evde yalnız olunca bende yiyemem hiç ama birşeyler ye tatlım aç kalmacanım toparla kendini noolur.. bak burdayız, paylaşmak için bekliyoruz, güzel haberleri olduğu kadar sıkıntılarımızı da... hoş sana söylüyorum da ben napıyorum.. yalnız yemek yeme özürlü biri olarak, sabah eşim erken çıktı, kahvaltı edemedik. ben de acil işim olmadığı için çıkmadım.. akşama kadar beklerim şimdi aç açına...
evde yalnız olunca bende yiyemem hiç ama birşeyler ye tatlım aç kalma
biliyordum biliyordumm:)) canım acabası mı var, gayet belirgin çift çizgi, dünkü yaptığım dua kabul olmuş:)
gözün aydın, hayrlı olsun, Allah tamamına erdirsin. dualarında unutma güselim[/QUOTE
Çok tşk ederim cnm.Allah razı olsun.Etmem mi şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye.Kur'anımı da okuycam inş.:)Hayırlı ve sağlıklı olsunlarrrr...
biliyordum biliyordumm:)) canım acabası mı var, gayet belirgin çift çizgi, dünkü yaptığım dua kabul olmuş:)
gözün aydın, hayrlı olsun, Allah tamamına erdirsin. dualarında unutma güselim[/QUOTE
Çok tşk ederim cnm.Allah razı olsun.Etmem mi şimdiden başladım hepimiz için dua etmeye.Kur'anımı da okuycam inş.:)Hayırlı ve sağlıklı olsunlarrrr...
hadi hayırlısı gözün aydın canım
aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yememnasıl bir huy bu bilemedim.. yanımda biri olsun yataktan kalkıp börek açarım, yalnız olayım atıştırmaktan öteye geçemem...
hayırlı olsun canım allah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde geçirsin zamanı ve sonunda o mis kokulu meleğini kollarına al ve doya doya içine çek kokusunubiliyordum biliyordumm:)) canım acabası mı var, gayet belirgin çift çizgi, dünkü yaptığım dua kabul olmuş:)
günaydın şeker nasılsıngübaydınlar canlar
hayırlı olsun canım allah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde geçirsin zamanı ve sonunda o mis kokulu meleğini kollarına al ve doya doya içine çek kokusunu
günaydın şeker nasılsın
nolsun tatlım iiyim şükür yeni ay yeni umutlar başladık çalışmalara hayırlısıyla sen nasılsın canım
Çok sevindim canım hamileliğine, yürekten kutluyorum... 16. gün sormuştun iyi hatırlıyorum çalışmayı bırakma diye yazmıştım ben de... şimdi sen anlat, bize neler tavsiye ettiğini hadi... Allahım bebeğinle tanışmayı da nasip etsin hctp...
nolsun tatlım iiyim şükür yeni ay yeni umutlar başladık çalışmalara hayırlısıyla sen nasılsın canım
aynen canım aralık ayı için hazırlık başladı adetim devam ediyor benim bitsin başlıycam hemen kür yapıyorum şimdi
aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yemem
aynen canım aralık ayı için hazırlık başladı adetim devam ediyor benim bitsin başlıycam hemen kür yapıyorum şimdi
kürlerden çok sıkıldım ben ya biz hiç bişi yapmıyoruz bu ay
tuğram hoşgeldin şafak kaç kuzu
oyy sunbal ımm cnmmm nasılsın?
şafak 5 tatlım bekliyorum bakalımm heyecan dorukta 1 aralıkta test yapcam öle kara verdim
oyy sunbal ımm cnmmm nasılsın?
şafak 5 tatlım bekliyorum bakalımm heyecan dorukta 1 aralıkta test yapcam öle kara verdim
rabbim kabul etsin dualarını ve dualarımızıkızçeler sabah sabah bu ne durgunluk yahuuu
dün kuran vardı orda hepinize dua ettim canlar yarında kayınvalidemde var ordada edicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?