Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat kaç gün var
Öncelikle hayırlı olsun Feyzacım Rabbim onunla göndersin şifanı inşallaharkadaşlar şimdi sonucum geldi 19.49 napcam ya....
ayy kuzu kusura bakma gözümden kaçmış
evet benim çok agrım oldu ama kür bittikten sonra artmıştı çok.
yumurtladıgım donem fenaydı zaten
inşallah sen de faydasını görürsün kuzuuu
5 gün var .cok düşük mü
5 gün var .cok düşük mü
yumurtlamadan 12 gün sonra endüşük değer 17 yani gebelik düşünülür seninki 12 den fazla galiba ama bu durumun diğer olaylada ilgisi olabilir testi tekrarlaman gerekir bence
tahminim 12 13 günlük bir gebelik tabi dr daha iyi bilir
Bu kadar erken zamana göre normal.Katlanarak artarsa çok daha güzel olur.5 gün kala öğrenen çok az kişi var.Sende onlardan birisin canım.Rabbim hemen gösterdi dikkat etmen gereken varlığı.Hemen uyardı seni görüyormusun? Şifanı da o bebek getirecek bilyiorum ben:13:
canlar benim kırmızılar dün geldi malesef artık bir daha ki aya kaldı inş birdaha ki ay ovulasyon testi ile hamile kalmayı düşünüyorum dualarınızı bekliyorum
gerçekten canım bir hayır var bu işte şu an ağlıyorum çok fenayım
Canım benim.Ağla rahatlarsın.Ama bebeğini de üzme çok ağlayıp.Herşey yoluna girecek hiç merak etme.Dualarımız seninle canım benim.
feyza cım ordaysan cevaplarmısın senin ca125 mi yüksek çıktı.
ca 125 ne? benim smear testi cın2-cın3 çıktı şimdi dr la konuştum biyopsi şart diyo önce anne diyo ama biyopsinin bebeğe bir zararı yokmuş 2 gün sonra bhcg tekrala ona göre bakalım dedi
perimmmmmmmmmm
dün kan vermişmiydin tatlımm?
sonuç ne çıkmıştııııı