hoşggeldin ebimmmmmmmmm
nasılsınnn????
tatlıııımm hosbulduk..ben ıyım canıkom asıl sen nasılsın??epeydır sohbet edemedık senınle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşggeldin ebimmmmmmmmm
nasılsınnn????
Kızlar bugün bat tarihim. Şu saate kadar gelen giden olmadı. idrar testide yapmaya cesaretim yok. Hiç bir belirtimde yok. hep göğüslerim ağırırdı adete yakın şişerdi. Ama bu sefer hiç bir şişme, ağrı yok. Sanki hafiften uçları ağırıyor gibi. gece 12 e kadar beklicem. gelmezse yaparım.
bencede bekle yarın sabah erkenden ıdrar testı yap daha ıyı bellı olur canım..
Tatlım hiçbir belirti olmadıgı için pekte ümitli olmasam da en iyisi beklemek... Geçen aylarda her belirtiyi yşadım hayal kırıklıgına ugradım. Hakkımızda hayırlısı canım..
tatlıııımm hosbulduk..ben ıyım canıkom asıl sen nasılsın??epeydır sohbet edemedık senınle
Kızlar bugün bat tarihim. Şu saate kadar gelen giden olmadı. idrar testide yapmaya cesaretim yok. Hiç bir belirtimde yok. hep göğüslerim ağırırdı adete yakın şişerdi. Ama bu sefer hiç bir şişme, ağrı yok. Sanki hafiften uçları ağırıyor gibi. gece 12 e kadar beklicem. gelmezse yaparım.
kızlar selam benımde bat 2o sı belim çok ağrıo ve sırtım ağrıyor başkada bi belirti yok kendımı adet olacakmışım gibi hissediyorum testımde var acaba yarın yapsam çıkarmı testte...
iyiyim canım yaa ne olsun bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
evet yaa sohbet edemedik bir süredir.
çok özledim
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş haberinle coşarız
aslında ya gece yada sabah fark etmez artık.
varsa çıkar diye düşünüyorum.
benim 5 gün kala çıkmıştı net bir şekilde.
inşallah senin de çift çizgili testinin resmini burada görürüz
ah su belırtıler hep kafamızı karıstırmasa..hıc bellı olmaz tatlım...hıc belırtısı olmadanda hamıle oldugunu örenen bır sürü kadın var...kırmızıların gelmedıkce hala ümit var demektır canıkom
iyiyim canım yaa ne olsun bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
evet yaa sohbet edemedik bir süredir.
çok özledim
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş haberinle coşarız
aslında ya gece yada sabah fark etmez artık.
varsa çıkar diye düşünüyorum.
benim 5 gün kala çıkmıştı net bir şekilde.
inşallah senin de çift çizgili testinin resmini burada görürüz
aynen öyle canım yaa... herkezde belirti olmuyor.
bak mesela bende şu an kasık agrısından başka elle tutulur bir belirti yok.
illaki bulantı,baş dönmesi,göğüs agrısı veya buna benzer belirtilerin olmasına gerek yok.
dediğin gibi,kırmızılar gelmedikçe ümit herzaman vardır
Ağzından bal damlıyor vallahi. Rüyamda hamileyimmmmm diye buraya yazıyordum. İnşallah gerçek olur..
benimde bata 2 gün var yapsam mı? TEST