Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

sağol canım benim Allah razı olsun senden ve diğer destek olan bütün arkadaşlardan.bana gerçekten çok moral veriyorsunuz siteye girip yazdıklarınızı okuyunca içim ferahlıyor unutuyorum herşeyi,bütün sıkıntıları hepinize tek tek teşekkür ederim.

rabbim inşallah nasip eder. hoş geldin aramıza. uğurlu gelir inşallah ben üye olduktan sonra öğrendim inşallah sende güzel haber verirsin bize

Teşekkürler.inşallah büyük bir heyecanla bekliyorum test aldım bugün ama korkudan heyecandan yapamıyorum bat tarihini beklicem testin stresini yaşamak istemiyorum bir aylarda folikasit kullanıyorum iyice hazırladım kendimi

rabbim korktuklarını uğratmasın . hayırlısıyla nasip etsin

rainsun yarın bhcg yaptırsana neooooolur. böyle 7 gün geçmez sağlık ocagında ücretsiz nasıl olsa neooooooluuuur yaptır

tatlım aslında cok istiyorum ama daha öncede kimyasal gebeliğim olmuştu ya,bidaaha evde test yapmaya bile korkuyorum,ya düşerse değer,ya test yanlış çıkmışsa diye...çok korkuyorum canım yaaa....6 gün kaldı batıma...

unut tabi cicimm, bebiş var orda bebişşş.. annesinin üzgün olmasını o da istemiyorrr..

hamişlik belirtisi

kırmızı kart belirtisi

eeee ne olcam ben şimdi???

canım beninde 2 ay önce kimyasla gebeliğim oldu. ama korkma neolur hep aynı olamayacak sonunda . hem gidecekse naparsan yap gidiyor. tecrübeyle sabit. o yüzden korkma sen iste rabbim veriyor. alıyorsa bir bildiği var diyorum. gel korkunu yen bir baktır. hem ozaman sana bağışlasın diye dua ederiz.

canım benim,haklısın olacağına varır herşey,rabbim nasip ettiyse olacak,beni çok iyi anlıyorsun aynı şeyi yaşamışız,bakalım ben bi test yaptırayım hemencik yazarım size ..yinede dua et olurmu atatlım,umarım bu sefer benimle kalır bebişim...bana cesaret verdin sağolasın...Sende sağlıkla kucağına al inşallah yavrukuşunu...

inşallah sende uyumaya gidiyorum uyumadan önce hepinize dua edeceğim canılarım . allah rahatlık versin hepinize

fıstıklarım ben yatayım artık yarın bisürü dersim var...çokk öpüldünüz,tatlı rüyalar canlarım..

sende kanda baktır . ne olur

yok canım ya ben ay sonuna kadar bekliycem. bi kere gittim öyle koşa koşa, bir gün geçmişti, aldım ağzımın payını, aynı hüsranı yaşamak istemiyorum.. beni mazur gör ne olur...

fıstıklar nbr?bişey sorucam yaww,acaba 7 gün önceden hiç idrar testi sonuç veren oldumu içinizde?yani çift çizgi olurmu hiç silikte olsa?yada vücut kendi kendine betahcg üretirmi?

canım günaydın. evet belli olabilir. ben regl olmama 8 gün varken idrar testi pozitif çıkmıştı. erken gebelik testiyle de yapmıştım. normal eczane de yapılan testlerle de. devam etmedi ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…