Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
evde yalnız olunca bende yiyemem hiç ama birşeyler ye tatlım aç kalma

Son düzenleme:

nasıl bir huy bu bilemedim.. yanımda biri olsun yataktan kalkıp börek açarım, yalnız olayım atıştırmaktan öteye geçemem...
aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yemem

aynıymışız kız seninle bende akşam eve gidince eşime çeşit çeşit yemek hazırlarım ama o geç gelince hiç birşey yemem

haftanın 2 günü fiks toplantısı var, geç geliyor, geldiğinde çok acıktım diyor, benim evde olduğum günlerde evde yeyip durduğumu sanıyor, ben de senle ydim en son diyorum :))

valla aynıymışız ha... akşam da çorba yemek pilav yaptım, bekle bekle, geldi ona koydum yedi, geç oldu diye biraz yoğurt yedim yattım

kaç günlük yemekler var dolapta, allahtan dolaptan çıkarmayınca bozulmuyorlar. korkuyorum adım varyemeze çıkacak

oyy sunbal ımm cnmmm nasılsın?
şafak 5 tatlım bekliyorum bakalımm heyecan dorukta 1 aralıkta test yapcam öle kara verdim

ayy az kalmış canım inş bu kez bebşin seninledir ben iiyim ya içim rahat bişi çıkmadıya bende ohhh deyme keyfime

kızçeler sabah sabah bu ne durgunluk yahuuu

dün kuran vardı orda hepinize dua ettim canlar yarında kayınvalidemde var ordada edicem inş

kızlar herkese merhabalar

yeni hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum mevlam hayırlısıyla kucakalrına almalarınıda nasp etsin nş.

oyy sunbal ımm cnmmm nasılsın?
şafak 5 tatlım bekliyorum bakalımm heyecan dorukta 1 aralıkta test yapcam öle kara verdim

canım özledim kız seni nerelerdesin hiç denk gelmiyoruz nasıl hissediyorsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…