- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
kızlar fotoda o kadar belirgin ve net çıkmıyor ama şuan elimde test bakıyorum görünüyor 2.çizgi
bencede canım sen bı koy bakalım heyecan yaptık yaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar fotoda o kadar belirgin ve net çıkmıyor ama şuan elimde test bakıyorum görünüyor 2.çizgi
netten 20 tanelisini alabilirsin
kargo ücreti yok,20 ov testi ve 6 gebelik testi 19.90 dı
bir araştır istersen
yha arkadaşşşşşş koy sen koyyy biz bakarız yaaa
yada incinin çektiği gibi ışıkta çek hee
cnm bıraz bulanık ama 2.cızgı gayet net hayırlı ugurlu olsun
telefonla çektiğimi yükleyemedim kablosunu bulamadım bilgisayarın kamerası ile çektim 2 gün sonra tekrarlıycam
canım tebriklerrrr.. bu ay ugurlu geldi bizee.
aynen bende öyle hazırlandım bakalım nasıl olacak bata son 2 gün kaldı
canım tebriklerrrr.. bu ay ugurlu geldi bizee.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
slm kizlar ates olcum tabloma bakarmisiniz bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim.:26:
kızlarrr oda da çekmem biraz zordu karanlık çıkıyordu. Bende ışığa tutuppp çektimm bir bakınnn lütfennnn. bugündü bat günümmmm..
Eki Görüntüle 556148
kızlar yarın kan testi yaptırmam için erkenmi çünki bata 2 gün var daha ben 2 gün bekleyim tekrar test yapıp öylemi kan testi yaptırsam
canım sen ne yapcaksın bekleyecekmisin test için hangi gün yaptırmayı düşünüyorsun.
Periiiimmm, beklemene gerek yok kiii, kanda hayli hayli çıkacak, yarın yaptır bir de çarşamba günü yaptır. 2 günde 2 kat sıçrayışa bakmakta fayda var
Canım, olmamış, sen direk linki vermeyeceksin, tablonun altındaki share yazısına tıklayıp oradaki forum link olanları kopyalayıp burada paylaşacaksın
İnciiii, güzelim, ikinci görünüyor resmin üzerine tıkladığımdaaaa Tebrik ederim güzelim, inan çok sevindim. Sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebişini
Periii, canım senin de var ikinci çizgin ama dağılmış gibi biraz, tekrar yapıp 10 dk. geçmeden fotoğraflasan daha iyi olur Telefonun bluetoothundan gönder bilgisayarına, öyle paylaş bir daha bizimle. Ayyyy, sen de hamiş oldun ne güzel Ya Rabbim
kızlar yarın sağlık ocağındamı yaptırayım yoksa hastanedemi hangisinin sonucu erken çıkar