testi yaptım canım ilk 5 dk içinde 2.çizgi belli ama seninki gibi değil yani 2.çizgiyi gördüm silik olarak hamişmiyim şimdi bekleyim mi?
canımmmmmmm
resmini atabilirmisinnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testi yaptım canım ilk 5 dk içinde 2.çizgi belli ama seninki gibi değil yani 2.çizgiyi gördüm silik olarak hamişmiyim şimdi bekleyim mi?
sağolasın canım inşallah düşmez. Senin hamilelik nasıl gidiyor aşermeye başladınmı?
canımmmmmmm
resmini atabilirmisinnnnnnnnn
kızzzzz periiii foto ekle foto..=))
hadi gözümüz gözünüz hepbirlikte aydınnnnnnn
eşim birazdan işe gidecek o zaman atarım haberi yok daha
düşmez düşmez sıkıntı yapma canım.bu ay bebişin gelicek RAbbimin izniyle
çok şükür iyi gidiyor canım.bazen unutuyorum bile o derece
yok şu an için aşerme.
bulantı olmasın diye dua ediyorum.
sabahları sadece azcık keyifsiz oluyorum.canım bişey istemiyor ama sonra geçiyor.
ayın 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla. kesemizi görücez kısmetse.
darısı senin de başına inşallahhhhhhh
kızlarr galiba bende 2.ci çizgiyi gördüm. Eğerrrr yanlış görmüyorsammmmmm . Resim atıcam inşallah fotoda görünürr.
ay canım sevindim aman beslenmene dikkat et ben 2 hamilelik yasadım 2sinde de aşırı derecede aşermiştim (malesef bebeklerimi kaybettim) ben şimdiden bişeyler hissediyom inşallah bu ay olur.
Rabbim inşallah bu hamileliğini sag salim tamamlamanı nasip eder.
ayy bak Allah söyletti
ben oğlumda 3 ay bulantı ve kusmaktan yatmıştım.
ama sonrasında aylarca onu istiyorum bunu istiyorum derken +21 kiloyla doğuma girmiştim
kızlarr galiba bende 2.ci çizgiyi gördüm. Eğerrrr yanlış görmüyorsammmmmm . resim atıcam inşallah fotoda görünürr.
bende hep kilo veriyorum hamileliklerimde aşerme başlamadan aşırı açlık hissı ama kusmalar başlayınca ah çok özledim
kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..
Eki Görüntüle 556148
kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..
Eki Görüntüle 556148
kuzuuuuuuuuuuuu bu çizgi ne zaman çıktı?
10 dk yı geçmedi dimi
ayyyyyyyyyyyyyyy çizgi var orada kuzummmm
hemen yarın kan veriosunnnnnnnnn
inşallah o özlediğin şeyleri Rabbim tekrar ve sağlıkla ilerleyen bir hamilelikte yaşamanı nasip eder canım benim..
Kızlar Haziran ayından beri deniyorduk. İnşallahhh dogrudurrr.. Rabbim herkese versinnnn.