• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
:1::1: Çatlak patlak, yusyuuvarlaakkk :52::52:
Devam bakalım, nolcek bu ay? Ateş tabloma da bir göz at bakem Tubişimm :16:

Amin canım, inşallah
:16:
Bu arada farkettiniz mi siz hamişleri yeşillendirdim:13:

kuzuşkomm ateşin şu an için çok güzel.düşüşe geçmeden devam.dpo 3 desin.inşallah benim gibi erken öğrenenlerden olursun :52:
ama o da iyi deil ya zaman geçmio bi türlü :27:
Rabbim sağlıklı ve KOLAY hamilelik nasip etsin de gerisi önemli değil dimi :16:

harbiden kuzuşkom yaa az önce farkettim bende
yeşillenmişiz ohhh mis mis olmuş içim açıldı yaa :49:
sende yeşillenirsin inşallahhhh :27:

kuzuşkomm ateşin şu an için çok güzel.düşüşe geçmeden devam.dpo 3 desin.inşallah benim gibi erken öğrenenlerden olursun :52:
ama o da iyi deil ya zaman geçmio bi türlü :27:
Rabbim sağlıklı ve KOLAY hamilelik nasip etsin de gerisi önemli değil dimi :16:

harbiden kuzuşkom yaa az önce farkettim bende
yeşillenmişiz ohhh mis mis olmuş içim açıldı yaa :49:
sende yeşillenirsin inşallahhhh :27:

canım nasılsın senin kürüne başladım inşallah bende de işe yarar

canım nasılsın senin kürüne başladım inşallah bende de işe yarar

innnşallah canım benimm :16:
inşallah bebişin bu ay gelir :29:

ben nasıl olayım annemin burda olmasıyla çok daha iyiyim.
çok yardımcı oluyor sağolsun.Randevu gününe kadar istirahate devam.
daha sonra bebiişin durumuna göre hareket edicem.
tehlike yok ise agır iş yapmadan normal hayata devam...
anneciğim de evine dönebilir :31:

heyecanla Cuma yı bekliyorumm :52:

Ebson'um, Aralık BAT'ını yazmamışız senin :26:
Bu arada, sen şu soğanı yapmadın demi, dinlemedin beni :20:

Son düzenleme:
Kızlar listeye beni de ekleyin bat 9 aralık. çalışmalarımı tamamlamış bulunmaktayım büyük umutlarım var :)

bu ay için 15 günlük soğan kürümü de yaptım. şifa Allahtan sebep soğan küründen olsun inşallah.

Kızlar listeye beni de ekleyin bat 9 aralık. çalışmalarımı tamamlamış bulunmaktayım büyük umutlarım var :)

Ekledim canım, hoşgeldin tekrar
:16:
Canım çalışmaları sonlandırma, bak benim SAT 11 Kasım idi, BAT ise 7 Aralık, doktorum ovulasyonumdan itibaren ayın 29'una kadar beraberlik verdi, sen de bitirme yani :34:
​Bak ateş tablomu incele, orada kırmızı çizgi ovulasyon (çatlama), pm/am olanlar beraberlik...

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Ben 5 aydır deniyorum. Şimdiye kadar yumurtlama günümden sonra hep boşverdim. acaba oradan mı kaybettim şimdi düşünüyorum. yani yumurtlama günüm ve 4 gün öncesine önem verdim 5 ay boyunca. tamam o zaman çalışmalara devam:)
sen şimdi bana bu tüyoyu verdin ya inşallah sende bu ay hamiş kalırsın diye bir dua edeyim sana ;)

tubiloshh naber

sen geçenlerde şu dini bakımdan ilişki günlerini yazmıştın onu tekrar paylaşır mısın?:16::16:

Ben 5 aydır deniyorum. Şimdiye kadar yumurtlama günümden sonra hep boşverdim. acaba oradan mı kaybettim şimdi düşünüyorum. yani yumurtlama günüm ve 4 gün öncesine önem verdim 5 ay boyunca. tamam o zaman çalışmalara devam:)
sen şimdi bana bu tüyoyu verdin ya inşallah sende bu ay hamiş kalırsın diye bir dua edeyim sana ;)

Duan için çok teşekkürler arkadaşım, hepimizin duaları kabul olsun inşallah :16:
Bu arada ovulasyonun 2 gün öncesi beraberlik, tüplerde spermlerin hazırda bekleyip, çatlama anında yumurtaları yakalaması için.
Çatlama günü ve sonrasındaki beraberlikler de çok önemli, asıl önemli olan bu çatlamanın hemen olduğu günkü ve takibindeki günlerki beraberlikler
:34:

Merhabalar ben evlilikte 4 yılı bitirdik 5. yılın içinde gidiyoruz ilk iki sene birlikte olamadık.Evliliğimizin 2. yılı bitince beraber olabildik. Şimdide bebek istiyoruz. bu ikinci ay denememiz 4 aralık adet günüm eğer regli olmazsam bebiş geliyor demektir. heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz.bu arada kasıklarımda hafif bir agrı ve ara ara hafif mide bulantısı var bence çok mu erken acaba psikolojik mi yoksa anlamadım.

kızlar merhaba :3: :3: :3:
kasım ayı hüsranlı geçince üzüldüm :50: :50:
aralığa bağladık umudumuzu ama 8gün var adete bgn dayanamayıp test yaptım negatif çıktı
çok fena nezle oldum ilaç almam lazım ama bilmiyorum ki napsammm :50: :50:

selamlar,bat 26-27 kasım ara ara tek taraflı kasık ağrım oluyor ama kırmızıları görmedim hala,bazen çok umutlu bazen çok umutsuzum test yaptırmaya korkuyorum klomen artı menegon iğne kullandım offffffffffff çıldırmak üzereyim HAMİLE MİYİM???

Back