Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşe özel değilse anlatırmısın neden böyle olduğunu ne yaptı arkadaşın sana ki bu kadar üzüldün

31 yaşındayım hayatımda hiç sigara içmedim.Cumartesi günü 1 tane yaktım işyerinde.Çünkü çok stresli bi dönem geçiriyorum ve bunu atlatmak için bişeylere ihtiycım var.Biliyorum yanlış.Annem içersen hakkımı helal etmem dediği halde yaktım.O kadar sıkıntılıyım anlayacağın.Ben içerken üstüne geldi arkadaşım.Tam bişey söyleyecekken "lütfen yorum yapma kalbini kırarım.çok sinirliyim" dedim usulca.kızmadım bağırmadım uyardım sadece.kendi hiddetimden korktum onu incitirim diye.çünkü biliyorumki ne söylerse benim iyiliğim içn söyleyecek ama ben o an hiçbir lafı kaldıracak durumda değilim.ağlama krizinin üstüne yaktım zaten onuda.o da bişey demeden gitti odasına.o gün bugün surat ypıyor bana.kapı-dolap çarpar.trip atıyor.dikkatimi dağıtıyor.konuşmaya çalıştım zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştı.azarladı hakaret etti.ona inat paket aldım bugün.sigaraya başladım tiksine tiksine içiyorum.

canım saçmalama sen bebek için uğraşıyorsun şimdi sigaraya başlamakta neymiş hiç yakışmıyor

canım saçmalama sen bebek için uğraşıyorsun şimdi sigaraya başlamakta neymiş hiç yakışmıyor

Her sigaradan sonra gidip dişimi fırçalayıp parfüm sıkıyorum.O kadr nefret ediyorum kokusundan.Ama o kadar sıkıntılıyımki üstüne bi de bu eklenince günah olmasa gidip içeceğim yemin ederim.Bu kadar strese o bebek gelmez zaten bana merak etme

canım benim yaa ne güzel bir duygu.Allah ım hayırlısıyla kucağına aldırsın inş. bebişini

selam kızlar

tubiloşum taze hamişim heycanın benide sarıyo
ebbicim inş hamş olursun kuzum
ebsonum herseyin hayırlısı
aysecim bende bu aralar öyleyim hergün ağlıyorum az önce ağladım şuan gözler şiş
fmfmcim çok geçmiş olsun canım şifa versin rabbim
savaşcım ii arastır alınması gerekiorsa yapılacak neyse yaptırmalısın canım
tuğram nereye kayboldun

burdayımm kuşumm burdayım sessiz sessizz okuyorum benn hastayım fena grippp sesim cıkmıyo o yüsden

ayşeeeeeee?
bunları sen mi yazıyorsun? inanmıyorum sana?
sebep bu ve bu yüzden sigaraya başladın,günah olmasa içiceksin ha?
ilk önce şunu söyleyeyim,
ha içki ha sigara.kim beni yadırgarsa yadırgayabilir ama sigara sanki günah değilmi?
sigara insanın kendisini tehlikeye atmasıdır. Oysa Allah (cc): “Kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayın.” buyurmaktadır. Bu sebeple sigara, insanın kendisini tehlikeye atması demektir.dinimizce vücudumuza zarar veren şeyler haram kılınmıştır.
bunu sandece müslüman bir kardeşin olarak söylüyorum. uyup uymamak sana kalmış kuzum.

diğer bir konu, arkadaşın kapıları çarpıyor sana tripli davranıyor diye neden bu kendine zarar verme çabası?
hani bebek istiyordun?
ama böyle şeyler yakışıyormu sana?
Allah aşkına bir silkelen kendine gel.
3 günlük dünya.bugün küsersin yarın barışırsın.
aşılmayacak ne varki? Rabbim dermansız dert vermesin canım yaa...

birde tiksine tiksine içiyorum,içince parfüm felan sıkıyorum demişsin.
tiryaki olsan? sürekli içmek istesen, bu sebeple de çocugunu tehlikeye atacak durumlar olsa ne düşünürsün?

gereksiz insanlar için gereksiz tepkiler vermeyelim canım yaa.
herkez tartışır herkez kavga eder.ama sonunda tatlıya bağlanır.
kendine gel ve at şu sigarayı.
bundan sonra güzel mesajlarını okumak istiyorum.
şu depresif haller hiç yakışmıyor sana

ooo nasıl güzel bir özet bu
kimse unutulmamış

canım sunbalım inşallah birbirimizin heyecanlarını paylaşırız yakın zamanda :)
inşallah bu ay bebişin gelir.. doktor da umutlu konuşmuş. hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım

Bebekten çok diğer sorunum için duaya ihtiyacım var.Ne olur dua et bana.Herşeyin sebebi sıkıntım başka...Bebeğim de o yüzden olmuyor zaten.Duaya ihtiyacım var.Yürekten edilen bi duaya ihtiyacım var.Kabıma sığamıyorum.

canımcım sorununu bilmyorum ondan senin tepkilerinin sebebini bilemiyoruz.
Rabbim tüm sıkıntılarına derman olsun inşallah.
ama elimizden gelebilicek birşey varsa yapmaya hazırız.
güçlü olup ayakta durmalısın.bırakma kendini tatlım.

Sadece duaya ihtiyacım var......

Benim kasıklarım ve belim ağrıyor adet olacakmışım gibi.Senin ağrılar da böylemiydi? Bal tarçın küründen dolayı..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bilmiyorum ama sanırım olacağım ameliyat.
ama ameliyat olduktan sonra 5-6 ay korunman gerekiyormuş o biraz üzdü beni ana
önce sağlık

amin canım inşallah rabbim büyük

burdayımm kuşumm burdayım sessiz sessizz okuyorum benn hastayım fena grippp sesim cıkmıyo o yüsden

geçmiş olsun canım geçsin

beklenen kırmızılar geldi:) umudum yoktu bu ay için pek üzülmedim. bal çörekotu tarcın kürünü yapıcam ne zaman başlıcam bu kürü uygulamaya kızlar

Kızlar biliyorsunuz ilk kez 2 gün gecikmeli adet oldum. Sancıdan ölüyorum bugünde 2.ci gün. Ama sancılarım geçmedi. kanamamda fazla değil. Çok değişik bir durumdayım. Yarın doktora gidecem. Çok kötüyüm gece hiç uyumadım iki büklümdüm hep

Kızlar rüyamda dokt.gidiyorum utrasonla bakıyo hamile değilsin çalışmalara devam diy hiçimla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…