How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım ben bu tebrikleri yarın herşey belli olunca almak istiyorum :) şuan bana inandırıcı gelmiyr test sonucum.bi tuhafım yani.şöyle kandada bi çıksa bi desem gönül rahatlığıyla hamileyim diye.süper olacak işte ozaman.elim ayağım tirtir titriyorrrrr

canı tebrik ederim yinede :) çok güzel haberler bunlar yaaa bide testte hemen görmen belli olması dahada güzelll :)) bişi sorcam sen bebetime diye bi test mi yapmıştın 2 gün önce falan benmi yanlış hatırlıyorummm ? negatif demiştin sankii..

canıım tebrik ederim iyiki beklemişsin ççooooooook ççççokk tebrikler.sabırlı arkadaşım

senin sayende sabrettim bi bakıma canım.sen demeseydin bana olabilirmiş diye ben içerdim bugün ilacı.hepinizden Allah razı olsun.yarın benim için büyük gün.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

canı tebrik ederim yinede :) çok güzel haberler bunlar yaaa bide testte hemen görmen belli olması dahada güzelll :)) bişi sorcam sen bebetime diye bi test mi yapmıştın 2 gün önce falan benmi yanlış hatırlıyorummm ? negatif demiştin sankii..

ben idrarda hiç bakmadım canım.adetim 10 gün gecikti doktora gittim pazartesi kese yok dedi doktorum.kanda bakıldı 3.2 çıktı kandada.adet olmam için ilaç verdi doktor ve çarşamba başla dedi.kızların saysinde içmedim ilacı.bu akşam arkadaşımdan bana bi gbelik testi almasını istedim.akşam akşam bi deneyeyim bakalım dedim.şak diye iki çizgide çıktı.gerçi aynı koyulukta değiller ama var çizgi yani.doktorumu arayınca iyiki içmemişsin dedi.geç döllenme olmuştur dedi.

kızçeler biraz önce gebelik testi yaptım evde iki çizgide hemen oluştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kuzuuuuu, süpper bir haber buuuuuuuu :52::52:
Dedim sana dedim, geç yumurtlamışsındır, geç döllendi dedimmm, olleeeyyyyy
:46::46:

ben idrarda hiç bakmadım canım.adetim 10 gün gecikti doktora gittim pazartesi kese yok dedi doktorum.kanda bakıldı 3.2 çıktı kandada.adet olmam için ilaç verdi doktor ve çarşamba başla dedi.kızların saysinde içmedim ilacı.bu akşam arkadaşımdan bana bi gbelik testi almasını istedim.akşam akşam bi deneyeyim bakalım dedim.şak diye iki çizgide çıktı.gerçi aynı koyulukta değiller ama var çizgi yani.doktorumu arayınca iyiki içmemişsin dedi.geç döllenme olmuştur dedi.

inşallah canım inşallah yarında güzel haberlerini duyarızzz :))

senin sayende sabrettim bi bakıma canım.sen demeseydin bana olabilirmiş diye ben içerdim bugün ilacı.hepinizden Allah razı olsun.yarın benim için büyük gün.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

her şey Allahtan canım benim bizler aracıyız sende Allhın sevdiği kuluymuşsun rabbim sana ve burdaki herkse sevinçli haberler nasip etsin Hepimize sabrımızın ödülünü tez nasip etsin .Amin

Kuzuuuuu, süpper bir haber buuuuuuuu :52::52:
Dedim sana dedim, geç yumurtlamışsındır, geç döllendi dedimmm, olleeeyyyyy
:46::46:

yaa evet canım dedin.peki idrara bthcg nezaman geçiyorki?pazartesi 3.2 çıktı kanda negatif dediler.şimdi idrarda pozitif.ayyy sabah olsada koşup gitsem bi yaaa.

kızlaaar naber? online olanlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik çalışmalarııı?? Benim tahmini yumurtlamama daha 15 gün var pooooffff... yumoş çatlamadan ben çatlayacağım yaaaa :D

yaa evet canım dedin.peki idrara bthcg nezaman geçiyorki?pazartesi 3.2 çıktı kanda negatif dediler.şimdi idrarda pozitif.ayyy sabah olsada koşup gitsem bi yaaa.

canım belki onların test ölçümleri yanlıştır. birde yanılmıyorsam iki kez bakılmıştı birinde düşük diğrinde yükselmişti. ben birazda bu yüzden bekle demiştim istersen bir testi farklı bir yerde yaptır.

