• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ii akşamlar kızlar ovi testimde bi koyulaşmadı ya 8.gün belirgin olunca umutlanmıştım

Canım, kırmızı çizgiyi 1-2 gün sonraki ateşini işleyince giriyor, geriye dönük oluyor yani.
Ben o yüzden çatlamayı tahmin ettiğimin sonraki 1-2 gününe tahmini bir ateş işliyorum, çizgiyi çizip çizmediğini görmüş oluyorum, tabi baktıktan hemen sonra tahmini olarak girdiğim ateşleri siliyorum, sen de öyle yapabilirsin canım :34:
Sen bi tablonu yollasana canım, bakayım
:34:

Dediğini yaptım phia.Bugüne çekti kırmızı çizgiyi.Ateşi yüksek mi giriyoruz düşükmü?Ben yüksek girdim yanlış mı olduki?:26:

canimm sagol ama ben onlari biliyorum akintimi bilerek girmedim girdigimde adet bitiminden hemen sonra cizgi cekmisti bu yuzden akinti bilgileri cok saglikli sonuc vermiyo diye girmiyorum benim ogrenmek istedigim hani sen ekledin ya tablonu foruma onun gibi eklemek istiyorum

Akıntı bilgisini ben de girmiyorum canım, yanıltıcı oluyor senin de dediğin gibi
Çünkü gözlemlerimiz yanlış olabiliyor ve doğal olarak sistemi yanıltmış oluruz, o yüzden servikal sıvıyı işlememek en doğrusu.
Ayşeee, sen de işleme canım, sil onları bence...

Çatlama çizginizi görmek için de benim yaptığımı yapın, sonra silin kızlar, yoksa çatlama gününü kaçırabilirsiniz

Dediğini yaptım phia.Bugüne çekti kırmızı çizgiyi.Ateşi yüksek mi giriyoruz düşükmü?Ben yüksek girdim yanlış mı olduki?:26:

Canım, tahmini olarak gireceğin ateş, bir önceki güne yakın olsun, 0,1 fazlası olabilir mesela :34:

Akıntı bilgisini ben de girmiyorum canım, yanıltıcı oluyor senin de dediğin gibi
Çünkü gözlemlerimiz yanlış olabiliyor ve doğal olarak sistemi yanıltmış oluruz, o yüzden servikal sıvıyı işlememek en doğrusu.

Çatlama çizginizi görmek için de benim yaptığımı yapın, sonra silin kızlar, yoksa çatlama gününü kaçırabilirsiniz

canimm ya cok sagol hemen bakiyorum eklerim sonra tablomu

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com sildim phia.Sahte girdiğimiz günlere yüksek ateşmi giriyoruz phia?Yarına ve ertesine ateş değerini yüksek gireyim değilmi?Tubilossh kürü yaptım ya ben bu ay.Kasıklarım ve belim çok ağrıyor bugün.Bugün yada yarın yumurtlarım diye düşünüyorum.

Canım, ateşine göre de çatlama olmamış zaten, sen ovu testlerine de devam et, 2. çizgi 1. çizgiden de koyu çıkmalı, LH tavan yapmış oluyor böylece, sonraki 24-36 saat içinde de çatlayacak :34:

ben ovulasyon olmucak die korkuyorum büyük fırsat varmışça kaçırıcakmışım gibi gelio perşembeye kadarda çalışma yapmıcam ateş yok koyu çizg yok

canım özledim kız seni nerelerdesin hiç denk gelmiyoruz nasıl hissediyorsun kendini
bende özledim yawruuuşşş
valla hiçbişi hissetmiyorumm :52:
bazı bazı asıklarımda ağrılar oluyo okadar bakalım hayırlısıysa alıcaz bu ay gusel haberimizi
sen nasılsın napıosun bakalım

kızlar transferim oldu dualarınızı bekliyorummmmmmmmmm......hpinizi öpüyorum:16:

dualarımız seninle canmmm hadi bakalımmm Rabbim hayırlısını versin size:34:

iyiyim işte canım senin fena gitmiyor sanırım inş. daha iyi gider.
ameliyattan sonra dr5-6 ay korunma süreci verebilrmişte. işte o yüzden bu ay oldu oldu olmadı :50::50::50:sahalardan biraz uzak duracağım gbi gözüküyor

bskslım hayırlısı Allah tan

canım benim sıkıntı yapma.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
ger bu ay bebişin gelmezse demekki ameliyat gerekli.ondan sonra gelicek kuzucuk.
belki de bu ay sevineceksin ve ameliyata gerek kalmayacak...
Görelim mevlam neyler,Neylerse güzel eyler....
dualarım hep seninle tatlım :16:

Tubiloooooosshhhhhh Kürün bel ağrısı başladı kııııııızzzzz.Kopacak belim 2 saattir.Akıntım da başladı.Bıraksam fizana kadar uzayacak :9::9::9::9::9::9: Sabah akşam başlayalım artık çalışmalara değilmi kııııssss....Ben bi tatlı takviyesi yapayım kocacıma....:52: bu hale getireyim adamı :4:

ooo uzayan akıntı başladı heee süpermişşş :52:
sakın stres yapmayın ve bol bol çerez,bal,tatlı felan yiyin.
az gayret kuzu altı üstü birkaç gün :23:

ne oldu canim gunun geciyo mu

valla kusum bat bugundu gelen giden yok yarin doktora gidicem zaten ama daha evvel hamile kalmadiim icin pek bilmiyom ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic Allahim nasipetsin ins buay olmazsa aralik da ins olur canim senin nadi gidiyo bebisin nasil

valla kusum bat bugundu gelen giden yok yarin doktora gidicem zaten ama daha evvel hamile kalmadiim icin pek bilmiyom ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic Allahim nasipetsin ins buay olmazsa aralik da ins olur canim senin nadi gidiyo bebisin nasil

insallah hayirlisiyla hamisindirde kanaman olmaz benimde simdi hersey cok guzel gidiyo insallah darisi sizin basiniza

$27112012358.jpg
kizlar azonce yaptim hcg testi yorum yaparmisiniz cok silik pek guvenemedim bu dandik testlere batim bugundu

Back