• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyim canim.. bıraz uşutmuşum surekli oksuruyrm... ilaçta almak istemıym.. bakalım nolcak... calişmalara devam ediyoruz :)

geçmiş olsun kuzum boll boll C vitamini al olurmu :16:
hadi bakalım çalışmalara devam bu ay bebiş gelcekkkkkk :52:

kabimiz birmiş bende sana yazıyordum iyiyim canım ya ne olsun adet oum diye bekliyorum bi an önce bu ay çalışma yapamadık ilaç falan kullanıyordum ya aralık ayına bomba gibi başlıycam

ooooooo ebsonummmmmmm nabersin kuzuuuuu :29:

geçmiş olsun kuzum boll boll C vitamini al olurmu :16:
hadi bakalım çalışmalara devam bu ay bebiş gelcekkkkkk :52:

ooooooo ebsonummmmmmm nabersin kuzuuuuu :29:

iyidir şekerim ne olsun yine topikte takılıyorum işte bu bebek takvimleriniz var ya altında bebeğin gelişimi ile bilgiler yazıyor onları okuyorum

kabimiz birmiş bende sana yazıyordum iyiyim canım ya ne olsun adet oum diye bekliyorum bi an önce bu ay çalışma yapamadık ilaç falan kullanıyordum ya aralık ayına bomba gibi başlıycam

hmm olsun be canım hayırlısı boyle belkide... bende hiç umitli deglm bu ay için... bende sen gbi adet olsamda başlasak diye bekliyorum

yha zor duruyorum zaten.sabah namazından beri yatmadım.pinekliyorum öyle :25:
az sonra gider yatarım :23:
acıkmıştım, kalktım geri yatasım gelmedi.

sen napiosun bakalım??

ben işe geldim canım ama çalışmak istemiyorum nasıl yatasım var benim yerimede uyu kız bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor kendine çok dikkat et canım

ben işe geldim canım ama çalışmak istemiyorum nasıl yatasım var benim yerimede uyu kız bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor kendine çok dikkat et canım

hamilelik nasıl gitsin işte tatlım, bol bol dinleniyorum.malum benim sürekli düşük oldugu için.
göbekten iğne ve progestan kullanıyorum.şu an için bir sıkıntı yok çok şükür :16:
bugün hafif miğde bulantım var sanki.

dikkat etmeye çalışıyorum...

darısı başına inşallahhhhhh :29:

hmm olsun be canım hayırlısı boyle belkide... bende hiç umitli deglm bu ay için... bende sen gbi adet olsamda başlasak diye bekliyorum

canım ya sen çalışma yapıyordun bu ay neden umutlu değilsin pozitif düşün kuzu aaa böyle yapmak yok kırmızılar gelene kadar umut kesmek yok:47:

hamilelik nasıl gitsin işte tatlım, bol bol dinleniyorum.malum benim sürekli düşük oldugu için.
göbekten iğne ve progestan kullanıyorum.şu an için bir sıkıntı yok çok şükür :16:
bugün hafif miğde bulantım var sanki.

dikkat etmeye çalışıyorum...

darısı başına inşallahhhhhh :29:

bence bu kez bebişin seninle olacak sonuna kadar ve sonunda şeker mi şeker bi kızın olacak allahın izni ile ya çin ve rus takvimi diye birşey var bebeğin cinsiyeti ile ilgili ona baksana ne gösteriyor böyle şeylere pek inanmam ama bakanlar hep doğru diyor bende ablama yaptım iki oğlu vardı ikiside doğru çıktı

bence bu kez bebişin seninle olacak sonuna kadar ve sonunda şeker mi şeker bi kızın olacak allahın izni ile ya çin ve rus takvimi diye birşey var bebeğin cinsiyeti ile ilgili ona baksana ne gösteriyor böyle şeylere pek inanmam ama bakanlar hep doğru diyor bende ablama yaptım iki oğlu vardı ikiside doğru çıktı

ayyy inşallah canım yaaaa
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahhhh

şimdi baktım çin ve rus takvimi kız diyor.
içimden de kız geçiyor sanki :8:

ayyy inşallah canım yaaaa
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahhhh

şimdi baktım çin ve rus takvimi kız diyor.
içimden de kız geçiyor sanki :8:

bakalım doğru çıkacakmı seninkide hadi uyuda dinlen kuzu bayyy

merhaba arkadaşlar
benim 19 kasım beklenmeyen adet tarihimdi ama 18 kasımda daha gösterdi kendini kırmızılar :(
aralığa kaldı artık ümitler RABBİM hayırlısını versin inşallah hepimiz için..

Back