inşallah canım son 5gün :))
ooo az kalmış kuzuuu :)
bat a kadar zaman zor geçiyor da ondan sonrası akıp gidiyor sanki :)
inşallah bebişin seninledirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım son 5gün :))
ooo az kalmış kuzuuu :)
bat a kadar zaman zor geçiyor da ondan sonrası akıp gidiyor sanki :)
inşallah bebişin seninledirrr
asaletlim, UmmuUmar, buttercupnr, taydin, peri3866
pşşşttt kızlarrrr sobelendiniiizzz
kızlar hazır herkesi online bulmuşken sorayım
adete 1 hafta kala, kendi kendine, elle gebelik muayenesi yapan var mı? vee bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
adete 1 hafta kala, kendi kendine, elle gebelik muayenesi yapan var mı? vee bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben adete 2 gün kalana kadar yapmayı düşünmüyorum test.İkinci çizgiyi belirgin görmek istiyorum.Ve kan tahlilini görmeden doktordan hamilesin cümlesini duymadan eşime söylemeyeceğim.Çok farklı bi fikrim var müjdeyi vermek için.O yüzden de tahlil sonucuna ihtiyacım var Heyecan basıyor düşündükçe.Kamera falan ayarladım o anı sabit çekmesi için.Biliyorum daha çok erken bunların hayalini kurmak için ama ümit insana güzel şeyler düşündürüyor.Kalp atışlarını duymadan da ailelerimize söylemeyeceğiz öyle karar aldık eşimle.Hem biz iki tane müjde vereceğiz ailelerimize.Masraflar ikiye katlanacak Şu akşam ezanı hayrına verecek Rabbim.İnanıyorum bütün kalbimle.Bu kadar kaptırma kendini olmazsa üzülürsün diyorlar ama ben sadece ümit etmiyorumki.Hem ümit ediyorum,hem dua ediyorum,hemde gönülden inanıyorum olacak.Meryem suresini bile ikizlerim olsun diye okuyorum.Sağlıklı,hayırlı ikizler...İki erkek evlat...Masmavi odaları olan iki prens.... İkisinin de ellerini tutup gezeceğim.Gözlerim doluyor bunları yazarken..İçim titriyor,nefesimi tutuyorum..Canı gönülden istiyorum bunu...Rabbim kalbimize göre versin...
sol kasığım fena ağrıyor ayakta bile dururken ağrısını hissediyorum yarın kan testi sonucumu alcam hayırlı bir haber olur inşallah
dün gece ben de bir rüya gördüm.. hamileymişim ve hamilelik takvimini ekliyorum.. bilinçaltıma mı işledi, yoksa bir anlamı mı var kim bilir
ben yapmıştım adetim1 hafta geçmişti ama çok dikkatli yapman gerek
Tubilosummm tebrike ederim canim, hamileymisisn, saglicakla kucagina alman duasiyla..canim niee sobelendikk? ben daha 1ay sonra esimin yanina gidecem..tedaviye basladim hayirlisi..girib ne yazayim bilmiyorumki, o yuzden boyle aktiv deyilim..((( uzgunum cok...ve yorgun.
tubuloşum sendeki hamilelik takvimini görünce bende bende diyorum ama kan değerimi öğrenmeden koymuycam içim gidiyor.
ben yapmıştım adetim1 hafta geçmişti ama çok dikkatli yapman gerek
nası yapılıyo ki??:122:
offf ben de bir rüya gördüm, hayırdır inşallah.. hamileymişim ama eşimden başka biri de varmış ( Allah göstermesin, rüya işte), ne adam görüyom ne bişey de günleri hesaplıyom çocuk kimden diye ay kaç aydır bekliyoruz ama ya çocuk eşime hiç benzemez anlarsa en iyisi aldırayım ben doğurmayayım diyorum... rüyadan anlayan varsa bi yorumlasın noolur.. hamile olduğumu görmek dışında gerisi facia...
bat 26 kasım, 7 gün var, hiçbir belirti yok, aralığa kaldım galiba ben.. bu ay da olmassa şu tubilosh kürünü ben de yapiciimmmm. belki ikiz olur, durup durup bi taşla iki kuş vururum belki...
evet tubiloşum bat yarın ama galiba geç döllenme benimki silik çıkması o yüzdenmi sence
hepinize iyi akşamlar kızlar, eve geldim açtım siteyi okurken okurken uyuya kalmışım :) nasılsınız bakalım ? ya benim göğüs ağrım geçmedi ama sağ göğsüm daha fazla ağrıyo eğer hasta olursam bi göğüs muayenesi olucam bu ay. 1 haftayı geçkin oldu hasta olmama da 1 hafta var...böyle durumu olan varm mı arkadaşlar bi gğsü diğerinden daha fazla ağrı yapan?
slmm
uff benım bat a 10 gun var ama umıdım hıc yok bırlıkdelık olmadı yanı oldu da 2 kere oldu,,esım yengesını kaybettı o yuzden moral olarak ıkımızde ıyı deıldı,,
hayırlısı artık ne dıım