özayder sağol canım varmı sende bir değişiklik.<rabbim bir an önce sanada nasip etsin

canım inşallah hayırlısıyla ...karnım ağrıyo göğüs ağrım daha beter oldu,akıntım fazlalaştı adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum sürekli ...bugün 29. günüm ateşim sabah 36.8 oldu 1 derece yükseldi yani bakalım canım :)) sana da çok sevindim canım bidaha nezaman doktor muayenen ?

Kızlar biliyorsunuz ilk kez 2 gün gecikmeli adet oldum. Sancıdan ölüyorum bugünde 2.ci gün. Ama sancılarım geçmedi. kanamamda fazla değil. Çok değişik bir durumdayım. Yarın doktora gidecem. Çok kötüyüm gece hiç uyumadım iki büklümdüm hep :43:

Kadın olmak çok zor. 40 tane çocuk dogurmustum herhalde bu çektiğim sancılarla. Canım çıktı sanki. Yinede çok şükür bu halime. Ne yapalım canım:50::50:

İnciii, güzelim sen o günkü silik testinden sonra kan testi yaptırmalıydın. Gebelik oluşmuştu senin. O günkü az olan kanama da muhtemelen bebek tutunmaya çalıştığı için oldu, kan testi yaptıracaktın, önlemin alınacaktı böylece, düşük yapıyor olabilirsin :26: Ağrım da çok diyorsun, dua edelim ki dış gebelik olmasın canım, çünkü karında ya da kasıktaki yoğun sancı dış gebeliğin belirtisi olabiliyor :18: Güzel haberlerle gelirsin yarın da inşallah da seviniriz...

kızlarr yumoşlarım toplandı bugunnn gayet ıyıyımmm... dualarınızı eksık etmeyınnn inşallah bebısım bana tutunurrrr......1-5gun arsında trnsferım olacak...

Hadi bakalııımmm, ilk seferde olacak inşallah, gelecek bebişiniz size inşallahhh :16:

canım belki onların test ölçümleri yanlıştır. birde yanılmıyorsam iki kez bakılmıştı birinde düşük diğrinde yükselmişti. ben birazda bu yüzden bekle demiştim istersen bir testi farklı bir yerde yaptır.

ben iki ayrı yerde yaptırmıştım ama arada 5 gün fark vardı.0.10 du ilki ikincisi ise 3.2 idi.buna göre şimdi idrardada çıkmaması lazımdı diye düşünerek sıyırmaya başladım ben yine :) balataları yakıyorum yani şuanda.yarın arabay binip uçar bir şekilde hastaneye koşuyorum.

canım inşallah hayırlısıyla ...karnım ağrıyo göğüs ağrım daha beter oldu,akıntım fazlalaştı adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum sürekli ...bugün 29. günüm ateşim sabah 36.8 oldu 1 derece yükseldi yani bakalım canım :)) sana da çok sevindim canım bidaha nezaman doktor muayenen ?

Ee çook güzelll bir haber inşallah senin güzel haberinide alıcaz.çifte yürekliyiz içimize doğuyormuş .benim cuma günü değerlerimin 1000 yükselmesi gerekiyormuş yani hala bekliyorum

Ee çook güzelll bir haber inşallah senin güzel haberinide alıcaz.çifte yürekliyiz içimize doğuyormuş .benim cuma günü değerlerimin 1000 yükselmesi gerekiyormuş yani hala bekliyorum

bekliyorum canım o güzel haberleriniiiii :) ağzından bal damlı ballll :) ben dün test yaptım negatifti ama belli olmaz tabide,eğer olmazsa üzülmicem alıştırdım kendimi şimdiden :) yeni aya yeni ümitlerle bomba gibi hazırlanıp bommm diye çatlatacam yumurtalarımı :))) hahahaha :)) yani inşallahhhh :)

Canımm, kana idrardan önce geçti bile, yarınki testinde emin ol 20'nin üzerinde bir değer göreceksin :34: Son yaptırdığın yerde tekrarla testini, sıçrayışların takibi tek bir yerde yapılırsa sağlıklı bir takip ve yorumlama yapılır ok?

kızlaaar naber? online olanlar nasıl gidiyor bakalım hamilelik çalışmalarııı?? Benim tahmini yumurtlamama daha 15 gün var pooooffff... yumoş çatlamadan ben çatlayacağım yaaaa :D

İyilik canım, bugün yarın öbür gün çatladım çatlayacağım :1::1: Çünkü en son solda iki yumurtam oluşmuştu salı günü (dün), biri 18.4 mm, diğeri 21.4 mm... Bakalım yarın doktorum bakacak son duruma :31:

kızlar ben kaçar.hemen yatayımda sabah çabuk olsun dimi? öpüldünüz.yarın size inşallah güzel haberler vericem dualarınızı eksik etmeyin hiç.

Back