• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Canım, tahlillerinle ilgili sıkıntı yaşamışsın, şansına
:26: Rahim filmini mutlaka çektir canım, Fındıkzade Radyotom'da. Ben de orada yaptırmıştım taa Eylül ayında, çok rahat acısız geçti. Doktorun yönlendirince indirim de oluyormuş (300 lira) ben onu bilmiyordum o yüzden 370 lira ödedim. Ama inan bana hiç korkmana gerek yok, vakit kaybetme, sen orayı ara, onlar senin regl gününe göre hesap yapıp çağırıyorlar, onun da ortalama zamanları var çünkü :34:

Evet, olmuş canım :46:Sen her gün aynı saatlerde ölç ama canım. Ben hep 6.20 de ölçüyorum, hiç şaşmaz :34: Sen benim eski tabloma da bakıp çatlama dönemine dair fikir sahibi olabilirsin canım, ok? Aslında şu tablolarımızı da ilk sayfada bir hane daha açıp yapmaya çalıştım ama bozuluyor, yapamadım, 4 bölmeye çıkartamadım çizelgemizi, öyle olsa ne güzel oradan birbirimizi de takip etmiş olacaktık :31:

Canım, tablonun altında share yazısından Chart Tumbnail linkini veya simple link olanını paylaşıyorsun bizimle :34: Chart tumbnail olan resmi ile beraber görünüyor forumda.

Deepp, nasılsın canım? Nerelerdesin canım sen yaaa, merak ettim ben seni
:26:Nur bu ayı bekliyor, Tubiloshh hamiş, ,Tatlıebbi de BAT'ını bekliyor çok az kaldı :34:

Geldim kuzuu, ama saat 2'de doktora gideceğim, yumoşlara bakacağız bakalım, dua et iyi durumda olsunlar
:16:

Hoşbulduk canımcımm :16:
Canım, senin çatlama 22. gün gerçekleşmiş, ona göre hesap yapabilirsin :34:
Sonucu almana da az kaldı hadi, senin geç döllenme olduğundan Beta HCG değerin SAT'ına göre düşük çıkacaktır, bak doktor düşük falan derse değerine çatlama gününü söyle mutlaka, geç yumurtladığını bilsin ona göre konuşsun haaaa :20: :1::1:

kıııııııııızzz nasılsın bakalım..

canım ıkı gün daha beklesen ıyı olur..yanı bat tarıhınden en azından bır ıkı gün önce...hamılelık olsa bıle belkı bu yüzden hemen bellı olmaz bosuna morelını bozarsın...az daha sabret sabredebılırsen...benımde bat yarın ben yarını beklıyorum zor zoruna canıkom

çok haklısın canım ya poff ... bugün 28. gün ben 2 gün daha bekliyim madem ...senin belirtilerin var mı canım neler yazabilir misin? benim özellikle sağ göğsümde ağrı var ..

slm kızlar bende burdayım :) az önce eşim geldi kahvaltı yaptık gönderdim 1 saat sonra bende çıkıcam çıkmadan yazayım dedim :) eşimden gebelik testi istedim dayanamıyorum bugün akşam veya yarın sabah yapıcam :) en azından silik çizgi olsa çıkar diyorum varsa ona göre beklerim ...göğüs ağrım gerçekten şüphelendiriyo beni bukadar uzun süre ağrı olmaz diyorum kendi kendime ama ...bakalım hayırlısı olsun.

özayder benim sat 27 ekimdi bu gün yaptım hafiften biraz koyu çift çizgi geç döllenmmemişse bu gün çıka bence

çok haklısın canım ya poff ... bugün 28. gün ben 2 gün daha bekliyim madem ...senin belirtilerin var mı canım neler yazabilir misin? benim özellikle sağ göğsümde ağrı var ..

canım bırkac belırtı var ama yarın olana kadar ümit etmek istemıyorum pek...yaklasık 10 gündür gögüsüm sıs ve kasıklarım agrıyo, 3 gündür belım cok agrıyo canımcım...bır haftadlırda adet olcakmısım gıbı agrı oluyo ve akıntı oluyo sarımsı...haaa bırde gazman gıbı dolanıyorum habıre :D :D :D yanı hamılede degılsem benım vücudum kafayı yıyo demektır :D :D :D

canım bırkac belırtı var ama yarın olana kadar ümit etmek istemıyorum pek...yaklasık 10 gündür gögüsüm sıs ve kasıklarım agrıyo, 3 gündür belım cok agrıyo canımcım...bır haftadlırda adet olcakmısım gıbı agrı oluyo ve akıntı oluyo sarımsı...haaa bırde gazman gıbı dolanıyorum habıre :D :D :D yanı hamılede degılsem benım vücudum kafayı yıyo demektır :D :D :D

harikasın canım yaaa :))) aynı belirtiler genelde aynı yani. valla bende diyorum bu hamilelik değilse ne acaba :)) hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberlerle dolar inşallah bu sayfaaa :))

İyiyim canımm, senden naber? Test yapsana bugün canım, çıkacaktır mutlaka geç yumurtlama değilse, hadi bi test yap alalım bugün haberini :34:

kız heyecanlanırım sımdı..heyecandan tuvalete bıle cıkamam...ben diyorumkı sabah ıdrara cıkmak daha iyimis ya yarın sabah gıdım..gecen ay epey hayal kırıklıgı oldu o yüzden bu ay aynı hatayı yapmak istemıyorum canımın ıcı....bu ay gecen aylardan farkım cok erken kasık agrılarım ve gögüs sısmem ve bu ay gazman gıbı oldum...bu beni fazlasıyla ümistlendırıyo ıste

