• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ruyamda hamileyim evde dogum yapiyorum kendi kendime erkek cocugum oluyo sonra onu kundakliyorum battaneye falan sariyorum aglamaya basliyo ya bu niye agliyo diyorum kucagima aliyorum emzirmeye basliyorum oyle guzel emiyo ki anlatamam cok sukur rabbim diyorum ama devamli uyanana kadar sana sukurler olsun rabbim diyorum oyle guzel bi duyguydu ki ruyada da olsa annelik duygusunu yasiyodum

Kizlaaaarrrr ruyamda hamileyim evde dogum yapiyorum kendi kendime erkek cocugum oluyo sonra onu kundakliyorum battaneye falan sariyorum aglamaya basliyo ya bu niye agliyo diyorum kucagima aliyorum emzirmeye basliyorum oyle guzel emiyo ki anlatamam cok sukur rabbim diyorum ama devamli uyanana kadar sana sukurler olsun rabbim diyorum oyle guzel bi duyguydu ki ruyada da olsa annelik duygusunu yasiyodum

biseyler hissediyormusun ne zaman test yapmayi dusunuyosun canim...

canım ben dün cok ıs yaptım ıkı saat ayakta kladım yoruldum akıntı koyu rengı geldı. bugün bı gecsın kırmızılar gelmezse yarın yaparım testı heralde....bu ay epey sikayetlerım/ belirtılerım vardı bakalım..beklıyorum ıste..

canım ben dün cok ıs yaptım ıkı saat ayakta kladım yoruldum akıntı koyu rengı geldı. bugün bı gecsın kırmızılar gelmezse yarın yaparım testı heralde....bu ay epey sikayetlerım/ belirtılerım vardı bakalım..beklıyorum ıste..

canim akintin kahve rengimsi miydi?
hakkinda hayirlisi allah gonlunun muradini versn insallah.

canim akintin kahve rengimsi miydi?
hakkinda hayirlisi allah gonlunun muradini versn insallah.

bılmıyorum bı degıktı..kahverengı degıldı tam anamadım canım..valla bu ay hamıle degılsem vücudum kafayı yıyor demektır..okadar belırtı üstüne üstelık kırpıklerımın carpık olması...yanı normal degıl demektır :) :) :)

bılmıyorum bı degıktı..kahverengı degıldı tam anamadım canım..valla bu ay hamıle degılsem vücudum kafayı yıyor demektır..okadar belırtı üstüne üstelık kırpıklerımın carpık olması...yanı normal degıl demektır :) :) :)

fazla dusunmemeye calis canim ben oyle yapiyom ates tablomu yaptim bu ay simdilik guzel gidiyor...

hayırlısı ınsallah canım sagolasın...umarım gelmez bu beklenmeyen kırmızılar ..esine nasıl söyledın canım hamıle oldugunu

kan testine gittiğimi biliyordu eve geldim kapıyı açtı ne oldu sonuç dedi bende dedimki sence oda yok galiba dedi bende hamileyim dedim hadi be dedi şaka yapıyosun dedi bende yok gerçekten hamileyim dedim allah diye bir bağırma evin içinde ordan oraya gezindi bana birşey yaptırmadı hemen mutfağa girip yemek yaptı bana sofrayı hazırladı yemeğimizi yedik işe gidecekti ağır kaldırma üşütme üstünü sıkı giyin yavrumuzada iyi bak dedi.:16:

GÜÜÜNAAYYYDIINNNN
nasılsınız Can ARKADAŞLARIM :16:
ben heyecanla beklemeye devam ediyorum :)
yarın da geçinde dr randevuuuuummmmmmm :52:
dua edin benim için olurmu kuzularım :29:
yha gece kötü bir rüya gördüm.Allah'tan kan rüyayı bozuyor. :5:
neyse pozitif olup yola devam etmeye bakalım degilmii :32:

tatlım benim,en yakın arkadaşın durduk yere sana trip stıyorsa o zaten senin EN YAKIN ARKADAŞIN olamamıştırki :20:
sakın sıkıntı yapma ve üzülme.
kimsenin peşinden gitme.bırak karşıdaki senin peşinden gelsin.
madem ihtiyacın oldugunda yanında değil,o zaman neden kafana takıyorsunki? salla gitsin be kuzuuuuuu
biz ne güne duruyoruz :16:
Güzel arkadaşım benim.stres yapıp da üzme kendini daha fazla.
seni çok seviyoruz :54:

ebsonummmm 4 gözlle hamiş olmasını beklediğim kuzummm nasılsın bakalım bugün? :16:

ayyy canım bebetime en alınmaması gerken testlerden biri bence.
kaç defa aldım ve her defasında 2.çizgi gri bir şekilde beliriyordu.
bence kesinlikle ihmal etme ve başka bir marka test al yap.
inşallah meleğin seninledir :29:

ayyyyyyyyyy sevdammm süper biir haber bu.inşallah bebişten dolayıdır gecikmen :16:
heyecanla bkliyorum haberlerini :52:

Yapamıyor insan....O kadar kırgınımki ona hakkımı helal etmiyorum bana bugünleri yaşattığı için.4 gündür stresime stres kattığı için,sürekli ağlamama sebep olduğu için helal etmiyorum.:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Yapamıyor insan....O kadar kırgınımki ona hakkımı helal etmiyorum bana bugünleri yaşattığı için.4 gündür stresime stres kattığı için,sürekli ağlamama sebep olduğu için helal etmiyorum.:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ayşe özel değilse anlatırmısın neden böyle olduğunu ne yaptı arkadaşın sana ki bu kadar üzüldün

Back