eğer 26-28 günde bir adet döngün varsa görünme ihtimali var. daha fazlaysa gününü beklesen iyi olur. iyi haberlerini bekliyoruz =)
30 günde bir oluyorum bu ay yumurtlamamda geç oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer 26-28 günde bir adet döngün varsa görünme ihtimali var. daha fazlaysa gününü beklesen iyi olur. iyi haberlerini bekliyoruz =)
Ağzından bal damlıyor vallahi. Rüyamda hamileyimmmmm diye buraya yazıyordum. İnşallah gerçek olur..
kızlaarr nerdesınız hıc yazmıyosunuz
benimde bata 2 gün var yapsam mı? TEST
iyi akşamlar kızlar nerdesiniz ya
selamlar..
bu ay bende bomba gibi hazırlandığımı bildiğim için, evt evt evt demek istiyorum .. ben ben ben .. hep ben
Allahım bizlerede evlat nasip et..aminn..
cnmyaa ben daha once uye olmusim herhalde hatirlamadigim icin onceki adla sifreyi giremedim.ing ya anlafgm bu vta iyi degil ing
uzun lagin kisasi bgn ne yaptiysm olusturamadm
bugün 11 gün oldu yumurtlayalı yapsam çıkarmı tubiş
selam nasılsınız hanımlar...
hoşgeldin canımcımmmmmmm
biz iyyiz ya sennn
bende iyim canım. Yaa ben bu ay ateş ölçüm tablosu yaptım bugün burda yayınladım linki kimse yorumlamadı bi bakarmısın tabloma .
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
slm kizlar ates olcum tabloma bakarmisiniz bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim.:26:
canım telden girdiğim için böyle oldu. :)
canım çıkmadı maalesef link hatalı
anladım canım yarın bilgisayardan gırince eklemeye calışırım şöyle diyim sabah ateşim 36.8 idi az önce ölçtüm 37.0 bata 7gùn kaldı.
canım önemli olan sabah ateşin.
gün içersindeki ateşin çok farklı çıkabiliyor.onu baz almıyoruz.
inşallah ateşin düşmeden devam eder. sabah tablona bakar yorum yapmaya çalışırım canımcım