benımde adet günüm gectı canım ya dündü deger cok düşük geldi bana
geç döllenme olmuştur canım mesele değerin düşük olmasında değil 2 gün sonra en az iki katı artması.Sıkma canını inşllh artar.ben dış gebelik de geçirdiğim için bana da düşük gelmişti.ama bak çok yükseldi hem de bugün kanser şüphesiyle kolposkopik biyopsi de oldum şu an bir sorun yok duruyor.
sen de üzülme bence gör bak nasıl yükselecek değerin.kucağına da alırsın inşallah.hepimiz alırız inşallah.
geç döllenme olmuştur canım mesele değerin düşük olmasında değil 2 gün sonra en az iki katı artması.Sıkma canını inşllh artar.ben dış gebelik de geçirdiğim için bana da düşük gelmişti.ama bak çok yükseldi hem de bugün kanser şüphesiyle kolposkopik biyopsi de oldum şu an bir sorun yok duruyor.
sen de üzülme bence gör bak nasıl yükselecek değerin.kucağına da alırsın inşallah.hepimiz alırız inşallah.
fmfm hoşgeldin canım sabahtan beri aklım sende nasıl geçti güzelim ağrın falan varmı?geçmiş olsun.
canım benım ya cok saol senide kendi derdimle üzdüm.sen de takma kafana Rabbim yardımcın olsun inşallah.sonuclarında bisey cıkmıcak inşs tatlım.tekrar tesekkur ederım.
Sağol canım benim çok fazla yok.kanamam da yok Allah' şükür kolposkopi de çok kötü görmedi dr ama ufak bir parça biyopsi yaptı yine de 1 hafta sonra çıkacak sonuç.Birşey çıksa bile galiba tedaviyi doğum sonuna bırakacaklar.dualarınız sayesinde kolay atlattım Allah hepinizden razı olsun.bütün dileklerinizi yerine getirsin inşallah.yatıp dinlenme cezası verdi eşim.tuvalet hariç kalkmayacaksın dedi yanıma da meyve,kuruyemiş herşeyi yığdı öyle yatıyorum.
bir de inanırmısınız bilmem ama bebek düşmesin diye bir hoca tarafından karnıma kilit takıldı.ben çok inanırım böyle şeylere artık inancım tam birşey olmayacak inşllh.
canım benim şuanda nasıl mutlu olduğumu anlatamam.ay sevinçten ağlıyorum ya canım benim allah eşimdende razı olsun mutluğunuzu hiç bir şey bozmasın inşallah 1 hafta sonrada güzel haber alıcaz . ay neoluyor bana durduramıyorum kendimi çokçokçok sevindim canım gözlerin aydın. rabbim bebeğini sizlere bağışlasın.
ayy canım benim ağlama neolur bak ben de ağlıyorum yaaa.Lütfen gerçekten özel olarak sana çok teşekkür ediyorum.beni tanımadan o kadar samimi dua edip,bana destek oldun ki ben eminim Mevlam senin dualarınla yardımcı oldu bana .Mevlam seni hiç zorda bırakmasın,hiç derdin olmasın inşllh canım.ağlama neolur bebeğin de üzülmesin yaaaaaa ben de durduramıyorum ki yaşları bu hamilelik beni sulugöz yaptı zaten.tv de en ufak birşey olsun salya sümük ağlıyorum sinirlerim bozuldu.ama bundan sonra aağlamıycaz tamam mı ...herşey çok güzel olacak inşllh.
tabiki canım. zaten bunlar mutluluktan .inşallah bundan sonra bebeklerin durumundan konuşucaz. 1 hafta sonrada güzel haber alıcaz minik kelebeğinde sana fazladan şifa verecek .mucize bebek maşallah. canım benim .şimdi dinlen bilgisayarla fazla vakit geçirme biliyorsun onlarda zararlı .eşim süreli yapıcam sana int neti. diyor.
yaa evet canım benimki de kızıyor ama benim işim de direk bilgisayarda evden çalışıyorum zaten.biraz azaltcam ama neyse biraz uyuyayım ben gece stresden uyuyamadım,sabah da erkenden gittik.kaçgündür dr a git gel yoruldum öğleden sonra görüşürüz canım.
kızlar neler oluyor kafayı yemek üzereyim duygudan duyguya sürükleniyyorum kanamam başladı şimdi bune şimdi cok sancım da var neler oluyo anlamadım
kızlar bhcg kan sonucum 27,9 internetten baktım hamilemiyim ben şimdi:) nolur cevap verin hemen
kızlar neler oluyor kafayı yemek üzereyim duygudan duyguya sürükleniyyorum kanamam başladı şimdi bune şimdi cok sancım da var neler oluyo anlamadım
Canım, BAT geçmişti değil mi senin? Peki SAT ne zamandı? Bir de siklusun nedir genelde?
Bu değer düşük görünüyor, kanaman da geldiyse ne yazık ki düşük yapıyor olabilirsin ya da dış gebelik şüphesi de var canım :18:
Şimdi önemli olan şu; 2 gün sonra aynı yerde yaptıracağın Beta Hcg sonucun değerlendirme açısından çok önemli, en az 36 olmalı.
Eğer canım, 2 güne kadar karnında çok şiddetli ağrı hissedersen hiç vakit kaybetmeksizin hemen acile gitmelisin, Allah korusun ki dış gebeliğe erken müdahele için.
Şimdi bunları söylüyorum açık açık, çünkü aynı şeyler benim de başımdan geçmişti, dış gebelikten de şüphelenilmişti ama ben düşük yapmıştım 5 haftalıkken, o yüzden sana bunları söylüyorum, karşılaştığın durum ve olabilecekler hakkında onun için yorum yapıyorum.
İnşallah ki dış gebelik değildir de düşükse de vücut onu kendiliğinden kanamayla atacaktır, sağlıksız döllenmeler vücuttan bu şekilde atılır çünkü.
Canım bu yazdıklarım kulağına çalınsın, ama sen kendini sıkma, içini ferah tutmaya çalış, dua et ki bunlar olmasın ve 2 gün sonraki Beta HCG yükselişi güzel olsun...
dra gitsene neden oldu acaba testte cift cizgi var
ya phiacım adet sancım gibi sancılarım var hangi agrı ne için bilemedimki kafayı yicem sat 27 ekim bat ta 27 kasımdı yaklasık 30-31 günde bi benim siklus.ay deliricem yinemi gitsem doktora daha öglende geldim işe zaten.cok da agrıyo ama adet sancısı gibi.kanın rengi asırı koyu ve yogun olarak geldi su gibi degilde akıntı gibi yogun ama cok koyu renkli kırmızı
gittim kusum doktorlar konusuyomu sanki sadece vajinadan muayene edip bi örnek aldı patoloji ile kültür laboratuarlarına bıraktım haftaya alcam sonuclarını bi de kan veriyim dedim tabi gitmişken o da 27,9 cıktı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?