ınsallah ınsallah bende 22 aralıkta güzel haber verırım ınsallah..bugün ates ölcme yöntemıne basladım
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
pişt kızlarrr niye selamım almıyonuz bakimmm
merhaba kızlar nasılsınız ?
bat 26 kasım, heyecanlı bekleyiş başladı bende sağ kasığımda hafif batma, göğüs uçlarında hafif hassasiyet ve biraz akıntım var ama ben bunlardan fazlasını psikolojik olarak ürettiğimdendikkate almıyorum.. az önce evde test aradım bi tane fazla olması lazımdı, bulamadım.. nereye koyduysam artık.. en iyisi unutup beklemek herhalde...
selam sekerım nabersın
merhaba arkadaslar napiyosunuz bakim :126:
olsun az kalmış zaten son 3 gün inş bebişin seninledir
selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış
yazmıştım ama kimsem görmediya okumadıya yorum yapmadyaaaa
ınsallah ınsallah bende 22 aralıkta güzel haber verırım ınsallah..bugün ates ölcme yöntemıne basladım
canım benim Allah seninde gönlüne göre versin bilemiyorum valla ne yapsam acaba 5 gün devap edip sonra bıraksam mı ki
selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış
İnşallah bana versinphiaya versin
Ay heyecanlandım yine ikiz diyince
Dualarım ikizlerimiz için kııızz
merhaba kızlar nasılsınız ?
bat 26 kasım, heyecanlı bekleyiş başladı bende sağ kasığımda hafif batma, göğüs uçlarında hafif hassasiyet ve biraz akıntım var ama ben bunlardan fazlasını psikolojik olarak ürettiğimdendikkate almıyorum.. az önce evde test aradım bi tane fazla olması lazımdı, bulamadım.. nereye koyduysam artık.. en iyisi unutup beklemek herhalde...
alla alla olabılır valla..calısmalara yogunuluk ver tatlım..fırsatı kacırma..bakalım bu ay olur ınsallah bende ates ölcme yöntemıne basladım..bakalım bu ay olur ınsallah
ii napim yemek yiyip kvlerle ailecek ev gezmesine gidicez sen nasılsın
inş canım gecen ay bugünlerde çizgi görünmez gibi iken bugün ilk test baya görünüyo rahim filminden sonra 48 saat banyo ve ilişki yasak pazar başlıcaz çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?