• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar hazır herkesi online bulmuşken sorayım :D
adete 1 hafta kala, kendi kendine, elle gebelik muayenesi yapan var mı? vee bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

asaletlim, UmmuUmar, buttercupnr, taydin, peri3866

pşşşttt kızlarrrr sobelendiniiizzz :52:

Tubilosummm tebrike ederim canim, hamileymisisn, saglicakla kucagina alman duasiyla..canim niee sobelendikk? ben daha 1ay sonra esimin yanina gidecem..tedaviye basladim hayirlisi..girib ne yazayim bilmiyorumki, o yuzden boyle aktiv deyilim..((( uzgunum cok...ve yorgun.

adete 1 hafta kala, kendi kendine, elle gebelik muayenesi yapan var mı? vee bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım ben bilmiyorum ama ben bir topikte okumuştum böyle birşey varmış canım onu biliyorum.

tubuloşum sendeki hamilelik takvimini görünce bende bende diyorum ama kan değerimi öğrenmeden koymuycam içim gidiyor.:16:

öyle açık kalmış tubiloshumm, adaşımm, başında değildim bilgisayarın..

Ben adete 2 gün kalana kadar yapmayı düşünmüyorum test.İkinci çizgiyi belirgin görmek istiyorum.Ve kan tahlilini görmeden doktordan hamilesin cümlesini duymadan eşime söylemeyeceğim.Çok farklı bi fikrim var müjdeyi vermek için.O yüzden de tahlil sonucuna ihtiyacım var :52: Heyecan basıyor düşündükçe.Kamera falan ayarladım o anı sabit çekmesi için.Biliyorum daha çok erken bunların hayalini kurmak için ama ümit insana güzel şeyler düşündürüyor.:52:Kalp atışlarını duymadan da ailelerimize söylemeyeceğiz öyle karar aldık eşimle.Hem biz iki tane müjde vereceğiz ailelerimize.Masraflar ikiye katlanacak:16: Şu akşam ezanı hayrına verecek Rabbim.İnanıyorum bütün kalbimle.Bu kadar kaptırma kendini olmazsa üzülürsün diyorlar ama ben sadece ümit etmiyorumki.Hem ümit ediyorum,hem dua ediyorum,hemde gönülden inanıyorum olacak.:16::16::16::16::16:Meryem suresini bile ikizlerim olsun diye okuyorum.Sağlıklı,hayırlı ikizler...İki erkek evlat...Masmavi odaları olan iki prens.... İkisinin de ellerini tutup gezeceğim.Gözlerim doluyor bunları yazarken..İçim titriyor,nefesimi tutuyorum..Canı gönülden istiyorum bunu...Rabbim kalbimize göre versin...:16::16:

Allah gönlüne göre versin canım, tabi senin için hayırlıysa..

sol kasığım fena ağrıyor ayakta bile dururken ağrısını hissediyorum yarın kan testi sonucumu alcam hayırlı bir haber olur inşallah:16:

hayırdır hayırr :nazar:

dün gece ben de bir rüya gördüm.. hamileymişim ve hamilelik takvimini ekliyorum.. bilinçaltıma mı işledi, yoksa bir anlamı mı var kim bilir:1:

offf ben de bir rüya gördüm, hayırdır inşallah.. hamileymişim ama eşimden başka biri de varmış ( Allah göstermesin, rüya işte), ne adam görüyom ne bişey de günleri hesaplıyom çocuk kimden diye :1::1: ay kaç aydır bekliyoruz ama ya çocuk eşime hiç benzemez anlarsa en iyisi aldırayım ben doğurmayayım diyorum... rüyadan anlayan varsa bi yorumlasın noolur.. hamile olduğumu görmek dışında gerisi facia...

bat 26 kasım, 7 gün var, hiçbir belirti yok, aralığa kaldım galiba ben.. bu ay da olmassa şu tubilosh kürünü ben de yapiciimmmm. belki ikiz olur, durup durup bi taşla iki kuş vururum belki...:1::1:

hepinize iyi akşamlar kızlar, eve geldim açtım siteyi okurken okurken uyuya kalmışım :) nasılsınız bakalım ? ya benim göğüs ağrım geçmedi ama sağ göğsüm daha fazla ağrıyo eğer hasta olursam bi göğüs muayenesi olucam bu ay. 1 haftayı geçkin oldu hasta olmama da 1 hafta var...böyle durumu olan varm mı arkadaşlar bi gğsü diğerinden daha fazla ağrı yapan?

hmm o neymiş yaw :44:
hiç duymadım.

