• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
netten 20 tanelisini alabilirsin
kargo ücreti yok,20 ov testi ve 6 gebelik testi 19.90 dı
bir araştır istersen

yha arkadaşşşşşş koy sen koyyy biz bakarız yaaa
yada incinin çektiği gibi ışıkta çek hee

evet cnm gördum dedgn o testlerı ben en ıyısı bı daha bakyım perı ıcın heyecan yaptım sımdı :)

kızlar hepinize iyi geceler.
çok çok öptüm hepiniziiii...
uyku tutmazsa gelirim perinin testine de bakarım eger eklerse..

iyi geceleeeerrrrr :16: :3:

kızlar yarın kan testi yaptırmam için erkenmi çünki bata 2 gün var daha ben 2 gün bekleyim tekrar test yapıp öylemi kan testi yaptırsam:16:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
slm kizlar ates olcum tabloma bakarmisiniz bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim.:26:

Canım, olmamış, sen direk linki vermeyeceksin, tablonun altındaki share yazısına tıklayıp oradaki forum link olanları kopyalayıp burada paylaşacaksın :34:

kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..

Eki Görüntüle 556148

İnciiii, güzelim, ikinci görünüyor resmin üzerine tıkladığımdaaaa :52::52:Tebrik ederim güzelim, inan çok sevindim. Sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini :16:

:16:bakın bakalım kızlar çekmek için şekilden şekile girdim.

Periii, canım senin de var ikinci çizgin ama dağılmış gibi biraz, tekrar yapıp 10 dk. geçmeden fotoğraflasan daha iyi olur :34: Telefonun bluetoothundan gönder bilgisayarına, öyle paylaş bir daha bizimle. Ayyyy, sen de hamiş oldun ne güzel Ya Rabbim :16:

Son düzenleme:
Tebrik ederim iki adayını. Maşallah...Rahat huzur içinde bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...

kızlar yarın kan testi yaptırmam için erkenmi çünki bata 2 gün var daha ben 2 gün bekleyim tekrar test yapıp öylemi kan testi yaptırsam:16:

Periiiimmm, beklemene gerek yok kiii, kanda hayli hayli çıkacak, yarın yaptır bir de çarşamba günü yaptır. 2 günde 2 kat sıçrayışa bakmakta fayda var :34:

canım sen ne yapcaksın bekleyecekmisin test için hangi gün yaptırmayı düşünüyorsun.:16:

canım bende sabah tekrarlıcam testi. Sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Randevu alcaktım internetten ama hata verdi alamadım. Yarın inşallah daha koyu görürüm. Sende yaptır canım. Erken kalkan yol alır derler. Tedbirimizi alalım kuzuuu:emir_bebek::nazar:

Canım, olmamış, sen direk linki vermeyeceksin, tablonun altındaki share yazısına tıklayıp oradaki forum link olanları kopyalayıp burada paylaşacaksın :34:

İnciiii, güzelim, ikinci görünüyor resmin üzerine tıkladığımdaaaa :52::52:Tebrik ederim güzelim, inan çok sevindim. Sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini :16:

Periii, canım senin de var ikinci çizgin ama dağılmış gibi biraz, tekrar yapıp 10 dk. geçmeden fotoğraflasan daha iyi olur :34: Telefonun bluetoothundan gönder bilgisayarına, öyle paylaş bir daha bizimle. Ayyyy, sen de hamiş oldun ne güzel Ya Rabbim :16:

Nedense oda da karanlık çıktı hep. ama elimde daha net çizgi. İnşallah beni yanıltmıyordur.:16: Teşekkürlerr kuzum darısı senin ve tüm bekleyenlerin. Benimde hiç beklemediğim bir anda oldu desem yeridir. Hiç düşünmedim. ovulasyon testi kullandım ilk kez. çok yararını gördüm. 17.ci gün çift çizgi gördüm. ona göre değerlendirdik. Herkese tavsiye ederim.Sende kullanmıştın önümüzdeki aya inşallah sizlerden de güzel haberler alacaz...:16:

kızlar yarın sağlık ocağındamı yaptırayım yoksa hastanedemi hangisinin sonucu erken çıkar:16:

kızlar yarın sağlık ocağındamı yaptırayım yoksa hastanedemi hangisinin sonucu erken çıkar:16:

Direk hastanede yaptır canım, sağlık ocakları geç veriyor, hastanede öğlene çıkar :34:
Bir de iki gün sonra tekrarlayacağınız için aynı yerde yaptırmakta fayda var tamam?

PHİAMMMMMMMMMMMM nasılsın güzelimmm
çok özledim yafri yaaa :16:

:16:bakın bakalım kızlar çekmek için şekilden şekile girdim.

canımcım çizgin görünüyor gibi ama sanki testin dagılmış phiacıgımın da dediği gibi...
yarın hastanede bir kan ver bakalım.
daha erken çıkar sağlık ocagından.
sağlık ocagında 2 gün sonra veriyorlar.
hastanede 2 saat sonra.
hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

Back