Çalışmalar tam yapıldı :) fakat ben çatlayacam meraktannn.... İdrar testi yapana kadar tek ve net çözüm kan tahlili 10 günlük olsa bile çıkıyormuş diye duymuştum... Yoksa ben hafta sonu evde temizlik memizlik yapmam. Belki hamileyimdir diye :).... Eğer adet olursam düşük oldu sanabilirim o kuşkuya girmek istemiyorum hiç... :)
bu havada tüm camlar acık ve ben bacılar yanıyorumcok komık yahuuu
Güzel fikir valla.Aysberk marulumu şöööle güzelce doğrarım iri iri,çengelköy salatalıklarımı da büyük büyük yuvarlarım.Aralara da çeri domateslerimi serpiştirdimmi muhteşem olur.Mısırı unutmayalım değilmi ama?Kız valla canım çekti akşama ben bi salata yapayım bolcaaman su yemek derdı hergün zaten ınsanı kahredıyor vesellam....sendemı gazman gıbısın aynı bende valla bu havalar benı mahvettıozaman güzel bı salata yaparsın kocisinle yırsınız tatlı tatlı
Selam Bayanlar,
adetime 4-5 gün var ama ben dün akşam dayanamadım 2 adet hamilelik testi aldım. Birisi erken teşhis yapanmış diğeride normal olanlardan. Akşam yatarken önce normal olanı yaptım ve tek çizgi çıktı. Sabah erken kalktım erken gebelik testini belirleyen olanını yaptım o da tek çizgi çıktıçok üzüldüm... Dayanamıyorum bu bekleyiş beni çok heycanlandırıyor. Tırnaklarımı yemezdim yedim yedim bitirdim sitresten.... Bu akşamda gidip kan testi yaptırmak istiyorum.. Sizce yaptırayımmı...
bellıkı hıc sabredemıyorsun kız..ozaman yarın hemen gıt kan testı yap...zaten az kalmıs gününehemencecıkde bıze haber ver
bu havada tüm camlar acık ve ben bacılar yanıyorumcok komık yahuuu
Vallahi evet sabredemiyorum.... ben yarını değil bu akşam yaptırmayı düşünüyorum. Hatta işten erken çıkıp gitsemmi diye bile düşünüyorum :)))))).. ya ama sanki adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Başıma hafif hafif ağrılar girmeye başlıyor sanki.... hamilelik belirtileri aynı adet belirtilerimi oluyor bilmiyorum... Ben 10 yıl önce geçirdim ilk hamileliğimi hiç böyle hevesli ve telaşlı değildim.... Ama iyi hatırlıyorum her ay adet döngüsü geldiğinde yine göğüslerim hassaslaşıyordu...
Ateşli avrat kapa camı pencereyi sonra çocuğun olmaz mazallahÇocukken bizi hep böyle korkuttular diye diye gerçek oldu söyledikleri kahrolmayasıcaların.Ayaklarımda çok üşür benim.Doktorum ayaklarını iyi koru sıcak tuttu dediydi.Şu ayak ısıtıcıyı mı alsamki? Elektirkli çorap varmıki kızlar?Battaniyesi oluyor da niye çorabını üretmediler daha.Kimse benim gibi üşüyükleri düşünmüyor Üşüyük de babamın tabiri.Isınmıyormuş elim ayağım pek üşüyükmüşüüm ben
Anam bi de sen ikinci kez mi bekliyorsun bebeğini.Kız biz napalım ya ilk heyecan,merak,korku....Accık sabret.Az sonra testçibaşı damlar yap yap yap diye baskı yapar gidersin kana
yaz tatiline giderken valizine çorap koyan tek varlık benimdir bu dünyada.Hayatta çıplak ayak gezmem.Terliksiz yere basmam.Ne yazın ne kışın.Ama ısınmaz ayaklarım.Dışarda buz tutmuş balkon demiri ne ise benim ayaklarımda odur.Eşim bile hayret etti görünce ayaklarımı.O yüzdende ne kasık ağrım biter,ne gazım.Adet belirtileri,gebelik belirtileri,ayse belirtileriallah seni koptumya burda ben seni üşüyük seni benimde ayağımda pofidik terliklerden var yatağa bile onunla giriyorum
Allah isteyen herkese hayırlısıyla erkenden nasip etsin inşallah.... Ben o duyguları 22 yaşındaydım ve 1 kez korunmadım o an hamile kalmışım. şuan 32 yaşındayım ve şurda 3 ay öncesine kadar kesinlikle çocuk falan düşünmüyordum. Birden ne oldu bilmiyorum ama içimden yine o duyguları yaşamak geldi. Yeniden Anne olmak yeniden bebeğim olsun. Zaten kızım çok istiyor benim düşüncelerimin değişmesinde onun duaları etkilediğini düşünüyorum... Ben ondaki yaşadığım herşeyi unuttum hatırlamıyorum.. Zaten hep annem büyüttü ben çalıştığım için. 3 aydırda bir problem olmamasına rağmen hamile kalamadım. Bu ay ama çok iyi çalışmıştım.
Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....
phiam tuğram cimciknem hoşgeldiniz nerelerdesiniz
hasta olursun bacım sonra
Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....
Ateşli avrat kapa camı pencereyi sonra çocuğun olmaz mazallahÇocukken bizi hep böyle korkuttular diye diye gerçek oldu söyledikleri kahrolmayasıcaların.Ayaklarımda çok üşür benim.Doktorum ayaklarını iyi koru sıcak tuttu dediydi.Şu ayak ısıtıcıyı mı alsamki? Elektirkli çorap varmıki kızlar?Battaniyesi oluyor da niye çorabını üretmediler daha.Kimse benim gibi üşüyükleri düşünmüyor Üşüyük de babamın tabiri.Isınmıyormuş elim ayağım pek üşüyükmüşüüm ben
ayşem nereye gidiyorsun sen tatlım kaybolma bi yere konuşup dertleşiyoruz işteKızlar hepinizi tek tek öpüyorum...Tubilossha ve diğerlerine de çok selam.Dualarınızla mutlu olacağım inşallah.Bi süre gelemeyeceğim.Allah'a emanetsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?