canım ben bu tebrikleri yarın herşey belli olunca almak istiyorum :) şuan bana inandırıcı gelmiyr test sonucum.bi tuhafım yani.şöyle kandada bi çıksa bi desem gönül rahatlığıyla hamileyim diye.süper olacak işte ozaman.elim ayağım tirtir titriyorrrrr
canıım tebrik ederim iyiki beklemişsin ççooooooook ççççokk tebrikler.sabırlı arkadaşım
dün bende öyleydim kan sonucumu aldım ama titreme hala bitmiyor. inanıyorum yarında güzel haber alacaksın
canı tebrik ederim yinede :) çok güzel haberler bunlar yaaa bide testte hemen görmen belli olması dahada güzelll :)) bişi sorcam sen bebetime diye bi test mi yapmıştın 2 gün önce falan benmi yanlış hatırlıyorummm ? negatif demiştin sankii..
kızçeler biraz önce gebelik testi yaptım evde iki çizgide hemen oluştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben idrarda hiç bakmadım canım.adetim 10 gün gecikti doktora gittim pazartesi kese yok dedi doktorum.kanda bakıldı 3.2 çıktı kandada.adet olmam için ilaç verdi doktor ve çarşamba başla dedi.kızların saysinde içmedim ilacı.bu akşam arkadaşımdan bana bi gbelik testi almasını istedim.akşam akşam bi deneyeyim bakalım dedim.şak diye iki çizgide çıktı.gerçi aynı koyulukta değiller ama var çizgi yani.doktorumu arayınca iyiki içmemişsin dedi.geç döllenme olmuştur dedi.
senin sayende sabrettim bi bakıma canım.sen demeseydin bana olabilirmiş diye ben içerdim bugün ilacı.hepinizden Allah razı olsun.yarın benim için büyük gün.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Kuzuuuuu, süpper bir haber buuuuuuuu
Dedim sana dedim, geç yumurtlamışsındır, geç döllendi dedimmm, olleeeyyyyy
inşallah canım inşallah yarında güzel haberlerini duyarızzz :))
canım seninkide hayırlı olsun tebrik ederimmmm :)))
yaa evet canım dedin.peki idrara bthcg nezaman geçiyorki?pazartesi 3.2 çıktı kanda negatif dediler.şimdi idrarda pozitif.ayyy sabah olsada koşup gitsem bi yaaa.
özayder sağol canım varmı sende bir değişiklik.<rabbim bir an önce sanada nasip etsin
Kızlar biliyorsunuz ilk kez 2 gün gecikmeli adet oldum. Sancıdan ölüyorum bugünde 2.ci gün. Ama sancılarım geçmedi. kanamamda fazla değil. Çok değişik bir durumdayım. Yarın doktora gidecem. Çok kötüyüm gece hiç uyumadım iki büklümdüm hep
Kadın olmak çok zor. 40 tane çocuk dogurmustum herhalde bu çektiğim sancılarla. Canım çıktı sanki. Yinede çok şükür bu halime. Ne yapalım canım
kızlarr yumoşlarım toplandı bugunnn gayet ıyıyımmm... dualarınızı eksık etmeyınnn inşallah bebısım bana tutunurrrr......1-5gun arsında trnsferım olacak...
canım belki onların test ölçümleri yanlıştır. birde yanılmıyorsam iki kez bakılmıştı birinde düşük diğrinde yükselmişti. ben birazda bu yüzden bekle demiştim istersen bir testi farklı bir yerde yaptır.
canım inşallah hayırlısıyla ...karnım ağrıyo göğüs ağrım daha beter oldu,akıntım fazlalaştı adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum sürekli ...bugün 29. günüm ateşim sabah 36.8 oldu 1 derece yükseldi yani bakalım canım :)) sana da çok sevindim canım bidaha nezaman doktor muayenen ?
Ee çook güzelll bir haber inşallah senin güzel haberinide alıcaz.çifte yürekliyiz içimize doğuyormuş .benim cuma günü değerlerimin 1000 yükselmesi gerekiyormuş yani hala bekliyorum
yaa evet canım dedin.peki idrara bthcg nezaman geçiyorki?pazartesi 3.2 çıktı kanda negatif dediler.şimdi idrarda pozitif.ayyy sabah olsada koşup gitsem bi yaaa.
kızlaaar naber? online olanlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik çalışmalarııı?? Benim tahmini yumurtlamama daha 15 gün var pooooffff... yumoş çatlamadan ben çatlayacağım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?