• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bugün bat tarihim. Şu saate kadar gelen giden olmadı. idrar testide yapmaya cesaretim yok. Hiç bir belirtimde yok. hep göğüslerim ağırırdı adete yakın şişerdi. Ama bu sefer hiç bir şişme, ağrı yok. Sanki hafiften uçları ağırıyor gibi. gece 12 e kadar beklicem. gelmezse yaparım.

Kızlar bugün bat tarihim. Şu saate kadar gelen giden olmadı. idrar testide yapmaya cesaretim yok. Hiç bir belirtimde yok. hep göğüslerim ağırırdı adete yakın şişerdi. Ama bu sefer hiç bir şişme, ağrı yok. Sanki hafiften uçları ağırıyor gibi. gece 12 e kadar beklicem. gelmezse yaparım.

bencede bekle yarın sabah erkenden ıdrar testı yap daha ıyı bellı olur canım..

bencede bekle yarın sabah erkenden ıdrar testı yap daha ıyı bellı olur canım..

Tatlım hiçbir belirti olmadıgı için pekte ümitli olmasam da en iyisi beklemek... Geçen aylarda her belirtiyi yşadım hayal kırıklıgına ugradım. Hakkımızda hayırlısı canım..

Tatlım hiçbir belirti olmadıgı için pekte ümitli olmasam da en iyisi beklemek... Geçen aylarda her belirtiyi yşadım hayal kırıklıgına ugradım. Hakkımızda hayırlısı canım..

ah su belırtıler hep kafamızı karıstırmasa..hıc bellı olmaz tatlım...hıc belırtısı olmadanda hamıle oldugunu örenen bır sürü kadın var...kırmızıların gelmedıkce hala ümit var demektır canıkom

kızlar selam benımde bat 2o sı belim çok ağrıo ve sırtım ağrıyor başkada bi belirti yok kendımı adet olacakmışım gibi hissediyorum testımde var acaba yarın yapsam çıkarmı testte...

tatlıııımm hosbulduk..ben ıyım canıkom asıl sen nasılsın??epeydır sohbet edemedık senınle

iyiyim canım yaa ne olsun bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
evet yaa sohbet edemedik bir süredir.
çok özledim :16:

canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş haberinle coşarız :29:
aslında ya gece yada sabah fark etmez artık.
varsa çıkar diye düşünüyorum.
benim 5 gün kala çıkmıştı net bir şekilde.
inşallah senin de çift çizgili testinin resmini burada görürüz :16:

kızlar selam benımde bat 2o sı belim çok ağrıo ve sırtım ağrıyor başkada bi belirti yok kendımı adet olacakmışım gibi hissediyorum testımde var acaba yarın yapsam çıkarmı testte...

bence bat gününü bekle bır gün daha bekle zorla kendını..daha emın olabılırsın canıkom

evet canım aynen yaa..senınle dogru dürüst cosamadım bıle bebıs haberıne..cok sevındım gercekten darısıda benım basıma ınsallah :D :D: :D ama tabı belırtıler benı sasırtıyor epey..belkıde bende bu ay senın gıbı sevınclı haberı alırım :D :D :D

ah su belırtıler hep kafamızı karıstırmasa..hıc bellı olmaz tatlım...hıc belırtısı olmadanda hamıle oldugunu örenen bır sürü kadın var...kırmızıların gelmedıkce hala ümit var demektır canıkom

aynen öyle canım yaa... herkezde belirti olmuyor.
bak mesela bende şu an kasık agrısından başka elle tutulur bir belirti yok.
illaki bulantı,baş dönmesi,göğüs agrısı veya buna benzer belirtilerin olmasına gerek yok.
dediğin gibi,kırmızılar gelmedikçe ümit herzaman vardır :31:

Ağzından bal damlıyor vallahi. Rüyamda hamileyimmmmm diye buraya yazıyordum. İnşallah gerçek olur..:49:

aynen öyle canım yaa... herkezde belirti olmuyor.
bak mesela bende şu an kasık agrısından başka elle tutulur bir belirti yok.
illaki bulantı,baş dönmesi,göğüs agrısı veya buna benzer belirtilerin olmasına gerek yok.
dediğin gibi,kırmızılar gelmedikçe ümit herzaman vardır :31:

evet canım aynen aynen....ınsallah herkez istedıgı gıbı bebegine kavusur canıkom

merhaba kızlar girip haber vereyim dedim maalesef bu ayda olmadı 16 kasımda umutları aralık ayına bıraktık..incir kürü yapmıştım bu ay şöyle bir faydası oldu çok az adet gören ben ilk kez bu denli yoğunlukta hastalandım..arada girip artan hamiş sayılarına bakıp mutlu oluyorum ben de.hoşçakalın

kızlar 15 kasımda benim kırmızılar geldi ama bir türlü yazamadım..hamişler varmış bu arada hepinizin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah..

Back