• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor:(((

arkadaşlar çok kötüyüm yarın sabah kolposkopi yapılacak gerek duyulursa rahim ağzına biyopsi de yapacaklar.Tabi risk içeriyor mesela kanama çok olursa bebeğimi düşürme ihtimalim var.kağıt imzalatacaklar .ama mecburmuşum kolposkopi yaptırmaya her benim için daha riskli olabilirmiş 10 dr a gittik hepsi aynısını söylüyor.tabi illaki bir sıkıntı olmayabilirmiş çok erken gebelik haftasında olduğum için sorun çıkmaz ama yine de belli olmaz dediler.Resmen bunalıma girdim ruhum daralıyor,kalbim sıkışıyor:(((

canım benim her şey iyi olacak inşallah . unutma enöenmlisi sensinsin. sana ihtiyaç duyan 2 yavrun ve eşin var. aklına kötü hiçbir şey getirme . dualarım 2 yürekle girdiğin bu işlemden 2 yürekle çıkman . Rabbim hayırlısını bilir. ve çifte yürekli kulunun yanında sizleri muhakkak koruyacaktır hepimiz dua ediyoruz. inşallah geçecek hepsi

canım benim her şey iyi olacak inşallah . unutma enöenmlisi sensinsin. sana ihtiyaç duyan 2 yavrun ve eşin var. aklına kötü hiçbir şey getirme . dualarım 2 yürekle girdiğin bu işlemden 2 yürekle çıkman . Rabbim hayırlısını bilir. ve çifte yürekli kulunun yanında sizleri muhakkak koruyacaktır hepimiz dua ediyoruz. inşallah geçecek hepsi

sağol canım korkuyorum,ağlıyorum sinirlerim bozuldu.Ne diyelim Mevlam neylerse güzel eyler.

canım benim iyi geçecek inşallah. dua ediyorum karnındakine kanatlarının altındakilere. rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin .ama en önemlisi sensin

Korkma neolur dua edenin kalbinde korkuya yer yoktur. sen sevdiklerin burdaki herkes senin için dua ediyoruz sana şifa versin diye. yarın akşam inşallah rahat bir nefes alarak sohbet yapacağız.

canım günaydın. evet belli olabilir. ben regl olmama 8 gün varken idrar testi pozitif çıkmıştı. erken gebelik testiyle de yapmıştım. normal eczane de yapılan testlerle de. devam etmedi ama.....

tatlım işte ben de yine bugün farklı marka test yaptım onda çıkmadı,cutoff değerleri yüksekti belki bilemiyorum ama laboquick markasıyla yapınca çıktı,yarın bidaha yapıcam çıkmazsa yoktur zaten...senin adınada cok üzüldüm,benimde kimyasal gebeliğim olmuştu,insan üzülüyor çok..Rabbim inşallah versin hepimize hayırlısıyla..

Korkma neolur dua edenin kalbinde korkuya yer yoktur. sen sevdiklerin burdaki herkes senin için dua ediyoruz sana şifa versin diye. yarın akşam inşallah rahat bir nefes alarak sohbet yapacağız.

canım benim iyi geçecek inşallah. dua ediyorum karnındakine kanatlarının altındakilere. rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin .ama en önemlisi sensin

inşallah canım çok sağolun hepinize teşekkür ederim dualarınız için yarın akşam iyi habrlerle dönerim Rabbimin izniyle hepinize iyi geceler..

Selamlar herkese buraya dün ilkkez yazmıştım
başlığı görünce heveslenip yazmıştım aralık ayına anne olarak girmek icin adet tarihin yarındı galiba maalesef adet görmeye başladım icçamaşırım aynı adet gördüğüm ilk gün gibi kirlenmiş çok moralim bozuldu yarın büyük ihtimalle gelecek öbür aya kaldım galiba
Hazırlamıştım kendimi iyiden iyiye:-(

Fmfm çok üzüldüm ama sıkma canını her işte bir hayır vardır umarım sonuçları iyi olur

canım her ne kadar tanışmasak da dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun, ŞAFİİ (ŞİFA VEREN) ismiyle tecelli etsin ki hemen şifa bulasın.
moralini bozma, her şey olacağına varır. hiç bir şey olmadan hayırlısıyla sonuçlanır inşallah işlem, hayırlı haberlerini bekliyoruz taze hamiş:):16:

tatlım işte ben de yine bugün farklı marka test yaptım onda çıkmadı,cutoff değerleri yüksekti belki bilemiyorum ama laboquick markasıyla yapınca çıktı,yarın bidaha yapıcam çıkmazsa yoktur zaten...senin adınada cok üzüldüm,benimde kimyasal gebeliğim olmuştu,insan üzülüyor çok..Rabbim inşallah versin hepimize hayırlısıyla..

canım hoşgeldin canım .inşallah yarın güzel haber alırız senden.

Back