Bu gebelik testi değil mi mavera19
yok canım beniimm nerdeee:) keşke öyle olsaydı. bunlar ovulasyon testi canım, idrardaki lh seviyesini belirliyo. yumurtlamanın olduğu günleri değerlendirmek için kullanayım dedim bu sefer:)
inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur
bu arada senin değerin de gayet güzel canım maşallah. tekrar hayırlı olsun
canım hamilelik son adet tarihinden itibaren sayılıyor. oyüzden. değerlerin çok güzel allahım inşallah sorunsuz kucağına verir. lotusrem sana dua ediyorum rabbim seni ve bebişini korusun .şahin inşallah herşey yolunda gider burdan hamişlik haberinide verirsin
Ayy cnm bende sevinmiştim ama inş. seviniriz senin için de.Rabbm hayırlısını nasip etsin.Hamilelerin duası kabul olur diyorlardı hep ben de bol bol ediyorum.
Eki Görüntüle 563850 Eki Görüntüle 563851 Eki Görüntüle 563852 Eki Görüntüle 563853 Eki Görüntüle 563854 Eki Görüntüle 563855
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum özellikle phiacım senin:)
bu arada 11-13-14. günler çalışmalar yapıldı
bugün 15. gün. bugün ve sonrasında nasıl bir yol izleyeyim???
arkadaşlar lotusrem den haberi olan var mı?çok merak ettim naptı acaba..
Canım, Lotusrem hastaneye gitti, gelince ki inşallah gelir, yazacak hemen bize...
İnşallah iyi haberlerle döner, ama yatış da vermiş olabilir doktor :26:
arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor((
Sağol canım benim çok fazla yok.kanamam da yok Allah' şükür kolposkopi de çok kötü görmedi dr ama ufak bir parça biyopsi yaptı yine de 1 hafta sonra çıkacak sonuç.Birşey çıksa bile galiba tedaviyi doğum sonuna bırakacaklar.dualarınız sayesinde kolay atlattım Allah hepinizden razı olsun.bütün dileklerinizi yerine getirsin inşallah.yatıp dinlenme cezası verdi eşim.tuvalet hariç kalkmayacaksın dedi yanıma da meyve,kuruyemiş herşeyi yığdı öyle yatıyorum.
bir de inanırmısınız bilmem ama bebek düşmesin diye bir hoca tarafından karnıma kilit takıldı.ben çok inanırım böyle şeylere artık inancım tam birşey olmayacak inşllh.
2 gündür yumurtlama dönemindeyim ve bizde tık yokGöz göre göre 1 ay daha erteliyor olmak ne zormuş....Elimden bişey gelmiyor maalesef...
2 gündür yumurtlama dönemindeyim ve bizde tık yokGöz göre göre 1 ay daha erteliyor olmak ne zormuş....Elimden bişey gelmiyor maalesef...
Canım Feyzacımmm.Neler atlatmışsın 1 gün girmedim kaçırmışım.Allahım bundan sonraki gelişmeler için de yüzünü güldürsün inşallah.Dualarım seninle bitanem.İki yavruna,yeni bebişine ve o kıymet bilen eşine bağışlayacak seni.
nasılsınız canlarım bu ay çalışmalar çok güzel maşallah bebişi olan annişler siz nasılsınız nasıl gidiyo ufaklıkla aralar
Çalışmalar devam canım işte gördüğün gibi, bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi :26:
Sen de iyisindir inşallah canım?
seni çift yumurtalı gacı seni :) hadi senden ikiz beklios anembnde iyiyim cnm gün sayıom pazartesi ikili teste gtcem 1 aydır miniği görmedim heyecanlıyım işte napam kus çıkar öle geçinip gidios :)
Çift yumurta falan ama yakalamayabiliyor da canım yaaa, korkuyorum inan, testçibaşı olan ben, doktorun söylediği 12. gün olan 4 Kasım'da bile test yapmaya cesaret edemeyeceğim, o derece yani, düşün artık :18:Herhalde 7 Kasım'ı bekleyeceğim ben bu ay
olur allahın iznyle ahh ahhh diom ama insan sabredemio bi anda göbüşte oluversin istio ben çok sabırsızdım psikolojim bozulmuştu snn bi düşüğün olmuştu olucak allahn iznyle bi an önce vakti zamanı var cnm sıkıntı etme kendine
Beraberlik günlerin süper canımmm
14. gün LH Peak yapmış, ve 15. gün yani bugün yumoşların çatlamış, süper
Şimdi 3 gün daha peşpeşe beraberlik ve sonrasında da gün aşırı beraberlik ile yakalayacağız seni bu ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?