Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
anldım cnm..gerçi ben geçen sene kasım ayında gebelik geçirmiştim.10 kasımda değerim 536.89 du 22 kasımda da düşük yapmıştım bende..rabbim inşallh bu sene 22 kasımda yeni bebğimi verii cnm

rabbim inşallah bebeğini vermiştir canım sana dikkat et olurmu

Eşim çok heveslendi ya.YArın test alıp salı sabah yapıcam ama inş. olmadıysa üzülmez:2:

hap kullan herzaman kullanabılırsın..pılavda hep yenmıyo canım ya...as erme olayın basladımı

Eşim çok heveslendi ya.YArın test alıp salı sabah yapıcam ama inş. olmadıysa üzülmez:2:

bende korka korka yapmıştım canım 2 ay olmayınca bu ayda olmamıştır diye bide baktımki 2.çizgi silikte olsa çıktı 5dk içinde inşallah rabbim bebeğini vermiştir bizde çift çizgini görüp mutlu oluruz inşallah

nasılsınız bakalım hamiş annelerimiz

ooo perim naber kuzu yaaa

ben çok şükür bomba gibiyim :)
annem geldi.kaldırmıyor ayaga beni sağolsun.ama çok şükür akıntım normale dönmek üzere.
tek sıkıntım bulantılarımın başlamış olması.
ama olsun o da bebişimin varlıgını sürekli hissettiriyor bana

bu arada peri can geçen gün okadar güzel yazmışın ki bulgur pilavı yanında turşu ohh die.
hemen kalktım bu halimle yaptım şu hamilelikte yediklerinden aldıgın lezzeti başka zaman alamıyorsun yaa dimi

sen nasılsın canımcım?

İnş. cnm ya ben bu ayda çok hevesli değildim.Daha 3 ay oldu deneyeli. nerdeyse 4 gün geçti ama antibiyotik almıştım çok hastaydım belki ondandır diyorum.Ama hayatımda ilk kez dün burnum kanadı. Sol kasığımda da batma var.Göğüslerde hassasiyet var ama bilmiyorum.Ben sadece eşim için heyecanlıyım çünkü dünden beri çok heveslendi kuzum ya.Rabbim hayırlısını versin hepimize.

hap kullan herzaman kullanabılırsın..pılavda hep yenmıyo canım ya...as erme olayın basladımı

yok canım ne aşerme ne bulantı nede koku hassasiyeti gayet iyiyim ilk hamişliğimde de bunlar olmamıştı ara ara burnum kanıyor bide başım ağrıyor

canım, günün geçti mi senin? bat ne zamandı? belirtin falan var mı? inşallah belirgin çift çizgi görürsün güselim

çok şükür canım iyiyim bende bulantı koku hassasiyeti felan yok sadece arada kasık ağrım oluyor hamiş olduğumu ordan anlıyorum geçmiş olsun kuzum ne güzel annende gelmiş bende o gün yaptım yedim iyi oldu valla çok sevindim canım yavaş normale döndüğüne kuzum sen dikkat et yinede bende salı gelse diyorum

inşallah güzel haberler alırsın canım sende eşinde mutlu olursunuz inşallah

canım, günün geçti mi senin? bat ne zamandı? belirtin falan var mı? inşallah belirgin çift çizgi görürsün güselim

4 gün geçti bana göre.Sol kağığımda batma ve göğüslerde hassasiyet var.Daha öncede belirttiğim gibi hayatımda ilk defa burnum kanadı dün.Hastaydım geçen hafta antibiyotik aldım acaba ondan mı gecikti ne bileyim.Üzülmemek için heyecan yapmak da istemiyorum ama çok tşk ederim saol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…