How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com ayşe yaa benimkine baksana çok saçma hep aynı bende mi yanlışlık var ateş ölçerdemi anlamadım gitti yaa

Savas, ateş tablon gayet iyi durumda canım, endişelenme :34:

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim ateş tablom.hergün ölçtüğüm ateşi yazıyorum buraya.O da bana yumurtlama günümü söyleyecek.Ve ateşim yumurtlama gününden sonra düşmeyecek(özellikle adete son 4 gün kala) bende hamileyim diyeceğim size :16:

İnşallah canım, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :34: Bu da benim ateş tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

kızlar kan testim belli oldu betahcg:54.8 progesteron:11.26 nasıl sizce?

Canım, 20'nin üzerinde çıkacak demiştim sana :34: Geç yumurtlama olduğundan bu değer çok normal. Şimdi bunu 2 gün arayla tekrarla, 2 katına çıkmalı en az, sıçrayış takip edilmeli...

günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr

dün hafif lekelenmem vardı çok korktum hemen doktorumu aradım.artarsa gel demişti.
akşam akıntım koyu kahveye döndü ve hafif pıhtılı gibiydi.
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.

dr dan geldik az önce.
çok şükür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.:16:
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH

HAMD OLSUN RABBİMEEEEEEE :16:

Tubişimmmm, ay çatladım meraktan, bir türlü denk gelemedik kuzum yaaa. Sonuca çok sevindim, sorun olmadığını tahmin etmiştim zaten, çok şükür :16:

arkadaşlar şimdi sonucum geldi 19.49 napcam ya....

Her şeyde bir hayır var canım, Allah bunu uygun görmüş, bebişini göndermiş size, inan herşey güzel gidecek :16:

İnşallah canım, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :34: Bu da benim ateş tablom;

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Canım, 20'nin üzerinde çıkacak demiştim sana :34: Geç yumurtlama olduğundan bu değer çok normal. Şimdi bunu 2 gün arayla tekrarla, 2 katına çıkmalı en az, sıçrayış takip edilmeli...

Tubişimmmm, ay çatladım meraktan, bir türlü denk gelemedik kuzum yaaa. Sonuca çok sevindim, sorun olmadığını tahmin etmiştim zaten, çok şükür :16:

Her şeyde bir hayır var canım, Allah bunu uygun görmüş, bebişini göndermiş size, inan herşey güzel gidecek :16:

Sen geç mi yumurtluyorsun? Daha yükselmemiş ateşin.

Sen geç mi yumurtluyorsun? Daha yükselmemiş ateşin.

Yok canım, ben de erken yumurtluyorum. Geçen ay 11. gün LH tavan yapmış, 12'de çatlamıştım. Bu ay da ateşim pek göstermedi ama, bugün yarın çatlar herhalde :34:

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Canim sen bu konuda bilgilisin bata 5 gun kala bu deger normal mi

Yok canım, ben de erken yumurtluyorum. Geçen ay 11. gün LH tavan yapmış, 12'de çatlamıştım. Bu ay da ateşim pek göstermedi ama, bugün yarın çatlar herhalde :34:

Ateşin göstermediği de mi oluyor?:53: Bilmiyordum.Ben en iyisi çalışmaya başlayım :9:

saglik ocagindan geldim bende ebe kayit yapti hersey iyi dedi folik asit yazdi doktor sali gunude kendi doktoruma gitcem hayirlisi olur insallah:16:

Kızlar, bugün dr. takibim vardı. Solda 2 güzel yumurtam oluşmuştu, bugün 12. günümdeyim ve yumurtaların biri 24 mm, diğeri 26 mm ulaşmış. Dr. ikiz bile olabilir dedi, ama sonra da dedi ki yine de ümit vermiş olmayayım tabi dedi, sonuçta tüp bebekte bile gebelik oluşmayabiliyor dedi, ben de evet biliyorum tabi, kısmet ama ikiz olsun istiyorum da zaten dedim :9: Çatlatma iğnesi de verdi,onu da vuruldum. Bir de beraberlik günlerimizi söyledi, bugünden itibaren gün aşırı dedi. Ayın 29'una kadar beraberlik verdi :17:Çok heyecanlıyım, bakalım bu ay doktor takibinde gelecek mi bebişimiz :18:

Kızlar, bugün dr. takibim vardı. Solda 2 güzel yumurtam oluşmuştu, bugün 12. günümdeyim ve yumurtaların biri 24 mm, diğeri 26 mm ulaşmış. Dr. ikiz bile olabilir dedi, ama sonra da dedi ki yine de ümit vermiş olmayayım tabi dedi, sonuçta tüp bebekte bile gebelik oluşmayabiliyor dedi, ben de evet biliyorum tabi, kısmet ama ikiz olsun istiyorum da zaten dedim :9: Çatlatma iğnesi de verdi,onu da vuruldum. Bir de beraberlik günlerimizi söyledi, bugünden itibaren gün aşırı dedi. Ayın 29'una kadar beraberlik verdi :17:Çok heyecanlıyım, bakalım bu ay doktor takibinde gelecek mi bebişimiz :18:

:16::16::16::16::16: İnşallah gelecek bebişlerin bu ay.Biliyor musun ikiz gebelik genelde aşılama gibi tedavilerle olur diyince dr acaba bendemi yaptırsam demiştim.Ne yalan söyleyim içimden geçirmedim değil:26: Gerek olmasa bile yaptırayım dedim.İkizim olsun diye:26::26: İnşallah sana da bana da isteyenlere de ikiz nasip etsin Rabbim..

cok sevindim canim ben eminim sende bu ay hamis olacaksin tatlim bizde senin guzel haberlerini alcaz mutlu olcaz rabbim dualarimizi kabul etsin:16:

Canim sen bu konuda bilgilisin bata 5 gun kala bu deger normal mi

Normal bir değer canım, endişelenme. BAT gününde 100'e ulaşmış olacaksın inşallah, ki bu da normal bir değer
:34:

Ateşin göstermediği de mi oluyor?:53: Bilmiyordum.Ben en iyisi çalışmaya başlayım :9:

Yani tam olarak öyle değil canım, çatladığında birden yükselmiş olduğunu göreceksin zaten ve öylece yüksek devam edecek ilerleyen günler de
:34:

merhaba arkadaslar nasilsiniz??
ates tabloma bakin bi nasil gidiyor :26:

My Ovulation Chart

Ateşin çok güzel gidiyor canım, BAT'a kaç gün kaldı? Test bile yapabilirsin DPO12'de sonuç belli olur genelde çünkü. Bu saatten sonra ateşinde büyük bir düşüş olmazsa, sabitlenir ya da yükselirse sonu güzel olacak inşallah :34:

phiammmmm kuzuuuuuuu süppper bir haber buuu :52:
gelsin ikiz bebişlerrrr
çatlatma iğneni de oldun. artık güzel haberlerini beklicezzz :32:
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn

Ay hadi inşallah phia, ben de ikizim... benim gibi ikiz olur inşallah, bir kız bir erkek...

ooooooooo kuzu maşallah atşine
30.günündesin. test yapmayı düşünmüyormusun artık :52:
bilmiyorum nezaman yapsam yaa negatif gormekten cok korkuyorum biraz daha beklesem daha iyi olucak canim ya :16:
BAT yarınmı?Çok yükselmiş son değer.İnşallah olumludur....
batim 24 kasim yani cumartesi o gun test yapmayo dusunuyorum canim

Back