Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Henüz 8 günün var canım, idrarda çıkması çok zor zaten, hele ki bir de geç yumurtlama durumu varsa çıkmaz zaten. Sen ümidini yitirme, olur inşallah bu ay, bizi de ihmal etme bu arada, gel sık sık

Çatlatma iğnesi mi o bahsettiğin canım? Eğer öyleyse, çatlatma iğnesinden 12 gün sonra test yapabiliyorsun, sen bugün mutlaka yap testini

Son düzenleme:
offf phiacıımm yaa bilmiyorum
bazı forumlarda okudum 8gün kala silik fln bşyler çıkmış
sen naptın

tubiloshh naber

sen geçenlerde şu dini bakımdan ilişki günlerini yazmıştın onu tekrar paylaşır mısın?

ooo savaşım naber kuzu yaa
ben iyiim çok şükür.

biz bu tür şeylere çok dikkat ettiğimiz için kadın ve aile ilmihali ve fetvalar kitaplarından iyice araştırarak dinimiz açısından hayırlı günleri degerlendirmştik.ha,diğer günler ilişki olmazmı dersen, tabiiki olur derim.ama hamile kalmak için hayırlı günler
PAZARTESİ-PERŞEMBE-CUMA günleri....

Tubiş'in söylediği o günler pazartesi, perşembe, cuma

phiammmm kuzuşkom hafızan süper

Ben de geçen ay adete 1 hafta kala grip oldum.Doktorum ne istersen içebilirsin gebeliği etkilemez çünkü daha oluşmadı dedi.Sadece yumurtlama dönemlerinde içilen ilaçlar yumurtaları etkileyebiliyormuş.Sende içebilirsin bence.

offf phiacıımm yaa bilmiyorum
bazı forumlarda okudum 8gün kala silik fln bşyler çıkmış
sen naptın

Canım, o erken öğrenenler erken yumurtlayanlar. Sen tam ovulasyon gününü biliyor musun? DPO (Çatlamadan sonraki) kaçtasın canım?
Ben de çalışmalardayım, devam, bakalım bu ay sonuç ne olacak
:26: Benim BAT da 7 Aralık

Adet gününde test yapmak kadar doğal olan başka ne var ki? Korkuların, heyecanın son bulacak böylece, neticeye ulaşmış olacaksın işte, duruma göre de yoluna bakacak, belki sevinecek belki de ümidini diğer aya besleyeceksin
Doktor takibinde olduğuna göre şunu sorayım o zaman, yumurtan ne zaman çatladı?

iyiyim işte canım senin fena gitmiyor sanırım inş. daha iyi gider.
ameliyattan sonra dr5-6 ay korunma süreci verebilrmişte. işte o yüzden bu ay oldu oldu olmadı sahalardan biraz uzak duracağım gbi gözüküyor

bskslım hayırlısı Allah tan

SELAM HERKESE.....
Bana dua eden herkese çok teşekkür ederim.Tam anlamıyla mutlu sona eremesemde içim çok rahatladı.....

Tubiloooooosshhhhhh Kürün bel ağrısı başladı kııııııızzzzz.Kopacak belim 2 saattir.Akıntım da başladı.Bıraksam fizana kadar uzayacak Sabah akşam başlayalım artık çalışmalara değilmi kııııssss....Ben bi tatlı takviyesi yapayım kocacıma.... bu hale getireyim adamı

Canim nasilsin bisey sormak istiyorum benim ates tabloma kirmizi cizgi cekilmedi anlam vermedim pek.Sebebi ne sence

14.günde 16ve17 mm idi 16.gün 2si çatlamış biri hala duruyordu,doğru söylüyorsun ama cesaret edemiyorum bugünde olmazsa sabah idrarı ile yaparım tanışmıyoruz ama dua edin lütfen,Allah yardımcımız olsun..

ben akintimi girmedim canim bende bi ekliyimde bakin simdiye kadar catlamasi gerekirdi belirtileride yasadim ama nasil ekleniyor bi soylermisin ekleyim tablomu

Cervical Fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ Menses/Spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede ise medium, ağır geliyorsa heavy yazısını işaretliyoruz.
√ Intercourse/Insemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.

adetin 8.günü denedik ilk denememiz acaba olmuş mudur? en erken ne zaman öğrenirim diğer adetime çooook var

adetin 8.günü denedik ilk denememiz acaba olmuş mudur? en erken ne zaman öğrenirim diğer adetime çooook var

Tek ilişkiyle yumurtayı denk getirmek çok zor.Yumurtladığın gün bile olsa çatlamadıysa döllenme olmazki.Yumurtlamadan en erken 15 gün sonra öğrenirsin.10 gün sonra öğrenen de var burada.Kim bilir?

Canim nasilsin bisey sormak istiyorum benim ates tabloma kirmizi cizgi cekilmedi anlam vermedim pek.Sebebi ne sence

Canım, kırmızı çizgiyi 1-2 gün sonraki ateşini işleyince giriyor, geriye dönük oluyor yani.
Ben o yüzden çatlamayı tahmin ettiğimin sonraki 1-2 gününe tahmini bir ateş işliyorum, çizgiyi çizip çizmediğini görmüş oluyorum, tabi baktıktan hemen sonra tahmini olarak girdiğim ateşleri siliyorum, sen de öyle yapabilirsin canım
Sen bi tablonu yollasana canım, bakayım

ben akintimi girmedim canim bende bi ekliyimde bakin simdiye kadar catlamasi gerekirdi belirtileride yasadim ama nasil ekleniyor bi soylermisin ekleyim tablomu

Canım, linkini bize şöyle yolluyorsun; tablonun altında share seçeneği var, orada CHART TUMBNAİL olanı ya da SİMPLE LİNK olanı kopyalıyorsun buraya

canimm sagol ama ben onlari biliyorum akintimi bilerek girmedim girdigimde adet bitiminden hemen sonra cizgi cekmisti bu yuzden akinti bilgileri cok saglikli sonuc vermiyo diye girmiyorum benim ogrenmek istedigim hani sen ekledin ya tablonu foruma onun gibi eklemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…