How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aynen canım..rabbım ol dedıgı zaman korunma hapı kullanıp bır gün unutsanda oluyor...bazen ınsanda beklıyo..hakkımızda hayırlısı..heralde ben yumurtlama günlerımı yanlıs takıp edıyorum..rabbim hayrılı ve saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...önceden bende korunma hapı kullanırken aman unutmım sımdı hamıle kalırım dıye korkuyordum..pekı canım sen tecrübelısın nasıl takıp edılır nasıl kendını hazırlıyorsun bebek olması ıcın

canım almanyadaykendr adetin ilk gününden itibaren 9.günden sonra birleşme önerdi ayrıca regilden sonra başlayan akıntıyı takip ediyorum beyaz veşefaf akıntı çoğaldıkca gebelik ihtimalin yükseliyor.bende 5-6 gün sürüyor bu akıntı sonra kesiliyor.akıntı rengi değişyor eğer hamile değilsen regl yaklaştıkça kuru oluyorsun hamilelliği burdanda anlıya bilirsın

arkadaslar, bisey soracagim.cevap verirseniz sevinirim..benim son adet tarih baslangici Kasim 3'tu.adetim yaklasik 5 gun surdu..ayin 10 unda korunmasiz iliski yasadim.ancak ondan sonraki gunler hep korunduk..ancak ayin 19'unda kahverengi akintim oldu..cok az bi sekilde..sonra kesildi.akintiyla birlikte belimde agriyordu..benim regl olmama nerdeyse 3 hafta var.42 gunde bir adet oluyorum..erken yumurtlama durumu olusmus olabilir mi yada hamilelik olasaligi varmidir.bu akintinin nedeni baska ne olabilir? test aldim ancak henuz adet gunume cok zaman var diye yapmadim.gorusleriniz ve bilgilerinizi paylaisrsaniz sevinirimm.

canım almanyadaykendr adetin ilk gününden itibaren 9.günden sonra birleşme önerdi ayrıca regilden sonra başlayan akıntıyı takip ediyorum beyaz veşefaf akıntı çoğaldıkca gebelik ihtimalin yükseliyor.bende 5-6 gün sürüyor bu akıntı sonra kesiliyor.akıntı rengi değişyor eğer hamile değilsen regl yaklaştıkça kuru oluyorsun hamilelliği burdanda anlıya bilirsın

canım sen almanyadamıydın..bende almanydan geldım de canım...anladım..ben hep takıp ettım zaten akıntımı canım..ıkı güne kadar hep akıntım oluyordu bende sevındım bıraz devam edıyor dıye..ama ne oldu bılmıyorum bırden canım..dedıgın gıbı denıcem artık bende

arkadaslar, bisey soracagim.cevap verirseniz sevinirim..benim son adet tarih baslangici Kasim 3'tu.adetim yaklasik 5 gun surdu..ayin 10 unda korunmasiz iliski yasadim.ancak ondan sonraki gunler hep korunduk..ancak ayin 19'unda kahverengi akintim oldu..cok az bi sekilde..sonra kesildi.akintiyla birlikte belimde agriyordu..benim regl olmama nerdeyse 3 hafta var.42 gunde bir adet oluyorum..erken yumurtlama durumu olusmus olabilir mi yada hamilelik olasaligi varmidir.bu akintinin nedeni baska ne olabilir? test aldim ancak henuz adet gunume cok zaman var diye yapmadim.gorusleriniz ve bilgilerinizi paylaisrsaniz sevinirimm.

canım yumurtlama tarihlerini hesapladınmı ogünlere denk geliyormu?

kızçeler biraz önce gebelik testi yaptım evde iki çizgide hemen oluştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım sen almanyadamıydın..bende almanydan geldım de canım...anladım..ben hep takıp ettım zaten akıntımı canım..ıkı güne kadar hep akıntım oluyordu bende sevındım bıraz devam edıyor dıye..ama ne oldu bılmıyorum bırden canım..dedıgın gıbı denıcem artık bende

hap kullanmışsın ya oyüzden yavaş çalışır yumoşlar.inşallah aralıkta güzel haberi alacaksın *

elim ayağım titriyor yemin ederim şuanda.doktorumu aradım dedimki siz bugün adet söktürücüye başlamamı istediniz ama ben başlamadım ve gebelik testi yaptım pozifit çıktı.adetim 10 gün gecikti.napayım şimdi dedim.kadın şok oldu şok.yarın sabah hemen kanda bakılsın dedi.sabah erkenden doktora gidicem.kan bakılacak.

canım yumurtlama tarihlerini hesapladınmı ogünlere denk geliyormu?

