• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inşallah sunbalcım inşallahhhh... inşallah çektiklerime değerrr....kurban oldugum duysun sesımızııiiiiiiii gelsin meleklerimiizz..en hayırlısıylaa..........:16:

amin cnm inş......evet cnm 7-8 bını buldu:( semra doktora gittim bende ama orası cok buyuk bır ekıp farklı farklı drlarda muayne ettı ama hepsı bırbırınden haberdar toplantıları oluyormus devamlı semra hanım bolm baskanı ztn basarılı cok tatlı bır dr butun drları ıyı bence..muayne ucretı 300 flndı sanırım kart ındırımı yapıyorlar

inşallah meleğim inşallah..
:16::16:

canım inşallah maddi manevi çektiğiniz sıkıntıların karşılığında nurtopu gibi bebişleriniz olur da sıkıntılarınızı unutuverirsiniz..hayırlı haberlerini bekliyoruz güselim

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

kızlar cevap yada fikriniz varmı

canım inşallah maddi manevi çektiğiniz sıkıntıların karşılığında nurtopu gibi bebişleriniz olur da sıkıntılarınızı unutuverirsiniz..hayırlı haberlerini bekliyoruz güselim

ne ediyon kıs bizim topink neden ugramıyon kstün müü bizee

mucizemm sendee burdasın bendee yanlış hatırlamıyorsam eger münevveri görünce yazım bi dedimm

he valla kimse bişiy yazmıo neden see topink mize gidek biz en iisi:)))
evet cnm gidek..çatlamsı için bakcak diyonda geç değilmi.5 gün içinde çatladı çatladı kzuum.ama adam 12 gn sonra çağırıyo adetet 5 gn kala..ne bilim kafm karştı.cuma olsada görsekk
arkadaşlar kaç gündür topiğimiz çok hareketsiz neden böyle acaba:16:

hem hareketsiz hem de sorulara cevap yok :D

arkadaşlar kaç gündür topiğimiz çok hareketsiz neden böyle acaba:16:

yeni hamişşsinn ALLAHIM saglıklı bi hamişlik nasip etsin hayırlısıyla evladını kucagına alırsın inş ah inşş haftaya bende yeni hamiş oldugumu ögrenirim ALLAHIMM sen nasip ett AMİNNNNNNNNN

ne ediyon kıs bizim topink neden ugramıyon kstün müü bizee

ne yapayım canım ya, takılıyom işte buralarda:)
yok tatlım niye küseyim sizee..o topicten sonra epey bi uğramadım, bat tarihini falan güncellemeyince listeden silindim
işte öyle, ama küsmedim yani niye küseyim. arada bakıyom oraya ama yazmıyorum.. unutmamışsın beniii:)
senin yazılarına bakıyorum ev almışsın hayırlı olsun, güle güle güzel günlerde oturun. evinize neşe verecek hayırlı evlatlar versin Rabbim. ne yaptın aşılama düşünüyordun galiba, durumlar nedir canım?:16:

bu sabahtan itibaren kirmizi karti yemis bulunuyorum umudum allah herzaman.
yarin dan itibaren sogan kurune basliyorum gazamiz mubarek olsun...:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ii ettn kuzum bende soru sorim dedim ama derdime derman bulamdım :D

canım senin yazını okudum ama inan ki bi fikrim yok. progestana bakacak desem ona da adetin 21. günü bakılıyo yanlış bilmiyorsam. yani senin dr. niye 26. gün çağırmış hiç bir fikrim yok canım. merak ettim ben de işin aslı:)

yeni hamişşsinn ALLAHIM saglıklı bi hamişlik nasip etsin hayırlısıyla evladını kucagına alırsın inş ah inşş haftaya bende yeni hamiş oldugumu ögrenirim ALLAHIMM sen nasip ett AMİNNNNNNNNN

sağol canım rabbim inşallah sanada nasip eder bizde hamiş haberlerini alırız inşallah:16:

canım senin yazını okudum ama inan ki bi fikrim yok. progestana bakacak desem ona da adetin 21. günü bakılıyo yanlış bilmiyorsam. yani senin dr. niye 26. gün çağırmış hiç bir fikrim yok canım. merak ettim ben de işin aslı:)

valla benimde aklım pek bir karştı doğrusu...neyse cuma günü görcez artık..progestaa bakamaz prolaktinede bakamz tuaf valla

canım düşünüyorum 19 kasımda gittim 1 tane yumoş var dedin ilişki önerdimi belki 26.gün gittiğinde bebiş varsa kan tahlili ile ona bakacaktır aklıma başka birşey gelmiyor tatlım :16:

nasılsın maveracım nedense kaç gündür topiğimize kimse gelmiyor arada bakıyorum kimse yok dün akşam hiç kimse yoktu bende kapattım :16:

canım düşünüyorum 19 kasımda gittim 1 tane yumoş var dedin ilişki önerdimi belki 26.gün gittiğinde bebiş varsa kan tahlili ile ona bakacaktır aklıma başka birşey gelmiyor tatlım :16:

evet cnm gün aşırı ilşki önerdi pazartesiden itiberen yani tek günlerde 19 21 23 25 kasım ve ileri:D
bakarmı gebelik tesitne ee çıkrmı sence kanda direk

Back