• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
herkese selamlar

bende herkes gibi Aralık ayının şanslı gelmesini istiyenlerdenim..
Kasım ayında bekliyorum hamileliği ama olmadı 2 gün önce adet gördüm şimdi reglimin bitmesini bekliyorum yumurtlama günümü hesapladım umarım bu defa olur
25 aralıkta tekrar adet görmem gerekiyor 10 da yumurlama günüm bakalım deneyeceğiz yine
umaraım aralık ayı annesi olurummm

canım yumurtlama zamanını hesaplamaktam ayrı atesını ölçerek ve akıntını takıp ederek ögrenebılırsın.ç..yanı söyle söylım..bende 3 ay boyunca sadece hesapladım sımdı cıft dıkıs atarak yoluma devam edıyorum sekerım..denemenı tavsıye ederım

canım yumurtlama zamanını hesaplamaktam ayrı atesını ölçerek ve akıntını takıp ederek ögrenebılırsın.ç..yanı söyle söylım..bende 3 ay boyunca sadece hesapladım sımdı cıft dıkıs atarak yoluma devam edıyorum sekerım..denemenı tavsıye ederım
ya evet ateş ölçme yönteminide kullanıcam hatta bugün derece aldım
yalnız akıntıyı kasım ayında denedim yumurtlama dönemini hesaplayıp denedim sonra 4-5 gün sonra yani 20 21 22 günlerde çok yoğun akıntım oldu belki o günlerdir diye yumurtlama günlerim diye yine denedik yine olmadı
ya sen hiç şı ovulasyon testlerinden kullandım mı ? Yada kullanan varmı???
onlardan denesem diyorum acaba bu şekilde amacıma ulaşabilirmiyim ki

canım gecer bu günler..kendını kasma bukadar...zamana ıhtıyacınız vardır..sakınlesmeye calıs canım...bebek olması derdıne gırme esınle aranızı düzeltmeye calısın sadece..anne baba ıyı olması bebek olması ıcın cok önemlı c anım
Konuştuk bugün sabah.Aramızda bişey yok çok şükür.Sadece 2 aydır cinselliği fazla ön planda tuttuk o yordu sanırım bizi.Geçen ay kasım için ara verecem çok gerildim demiştim defalarca.Allah'ın gücüne gitti sanırım şimdi istesende yok sana der gibi bu soğukluğu verdi sanırım:14: Tek umudum akıntımın hala fazlasıyla devam ediyor oluşu.Ateşimi bugün sabah ölçemedim ama yumurtlamamışımdır inşallah daha.Tablo yumurtlamadın diyor:26: Belimin ağrısı yüzünden 3-4 gündür yürümekte,uyumakta ve oturup kalkmakta sorun yaşıyorum.Bal-çörekotu kürü yüzünden sanırım.Üşütmüş olamam çok dikkat ediyorum çünkü kendime.Dün dayanamadım yakı yapıştırdım belime.Sabaha kadar zor dayandım yakmasına.İlk kez yapınca çok zor oldu,çıkardım sabah.O yüzdende ateşimi ölçemedim.Kısmet değil bu ay belliki bize ebeveyn olmak.Hayırlısı....
selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff :31:

Bir zamanlar bizler gibi BAT beklerdin,şimdi pıtpıt bekliyorsun.Ne kadar güzel bi gelişme.Rabbim bizlere de bugünkü heyecanından yaşamayı nasip etsin.Bu arada yukarda tatliebbiye de yazdım bu ay çalışamadık biz.Yumurtam çatlamamışsa -ki pembelik falan gelmedi daha- belki bir ihtimal ilişki olursa denk gelir.Anlayacağın Aralık ayına kaldım ben.Senin kürü gelecek ayda yapacağım.Ovulasyon testi de alayım diyorum.Ateş tablosu da yapayım.Bol bol da incir tüketelim eşimle.Allah izin verir de bebeğim gelirse bu ay (ne kadar komiğim ben sebebini işlemezsem nerden gelecek.ben meryem anamıyım sanki:14:) gerek kalmaz bunlara.Bu arada aklıma takıldı.Senin en son ilişkin yumurtlamadan kaç gün önce olmuştu.Bugün 8 gün olmuş benim son ilişkiden bu yana.4 gündürde bel ağrısı ve akıntı olunca acabamı dedim.Ümit dünyası işte:44:

Offf Offff şu beklemek yok mu zaten en büyük stres bu.. Valla sevişmeden soğudum ya sıkıldım artık bunalımlardayım :D Belirti melirti diye bişey yok boşuna beklemeyin. Olursa adet tarihinde çıkacak işte. Bari biraz küçük bebek sevsek o da yok etrafımızda bi bebek sevesim ar ki sormayın gitsin :D Allah'tan ümit kesilmez bekliyoruz elhamdülillah .. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Al benden de o kadar canım ya...Eşim dün beraber olmak istedi tamam ona belli etmedim ama ilk defa oluyor bu durum..Sanırım bebek olayına kafayı takmaktan çok da severek yaptığım şeyden soğumuşum bende:30:
Anneciğim misafir gelmişti ban.. gitti dün gece,kaldım şimdi başbaşa sizlerle kızlar:49:Bat 6-7 Aralık...
Allah hepimizden güzel hayırlı haberler getirsin inşallah...

kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.

