• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar biliyorsunuz ilk kez 2 gün gecikmeli adet oldum. Sancıdan ölüyorum bugünde 2.ci gün. Ama sancılarım geçmedi. Kanamamda fazla değil. çok değişik bir durumdayım. Yarın doktora gidecem. çok kötüyüm gece hiç uyumadım iki büklümdüm hep :43:

git bakalım inş kötü birsey yoktur canım geçmiş olsun.

kadın olmak çok zor. 40 tane çocuk dogurmustum herhalde bu çektiğim sancılarla. Canım çıktı sanki. Yinede çok şükür bu halime. Ne yapalım canım:50::50:

kötüyü düşünmek istemiyorum. Havalardan olabilir parol iç ve ayaklarını sıcak tut canım..

kızlar yaaa 12 ekim bat tarihimdi.hergün bekliyorum bakalım belki bugün olur diye.adet olamadım.göğüslerim damar damar ve yemyeşil oldu.ve acıyor çok hiç böyle birşey yaşamadım.sizin başınıza geldimi.yemin ederim yüzüstü yatamıyorum göğüs acısından.ben cuma günü tekrar kan testi yaptırıcam.belki geç döllenmiştir umuduyla.bi umut işte dimi ?

ayşedurmaz Allah yardımcın olsun.Arkadaşına gelince zaten senin durumunu anlamayıp öyle davranıyorsa boşver gitsin o kaybeder. Sadece güzwel günlerde değil her zaman her an arkadaş birbirine destek olmalı.eğer olmuyorsa demek ki gerçek dost değil.

kızlarr yumoşlarım toplandı bugunnn gayet ıyıyımmm... dualarınızı eksık etmeyınnn inşallah bebısım bana tutunurrrr......1-5gun arsında trnsferım olacak...

kızlar yaaa 12 ekim bat tarihimdi.hergün bekliyorum bakalım belki bugün olur diye.adet olamadım.göğüslerim damar damar ve yemyeşil oldu.ve acıyor çok hiç böyle birşey yaşamadım.sizin başınıza geldimi.yemin ederim yüzüstü yatamıyorum göğüs acısından.ben cuma günü tekrar kan testi yaptırıcam.belki geç döllenmiştir umuduyla.bi umut işte dimi ?

Ay, hadi izmirantalya ilk tebrik eden ben olmak isterim...Aksi bir durum yoktur umarım ama hislerime göre hamilesin... Bize lazım bu haber hadi, sen bari kasıma adını yaz...

Bebekten çok diğer sorunum için duaya ihtiyacım var.Ne olur dua et bana.Herşeyin sebebi sıkıntım başka...Bebeğim de o yüzden olmuyor zaten.Duaya ihtiyacım var.Yürekten edilen bi duaya ihtiyacım var.Kabıma sığamıyorum.:14::14::14::14::14::14:

ayşecim,öteki derdin nedri acaba,yazdında benmi okumadım,canım sıkma kendini okadar ,insan kendi başına eder ne ederse,kimseye değil,o arkadaşında yakın arkadaşın olsaydı seni anlardı,ben kaç kez arkadaşlarıma bağırıp sitem etmişimdir,ama bilirlerki ben onları seviyorum ,aslında arkadaşlık heran birlikte olmaktır,kızsakta bağırsakta birbirimize katlnamktır,boşver sigarayı falan içme sakın ya,kendine zarar verme tatlım bak yaz buraya içini dök hepimiz sana destek olmaya çalışırız..

merhaba bugün bhcg yapptırdım bat a1 gün kala 285 tekrarlamamı istediler sizce bu değer düşermi çok korkuyorum

Ben zaten bu işi düşünmeye başlarken bilmiyor muydumki hemen olmamasının gayet normal olduğunu.. Şimdi niye olmayınca içim bi garip oluyor?? Sanırım ben bişeyler okuyup olasılıkları öğrendikçe ya hayalimdeki kadar kolay olmazsa diye saçma bi korkuya kapıldım.. Olur elbet olur biliyorum ama o benim kafamdaki kuyrukları birbirine değmeyen kırk tilkiye nasıl anlatacağım bunu inanın hiç bilmiyorum :(

tatlıebbi merhaba nasılsın . bu gün eve geç geldim .durumun nedir .

canım kırmızıları gördüm bır saat önce geldıler..benım vücudum bana oyun oynadı anlıcan..bu ay heralde ovulasyon test yapacam..onunla bı denemek istiyorum..gırdım 4. ayıma sımdı denememın

hakkında hayırlısı olsun dün dr agitmeyecekmiydin karıştırıyormuyum

karıstırıyosun canım..dün cok yoruldum bırgün daha beklemek istıyorum test ıcın demıstım sadece..sagol canım herkez ıcın hayırlısı..sende bugün ögrendın heralde canım...cok tebrik ederım canım...nekadardır denıyordunuz

karıstırıyosun canım..dün cok yoruldum bırgün daha beklemek istıyorum test ıcın demıstım sadece..sagol canım herkez ıcın hayırlısı..sende bugün ögrendın heralde canım...cok tebrik ederım canım...nekadardır denıyordunuz

iki senedir .9 yaşında bir kızım var. 2 de kalbi duran miniğim inşallah rabbim bun bize bağışlar.ama üzülme ne olur. mutlaka olur. daha yenibaşlamışsın. ilk hamileliğimde 6 ay denemiştim .hiç türk filmlerindeki gibi olmuyor.1 gecede bir bebek.kolay olur sanıyordum ama bir başlayınca bir sürü extrası çıkıyor

iki senedir .9 yaşında bir kızım var. 2 de kalbi duran miniğim inşallah rabbim bun bize bağışlar.ama üzülme ne olur. mutlaka olur. daha yenibaşlamışsın. ilk hamileliğimde 6 ay denemiştim .hiç türk filmlerindeki gibi olmuyor.1 gecede bir bebek.kolay olur sanıyordum ama bir başlayınca bir sürü extrası çıkıyor

aynen canım..rabbım ol dedıgı zaman korunma hapı kullanıp bır gün unutsanda oluyor...bazen ınsanda beklıyo..hakkımızda hayırlısı..heralde ben yumurtlama günlerımı yanlıs takıp edıyorum..rabbim hayrılı ve saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...önceden bende korunma hapı kullanırken aman unutmım sımdı hamıle kalırım dıye korkuyordum..pekı canım sen tecrübelısın nasıl takıp edılır nasıl kendını hazırlıyorsun bebek olması ıcın

Back