Tubilosummm tebrike ederim canim, hamileymisisn, saglicakla kucagina alman duasiyla..canim niee sobelendikk? ben daha 1ay sonra esimin yanina gidecem..tedaviye basladim hayirlisi..girib ne yazayim bilmiyorumki, o yuzden boyle aktiv deyilim..((( uzgunum cok...ve yorgun.

teşekkür ederim tatlımmmmmmmmm
darısı başına inşallah.
kuzum benim burada sadece hamilelik muhabbeti etmiyoruz ki,
sen gel bir selam ver,o da yeter kuzum.
inşallah 1 ay sonra senin de müjdeli haberlerini okumak nasip olur :16:

tubuloşum sendeki hamilelik takvimini görünce bende bende diyorum ama kan değerimi öğrenmeden koymuycam içim gidiyor.:16:

inşallah yarın sende takvimini eklersin kuzummm :16:
bat yarın dimi?

ben yapmıştım adetim1 hafta geçmişti ama çok dikkatli yapman gerek

o nasıl bişi yaa ben bilmiyorum.cesaret de edemem zaten.ama merak ediyorum :27:

offf ben de bir rüya gördüm, hayırdır inşallah.. hamileymişim ama eşimden başka biri de varmış ( Allah göstermesin, rüya işte), ne adam görüyom ne bişey de günleri hesaplıyom çocuk kimden diye :1::1: ay kaç aydır bekliyoruz ama ya çocuk eşime hiç benzemez anlarsa en iyisi aldırayım ben doğurmayayım diyorum... rüyadan anlayan varsa bi yorumlasın noolur.. hamile olduğumu görmek dışında gerisi facia...

bat 26 kasım, 7 gün var, hiçbir belirti yok, aralığa kaldım galiba ben.. bu ay da olmassa şu tubilosh kürünü ben de yapiciimmmm. belki ikiz olur, durup durup bi taşla iki kuş vururum belki...:1::1:

ALLAH SENİ HAMİŞ ETSİN EMİİİİİİİİ :1::1:
o nasıl rüya kızzz
:52::52::52:

inşallah bu ay bebişin seninledir de kür mür yapmana gerek kalmaz kuzumm :16:

tubiloshh kürü ha :1:
kız çatlaksınız harbidennn :27::27:

evet tubiloşum bat yarın ama galiba geç döllenme benimki silik çıkması o yüzdenmi sence:16:

aslında normal canım.benim de oğlumda silikti.ve diğer hamileliklerimde.bat tan önce de silik çıkması normal.
ben bu defa neden böyle oldu anlamadım..
yumurtlamanın 10.günündeydi o test.
hayırlısı Allah'tan.

geç döllenme de olabilir tabi.o da bir ihtimal :16:
yarınki değerle anlarız az çok...

slmm

uff benım bat a 10 gun var ama umıdım hıc yok bırlıkdelık olmadı yanı oldu da 2 kere oldu,,esım yengesını kaybettı o yuzden moral olarak ıkımızde ıyı deıldı,,
hayırlısı artık ne dıım

hepinize iyi akşamlar kızlar, eve geldim açtım siteyi okurken okurken uyuya kalmışım :) nasılsınız bakalım ? ya benim göğüs ağrım geçmedi ama sağ göğsüm daha fazla ağrıyo eğer hasta olursam bi göğüs muayenesi olucam bu ay. 1 haftayı geçkin oldu hasta olmama da 1 hafta var...böyle durumu olan varm mı arkadaşlar bi gğsü diğerinden daha fazla ağrı yapan?

uyudun haa :1:
hehehhh o da güzelmişşş....

kuzu benim de genelde sağ göğsüm agrıyor.
sol çok agrımıyor.
bat ını bekle,adet olursan bir muayene olursun.
inşallah gelmez ama kırmızılar :16:

slmm

uff benım bat a 10 gun var ama umıdım hıc yok bırlıkdelık olmadı yanı oldu da 2 kere oldu,,esım yengesını kaybettı o yuzden moral olarak ıkımızde ıyı deıldı,,
hayırlısı artık ne dıım

canım başınız sağolsun

çalışma sıklıgı değil gününü tutturmak önemli bence canımcım.
inşallah bebişin seninledir :16:

Back