http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
slm kizlar ates olcum tabloma bakarmisiniz bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim.:26:
slm kizlar ates olcum tabloma bakarmisiniz bu ay ilk defa yaptim daha cozemedim.:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ebn kırmızıları gördüm keşke dün kan testi vermeseydim bu kadar ümitlenmicektim .. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun
klasik pazar falan filann ben seni yalnız bırakırmıyımmmm tubişimmm kuzummmmmm hamişimmmm
nassın bakimmm napıosunn yawrumm?
kızlar ebn kırmızıları gördüm keşke dün kan testi vermeseydim bu kadar ümitlenmicektim .. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar ben şimdi kimyasal gebelik mi geçirmiş oluyorum ? Korunmamız filan gerekir mi acaba yarın doktora gidicem ama merak ediyorum çok
canım ya üzüldüm....takma kafana olurmu sonucu aldıııımmm veeee pesıne kırmızılar geldı
hamileydin ama kanama mı oldu ?
dün test yaptırdım 12,82 çıktı ama doktor kanamanda olabilir 2 gün sonra tekrarlıyalım dedi .. Bugün geldi biraz kırmızılar
kızlar ben şimdi kimyasal gebelik mi geçirmiş oluyorum ? Korunmamız filan gerekir mi acaba yarın doktora gidicem ama merak ediyorum çok
şimdi şöyle..
hamile olduğu halde kanaması olan insan sayısı hafife alınmıcak kadar fazla.
ben yerinde olsam bikaçgün sonra kan testini tekrar ederdim.
öncesinde idrar testi yapardım..
sonra böyle durumlarda dış gebelik söz konusu olabiliyor.
işimi garantiye alırdım yerinde olsam.
ben de ayn ı durumdayım bugün sabah benim de kanamam oldu değerim 38,9du.doktorumu aradım yarın kan testini tekrar yaptırmamı söyledi.yerleşme kanaması mı yoksa bebek tutunamadı mı onu anlamak için yarın bakıcaz tekrar.hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşım.
Hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi .. Senin değerin biraz daha yüksek inşaşşal yerleşme kanamasıdır , Değilse de üzülmeye gerek yok bu yaşadığımz olay tüplerimizin açık olduğunu ve yumurtlayabildiğimizi gösteriyo :) Bende ilk anda bi çöküş yaşadım ama okuyorum netten sağlıksın embriyoları vücut atıyomuş o yüzden aslında sevinmemiz gereken bişey yaşattı Allah bize ..
şimdi şöyle..
hamile olduğu halde kanaması olan insan sayısı hafife alınmıcak kadar fazla.
ben yerinde olsam bikaçgün sonra kan testini tekrar ederdim.
öncesinde idrar testi yapardım..
sonra böyle durumlarda dış gebelik söz konusu olabiliyor.
işimi garantiye alırdım yerinde olsam.