• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
testi yaptım canım ilk 5 dk içinde 2.çizgi belli ama seninki gibi değil yani 2.çizgiyi gördüm silik olarak hamişmiyim şimdi bekleyim mi?:16:

kızzzzz periiii foto ekle foto..=))
hadi gözümüz gözünüz hepbirlikte aydınnnnnnn:52:

sağolasın canım inşallah düşmez. Senin hamilelik nasıl gidiyor aşermeye başladınmı?

düşmez düşmez sıkıntı yapma canım.bu ay bebişin gelicek RAbbimin izniyle :16:

çok şükür iyi gidiyor canım.bazen unutuyorum bile o derece :27:
yok şu an için aşerme.
bulantı olmasın diye dua ediyorum.
sabahları sadece azcık keyifsiz oluyorum.canım bişey istemiyor ama sonra geçiyor.

ayın 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla. kesemizi görücez kısmetse.

darısı senin de başına inşallahhhhhhh :16:

kızlarr galiba bende 2.ci çizgiyi gördüm. Eğerrrr yanlış görmüyorsammmmmm . resim atıcam inşallah fotoda görünürr.

düşmez düşmez sıkıntı yapma canım.bu ay bebişin gelicek RAbbimin izniyle :16:

çok şükür iyi gidiyor canım.bazen unutuyorum bile o derece :27:
yok şu an için aşerme.
bulantı olmasın diye dua ediyorum.
sabahları sadece azcık keyifsiz oluyorum.canım bişey istemiyor ama sonra geçiyor.

ayın 23 ünü bekliyorum sabırsızlıkla. kesemizi görücez kısmetse.

darısı senin de başına inşallahhhhhhh :16:

ay canım sevindim aman beslenmene dikkat et ben 2 hamilelik yasadım 2sinde de aşırı derecede aşermiştim (malesef bebeklerimi kaybettim) ben şimdiden bişeyler hissediyom inşallah bu ay olur.

ay canım sevindim aman beslenmene dikkat et ben 2 hamilelik yasadım 2sinde de aşırı derecede aşermiştim (malesef bebeklerimi kaybettim) ben şimdiden bişeyler hissediyom inşallah bu ay olur.

Rabbim inşallah bu hamileliğini sag salim tamamlamanı nasip eder.
ayy bak Allah söyletti :52:

ben oğlumda 3 ay bulantı ve kusmaktan yatmıştım.
ama sonrasında aylarca onu istiyorum bunu istiyorum derken +21 kiloyla doğuma girmiştim :27:

Rabbim inşallah bu hamileliğini sag salim tamamlamanı nasip eder.
ayy bak Allah söyletti :52:

ben oğlumda 3 ay bulantı ve kusmaktan yatmıştım.
ama sonrasında aylarca onu istiyorum bunu istiyorum derken +21 kiloyla doğuma girmiştim :27:

bende hep kilo veriyorum hamileliklerimde aşerme başlamadan aşırı açlık hissı ama kusmalar başlayınca ah çok özledim

kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..

$IMG_1017.jpg

kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..

Eki Görüntüle 556148

kuzuuuuuuuuuuuu bu çizgi ne zaman çıktı?
10 dk yı geçmedi dimi
ayyyyyyyyyyyyyyy çizgi var orada kuzummmm
hemen yarın kan veriosunnnnnnnnn :46::46::46:

kuzuuuuuuuuuuuu bu çizgi ne zaman çıktı?
10 dk yı geçmedi dimi
ayyyyyyyyyyyyyyy çizgi var orada kuzummmm
hemen yarın kan veriosunnnnnnnnn :46::46::46:

Yaptım 10 dakkada çıktı.. Ama hiç bir belirtim yok. normalde günüm aksamazdı. Allahım inşallah dogrudur bu test.. Yarın sabah tekrarlıcam testi. Sonra dogruu doktora. Şimdi randevumu alıyorum :16::16::16:

Kızlar Haziran ayından beri deniyorduk. İnşallahhh dogrudurrr.. Rabbim herkese versinnnn.

Kızlar Haziran ayından beri deniyorduk. İnşallahhh dogrudurrr.. Rabbim herkese versinnnn.

kuzum benim sabah da tekrarla bakalım.
resmi ekle buraya tamam mı?
sırf resmi görmek için erken gelmeye çalışcam.

İNNNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİRRRRRRR

canım benim de bat bugün merak etme bende de çok bi belirti yok zaten :16:

Back