Aslina bakarsan bebek icin ugrasmadgimiz iicn hic hesaplamadim..internetten okudugum kadariyla iki adet doneminin ortasi oluyormus.ancak biz o donemlerde korunuyoruz. bu kahverengi akintinin nedenini merak ettim,yerlesme kanamasi diye okudum.acaba gebelik mi olustu..adetten hemen sonra gebelik olusmaz diye korunmuyorduk..oyle bir risk olabilir mi..:s

Aslina bakarsan bebek icin ugrasmadgimiz iicn hic hesaplamadim..internetten okudugum kadariyla iki adet doneminin ortasi oluyormus.ancak biz o donemlerde korunuyoruz. bu kahverengi akintinin nedenini merak ettim,yerlesme kanamasi diye okudum.acaba gebelik mi olustu..adetten hemen sonra gebelik olusmaz diye korunmuyorduk..oyle bir risk olabilir mi..:s

olabiliyor benim ikizim adet dönemi bitiminde 2 gün sonra hamile kaldı niye ona benzemediysem. ama aynı zamanda yumurtlama zamanınıda haber verebilir kimilerinde böyle bir leke yumurtlamanın habercisi olyormuş

kızçeler biraz önce gebelik testi yaptım evde iki çizgide hemen oluştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Seni gönülden tebrik ederim... Gerçekten çok ama çok sevindim bu habere... Canım ya bak hamileliktenmiş demek ki, bak ya yumurta geç döllenmiş maşallah maşallah aman da aman... Yalnız kaldım buralarda 34 olarak...

Seni gönülden tebrik ederim... Gerçekten çok ama çok sevindim bu habere... Canım ya bak hamileliktenmiş demek ki, bak ya yumurta geç döllenmiş maşallah maşallah aman da aman... Yalnız kaldım buralarda 34 olarak...

canım ben bu tebrikleri yarın herşey belli olunca almak istiyorum :) şuan bana inandırıcı gelmiyr test sonucum.bi tuhafım yani.şöyle kandada bi çıksa bi desem gönül rahatlığıyla hamileyim diye.süper olacak işte ozaman.elim ayağım tirtir titriyorrrrr

canım ben bu tebrikleri yarın herşey belli olunca almak istiyorum :) şuan bana inandırıcı gelmiyr test sonucum.bi tuhafım yani.şöyle kandada bi çıksa bi desem gönül rahatlığıyla hamileyim diye.süper olacak işte ozaman.elim ayağım tirtir titriyorrrrr

dün bende öyleydim kan sonucumu aldım ama titreme hala bitmiyor. inanıyorum yarında güzel haber alacaksın

Kuzuuuuu, süpper bir haber buuuuuuuu :52::52:
Dedim sana dedim, geç yumurtlamışsındır, geç döllendi dedimmm, olleeeyyyyy
:46::46:

Canım, siklusun 42 gün ise, 19 Kasım'daki kahve leke kesinlikle yumurtanın çatlama belirtisi. Bazı kişilerde çatlama esnasında kahve lekelenme oluyor çünkü, rahat ol, hamilelik ihtimali yok bu durumda :34:

canı tebrik ederim yinede :) çok güzel haberler bunlar yaaa bide testte hemen görmen belli olması dahada güzelll :)) bişi sorcam sen bebetime diye bi test mi yapmıştın 2 gün önce falan benmi yanlış hatırlıyorummm ? negatif demiştin sankii..

Back