Canım, tahlillerinle ilgili sıkıntı yaşamışsın, şansına
:26: Rahim filmini mutlaka çektir canım, Fındıkzade Radyotom'da. Ben de orada yaptırmıştım taa Eylül ayında, çok rahat acısız geçti. Doktorun yönlendirince indirim de oluyormuş (300 lira) ben onu bilmiyordum o yüzden 370 lira ödedim. Ama inan bana hiç korkmana gerek yok, vakit kaybetme, sen orayı ara, onlar senin regl gününe göre hesap yapıp çağırıyorlar, onun da ortalama zamanları var çünkü :34:

Evet, olmuş canım :46:Sen her gün aynı saatlerde ölç ama canım. Ben hep 6.20 de ölçüyorum, hiç şaşmaz :34: Sen benim eski tabloma da bakıp çatlama dönemine dair fikir sahibi olabilirsin canım, ok? Aslında şu tablolarımızı da ilk sayfada bir hane daha açıp yapmaya çalıştım ama bozuluyor, yapamadım, 4 bölmeye çıkartamadım çizelgemizi, öyle olsa ne güzel oradan birbirimizi de takip etmiş olacaktık :31:

Canım, tablonun altında share yazısından Chart Tumbnail linkini veya simple link olanını paylaşıyorsun bizimle :34: Chart tumbnail olan resmi ile beraber görünüyor forumda.

Deepp, nasılsın canım? Nerelerdesin canım sen yaaa, merak ettim ben seni
:26:Nur bu ayı bekliyor, Tubiloshh hamiş, ,Tatlıebbi de BAT'ını bekliyor çok az kaldı :34:

Geldim kuzuu, ama saat 2'de doktora gideceğim, yumoşlara bakacağız bakalım, dua et iyi durumda olsunlar
:16:

Hoşbulduk canımcımm :16:
Canım, senin çatlama 22. gün gerçekleşmiş, ona göre hesap yapabilirsin :34:
Sonucu almana da az kaldı hadi, senin geç döllenme olduğundan Beta HCG değerin SAT'ına göre düşük çıkacaktır, bak doktor düşük falan derse değerine çatlama gününü söyle mutlaka, geç yumurtladığını bilsin ona göre konuşsun haaaa :20: :1::1:

yasadım ya sorma zaten gergindin ne konuşucamı dahi bilemedim 6.ila 10.gün çekiliyormuş benimde bugün 5.gün senin nasıl geçti

harikasın canım yaaa :))) aynı belirtiler genelde aynı yani. valla bende diyorum bu hamilelik değilse ne acaba :)) hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberlerle dolar inşallah bu sayfaaa :))

senındemı aynı belırtıler var canım...ay ınsallah bosuna cekmıyoruzdur bu belırıtlerı :D :D :D :D evet canım hakkımızda hayırlısı dıyelım..benım bırkac gün icinde bellı olur zaten :D :D dün cam sıldım ve dahada kasık agrılarım arttı..sımdıde hıc bırsey yapmıcam hep yatacam...ne olur ne olmaaz :D :D :D

kız heyecanlanırım sımdı..heyecandan tuvalete bıle cıkamam...ben diyorumkı sabah ıdrara cıkmak daha iyimis ya yarın sabah gıdım..gecen ay epey hayal kırıklıgı oldu o yüzden bu ay aynı hatayı yapmak istemıyorum canımın ıcı....bu ay gecen aylardan farkım cok erken kasık agrılarım ve gögüs sısmem ve bu ay gazman gıbı oldum...bu beni fazlasıyla ümistlendırıyo ıste

bencede sabah idrarı kesin verir çünkü gecikmeden yapılan teste idrarın en az 4 saat tutmak gerekiyor

inşallah canım tabi temkinli olmakta fayda varsonrası daha üzücü oluyo bunu biliyoruz ...nezaman gidecektin doktora ?

cuma günü insallah bundan önce 2 kere daha test pozitif çıkmiştı birinde yumurtalık kistiymiş diğeri de kimyasal gebelik.ama busfer çok umutluyum bu bebek
pozitifi

senındemı aynı belırtıler var canım...ay ınsallah bosuna cekmıyoruzdur bu belırıtlerı :D :D :D :D evet canım hakkımızda hayırlısı dıyelım..benım bırkac gün icinde bellı olur zaten :D :D dün cam sıldım ve dahada kasık agrılarım arttı..sımdıde hıc bırsey yapmıcam hep yatacam...ne olur ne olmaaz :D :D :D

kesinlikle öyle ağır işller yapma canım dikkat et kendine :) inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. hayırlı haberleri bekliyorum :))

Bende araniza katilmak istiyorum, nisanda 8 haftalik bebegimin kalbi durdugundan kürtaj oldum,
su an hala beklyiorum ama bir daha hamile kalamadim :(
umarim bu ay kalirim her ayi bu ay diye diye geciyor...

sizler hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz ? istiginiz yediigniz yaptiginiz birseyler varmi ?

daha önce regl öncesi böyle belirtileriniz oluyormuydu .kasık ağrısı yada gögüs ağrrısı

Back