Çok sevindim canım ,Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:emir_bebek::nazar:

Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsuun:71:
Benim bat 6-7 Aralık...Aman ayağım üşümesin falan diye çok dikkat ettim bu ay ama nerdeyse 3 gündür çok yoğun akıntım var...Bu ay sakin sakin hiç takmadan geçiricem demiştim ama akıntıya taktım kafayı ayol:18:

Benim bat 6-7 Aralık...Aman ayağım üşümesin falan diye çok dikkat ettim bu ay ama nerdeyse 3 gündür çok yoğun akıntım var...Bu ay sakin sakin hiç takmadan geçiricem demiştim ama akıntıya taktım kafayı ayol:18:
günaydın şekerim inşallah akıntının sebebi bebişindendir:emir_bebek:

:16::16:hayırlı cumalar olsun günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:16::16:

:16::16:hayırlı cumalar olsun günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:16::16:

Günaydın kızlar.
Yumurtluyorum,çalışamıyorum,kafamı başka şeylere veremiyorum,belim kopacak sanki otururken kalkarken batıyor kasıklarım belim,Daha 15 gün var ama adeti bekliyorum.Gelse de yeni aya sıkıntısız başlasak Allah'ın izniyle.

Günaydın kızlar.
Yumurtluyorum,çalışamıyorum,kafamı başka şeylere veremiyorum,belim kopacak sanki otururken kalkarken batıyor kasıklarım belim,Daha 15 gün var ama adeti bekliyorum.Gelse de yeni aya sıkıntısız başlasak Allah'ın izniyle.

kaçan kovalanır hesabı ne kadr çok istersen o kadar basarısız oluyorsun bu yüzden bence bu kadar derinden sarsma kendini olacağı varsa oluyor zaten olmaycaksada ne yapsan nafile

kaçan kovalanır hesabı ne kadr çok istersen o kadar basarısız oluyorsun bu yüzden bence bu kadar derinden sarsma kendini olacağı varsa oluyor zaten olmaycaksada ne yapsan nafile

Kız spoşlar ölmüştür 8 günde.Spoş olmadan yumoş nasıl üresin?Varmıdır ihtimali 8 gün sonra döllenme.Amaaaan acaba şu mu acaba bu mu demekten yoruldum valla.Bazen diyorumki yeniden korunmaya başlasak da arada kaçamak yapıp "aaa beklemiyorduk valla kazara oldu" ayağı mı yapsak bebeğe :9:

kızlar herkese selamlar bende aranıza dün gece katıldım daha hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok başlarıymış gebeliğin.

Günaydın kızlar.

Canım benim sağlıklı olmalıyız ki sağlıkla başlayıp gitsin herşey...Kendini kasmak vücudumuza inanılmaz zarar veriyor...Kendini rahatlatacak aktiviteler yapmaya çalış hayatım...Sevdiğin, keyif aldığın ne varsa...Sıcak köpüklü bir küvet sefası mesala:119:
Geçen hafta öyle bende daraldım kendimi hamama attım oh bi hafifletdim çıktım:52:
Bu arada bizler neden buradayız hayatım,destek kuvvet olarak:49:

Kız spoşlar ölmüştür 8 günde.Spoş olmadan yumoş nasıl üresin?Varmıdır ihtimali 8 gün sonra döllenme.Amaaaan acaba şu mu acaba bu mu demekten yoruldum valla.Bazen diyorumki yeniden korunmaya başlasak da arada kaçamak yapıp "aaa beklemiyorduk valla kazara oldu" ayağı mı yapsak bebeğe :9:

delüüüü tabikim yasamazda her ay kaç kez yapıosunda oluyomu yaneee nasip kısmet vardır bi zamanı

kızlar herkese selamlar bende aranıza dün gece katıldım daha hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok başlarıymış gebeliğin.

hayırlı olsun canım :nazar:

delüüüü tabikim yasamazda her ay kaç kez yapıosunda oluyomu yaneee nasip kısmet vardır bi zamanı

sağol cnm çok teşekkür ederim rabbim bu mübarek cuma günü hepimizin duasını kabul etsin bebiş isteyenlere tez zamanda versin.hamiş olanlarda sağsalim kucağına alsın inşallah.

Valla meraklandım baktım nete.24 saat canlı kalabiliyorlarmış.İyi de geç döllenme ne peki?Çatladığın gün belli.24 saat içinde kapanıyor geri.E geç döllenme nasıl oluyor?Dur ben bunu da bi araştırayım

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin nasıl başardın bu mucizeyi anlat bakalım bi önerin varer mı bize

Her kadında yumurtlamadan sonraki 14.gün adet olurmuş.Yani siklusun 30 ise normalde 16.gün yumurtlaman gerekiyor.Ama eğer geç yumurtlarsan 20.gün gibi 34.gün adet oluyorsun.Hani biz 4 gün geçti gelen yok diyoruz ya.Normalmiş o.Yumurtladığınız tarihi saptarsanız 14.gün gelmezse adet o zaman ümitlenmek lazım.

kız sen bebişi kandırmaya utanmıyormusun:1:

Back