Canım, tahlillerinle ilgili sıkıntı yaşamışsın, şansına :26: Rahim filmini mutlaka çektir canım, Fındıkzade Radyotom'da. Ben de orada yaptırmıştım taa Eylül ayında, çok rahat acısız geçti. Doktorun yönlendirince indirim de oluyormuş (300 lira) ben onu bilmiyordum o yüzden 370 lira ödedim. Ama inan bana hiç korkmana gerek yok, vakit kaybetme, sen orayı ara, onlar senin regl gününe göre hesap yapıp çağırıyorlar, onun da ortalama zamanları var çünkü
Evet, olmuş canım Sen her gün aynı saatlerde ölç ama canım. Ben hep 6.20 de ölçüyorum, hiç şaşmaz Sen benim eski tabloma da bakıp çatlama dönemine dair fikir sahibi olabilirsin canım, ok? Aslında şu tablolarımızı da ilk sayfada bir hane daha açıp yapmaya çalıştım ama bozuluyor, yapamadım, 4 bölmeye çıkartamadım çizelgemizi, öyle olsa ne güzel oradan birbirimizi de takip etmiş olacaktık
Canım, tablonun altında share yazısından Chart Tumbnail linkini veya simple link olanını paylaşıyorsun bizimle Chart tumbnail olan resmi ile beraber görünüyor forumda.
Deepp, nasılsın canım? Nerelerdesin canım sen yaaa, merak ettim ben seni :26:Nur bu ayı bekliyor, Tubiloshh hamiş, ,Tatlıebbi de BAT'ını bekliyor çok az kaldı
Geldim kuzuu, ama saat 2'de doktora gideceğim, yumoşlara bakacağız bakalım, dua et iyi durumda olsunlar
Hoşbulduk canımcımm
Canım, senin çatlama 22. gün gerçekleşmiş, ona göre hesap yapabilirsin
Sonucu almana da az kaldı hadi, senin geç döllenme olduğundan Beta HCG değerin SAT'ına göre düşük çıkacaktır, bak doktor düşük falan derse değerine çatlama gününü söyle mutlaka, geç yumurtladığını bilsin ona göre konuşsun haaaa
kıııııııııızzz nasılsın bakalım..