.Adet gününe kadar kan testine gitme.İdrarda gördüğünde git.El-Halim ismini söyle Allah'ın sakinlik veriyor insana....[/QUOTE]

Sağol... Okuyum vallahi...

Anam bi de sen ikinci kez mi bekliyorsun bebeğini.Kız biz napalım ya ilk heyecan,merak,korku....Accık sabret.Az sonra testçibaşı damlar yap yap yap diye baskı yapar gidersin kana

allah seni koptumya burda ben seni üşüyük seni benimde ayağımda pofidik terliklerden var yatağa bile onunla giriyorum

Anam bi de sen ikinci kez mi bekliyorsun bebeğini.Kız biz napalım ya ilk heyecan,merak,korku....Accık sabret.Az sonra testçibaşı damlar yap yap yap diye baskı yapar gidersin kana

Allah isteyen herkese hayırlısıyla erkenden nasip etsin inşallah.... Ben o duyguları 22 yaşındaydım ve 1 kez korunmadım o an hamile kalmışım. şuan 32 yaşındayım ve şurda 3 ay öncesine kadar kesinlikle çocuk falan düşünmüyordum. Birden ne oldu bilmiyorum ama içimden yine o duyguları yaşamak geldi. Yeniden Anne olmak yeniden bebeğim olsun. Zaten kızım çok istiyor benim düşüncelerimin değişmesinde onun duaları etkilediğini düşünüyorum... Ben ondaki yaşadığım herşeyi unuttum hatırlamıyorum.. Zaten hep annem büyüttü ben çalıştığım için. 3 aydırda bir problem olmamasına rağmen hamile kalamadım. Bu ay ama çok iyi çalışmıştım.

allah seni koptumya burda ben seni üşüyük seni benimde ayağımda pofidik terliklerden var yatağa bile onunla giriyorum
yaz tatiline giderken valizine çorap koyan tek varlık benimdir bu dünyada.Hayatta çıplak ayak gezmem.Terliksiz yere basmam.Ne yazın ne kışın.Ama ısınmaz ayaklarım.Dışarda buz tutmuş balkon demiri ne ise benim ayaklarımda odur.Eşim bile hayret etti görünce ayaklarımı.O yüzdende ne kasık ağrım biter,ne gazım.Adet belirtileri,gebelik belirtileri,ayse belirtileri

Allahımın yazdığı tarih demekki daha gelmedi.Tecavüzle,istemeyerek,sürtünmeyle,ilk gecede hamile kalanlar var dünyada.Hepsi zevkmi aldı sanki.Hani beyinde bitiyor diyorlarda ilişkiye hiçbişey hiçbişeyle bitmez.Sadece kader vardır.Sen sebebini işlersin takdir O'na aittir.Rabbim bizi nefsimize uydurmasın,yolundan geri koymasın....

Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....

kapattım bacım kapattım...valla aynen elektriklı corap olsa ben hemen bı düzüne alırdım heralde

Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....
ayşem nereye gidiyorsun sen tatlım kaybolma bi yere konuşup dertleşiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…