kızlar merhaba
kasım ayı hüsranlı geçince üzüldüm
aralığa bağladık umudumuzu ama 8gün var adete bgn dayanamayıp test yaptım negatif çıktı
çok fena nezle oldum ilaç almam lazım ama bilmiyorum ki napsammm
selamlar,bat 26-27 kasım ara ara tek taraflı kasık ağrım oluyor ama kırmızıları görmedim hala,bazen çok umutlu bazen çok umutsuzum test yaptırmaya korkuyorum klomen artı menegon iğne kullandım offffffffffff çıldırmak üzereyim HAMİLE MİYİM???
Henüz 8 günün var canım, idrarda çıkması çok zor zaten, hele ki bir de geç yumurtlama durumu varsa çıkmaz zaten. Sen ümidini yitirme, olur inşallah bu ay, bizi de ihmal etme bu arada, gel sık sık
Çatlatma iğnesi mi o bahsettiğin canım? Eğer öyleyse, çatlatma iğnesinden 12 gün sonra test yapabiliyorsun, sen bugün mutlaka yap testini[/QSlm dr bu kez çatlatma iğnesi vermedi menegon klomen tarzında yumurta geliştirici hormon iğnesi,tek çizgi görmeye dayanamam gibi geliyor aylardır tedavi görüyorum hormonlar son adetten sonra fena değildi bu ayda olmazsa bilmemki ne yaparım??Korkuyorum,heyecanlıyım,bir umutlu bir umutsuzum ((((((((((((
tubiloshh naber
sen geçenlerde şu dini bakımdan ilişki günlerini yazmıştın onu tekrar paylaşır mısın?
Tubiş'in söylediği o günler pazartesi, perşembe, cuma
kızlar merhaba
kasım ayı hüsranlı geçince üzüldüm
aralığa bağladık umudumuzu ama 8gün var adete bgn dayanamayıp test yaptım negatif çıktı
çok fena nezle oldum ilaç almam lazım ama bilmiyorum ki napsammm
offf phiacıımm yaa bilmiyorum
bazı forumlarda okudum 8gün kala silik fln bşyler çıkmış
sen naptın
Slm dr bu kez çatlatma iğnesi vermedi menegon klomen tarzında yumurta geliştirici hormon iğnesi,tek çizgi görmeye dayanamam gibi geliyor aylardır tedavi görüyorum hormonlar son adetten sonra fena değildi bu ayda olmazsa bilmemki ne yaparım??Korkuyorum,heyecanlıyım,bir umutlu bir umutsuzum((((((((((((
ooo savaşım naber kuzu yaa
ben iyiim çok şükür.
biz bu tür şeylere çok dikkat ettiğimiz için kadın ve aile ilmihali ve fetvalar kitaplarından iyice araştırarak dinimiz açısından hayırlı günleri degerlendirmştik.ha,diğer günler ilişki olmazmı dersen, tabiiki olur derim.ama hamile kalmak için hayırlı günler
PAZARTESİ-PERŞEMBE-CUMA günleri....
phiammmm kuzuşkom hafızan süper
Canim nasilsin bisey sormak istiyorum benim ates tabloma kirmizi cizgi cekilmedi anlam vermedim pek.Sebebi ne sence
Canım, o erken öğrenenler erken yumurtlayanlar. Sen tam ovulasyon gününü biliyor musun? DPO (Çatlamadan sonraki) kaçtasın canım?
Ben de çalışmalardayım, devam, bakalım bu ay sonuç ne olacak :26: Benim BAT da 7 Aralık
Adet gününde test yapmak kadar doğal olan başka ne var ki? Korkuların, heyecanın son bulacak böylece, neticeye ulaşmış olacaksın işte, duruma göre de yoluna bakacak, belki sevinecek belki de ümidini diğer aya besleyeceksin
Doktor takibinde olduğuna göre şunu sorayım o zaman, yumurtan ne zaman çatladı?
Daha yumurtlamamışsın demektir.Benimde çekilmedi bak 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Akıntını falan giriyormusun sen?Benim bugün başladı akıntı.Hemen girdim.1-2 güne kadar çatlarım büyük ihtimal...
ben akintimi girmedim canim bende bi ekliyimde bakin simdiye kadar catlamasi gerekirdi belirtileride yasadim ama nasil ekleniyor bi soylermisin ekleyim tablomu
adetin 8.günü denedik ilk denememiz acaba olmuş mudur? en erken ne zaman öğrenirim diğer adetime çooook var
Canim nasilsin bisey sormak istiyorum benim ates tabloma kirmizi cizgi cekilmedi anlam vermedim pek.Sebebi ne sence
ben akintimi girmedim canim bende bi ekliyimde bakin simdiye kadar catlamasi gerekirdi belirtileride yasadim ama nasil ekleniyor bi soylermisin ekleyim tablomu
Cervical Fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ Menses/Spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede ise medium, ağır geliyorsa heavy yazısını işaretliyoruz.
√ Intercourse/Insemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?