Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar ebn kırmızıları gördüm keşke dün kan testi vermeseydim bu kadar ümitlenmicektim .. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

klasik pazar falan filann ben seni yalnız bırakırmıyımmmm tubişimmm kuzummmmmm hamişimmmm
nassın bakimmm napıosunn yawrumm?

beni yalnız bırakma meloşummmmmmmmm
oh yaa ne güzel bir pazar evde durabildin

ben nasıl olim kuzu işte 10 dk sürmeden wc turlarına çıkyorum,artık sıktı yaa
sürekli yan gel yat modundayım

sen nasılsın biddnemmm

kızlar ebn kırmızıları gördüm keşke dün kan testi vermeseydim bu kadar ümitlenmicektim .. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

aaaa o degerden sonra hee :44:
herşeyde vardır bir hayır canım yaa.
birdahaki ay inşallahh.
sakın moral bozma tamam mı.
herkez hamiş olucak bu topicteeeeeee

kızlar ben şimdi kimyasal gebelik mi geçirmiş oluyorum ? Korunmamız filan gerekir mi acaba yarın doktora gidicem ama merak ediyorum çok

Canım önce pembemsi bi akıntı geldi .. tuvalete gittiğimde bi miktar kırmızı geldi ama pede gelmedi henüz .. Benim hastalığımda böyle başlar sonra artar zaten

kızlar ben şimdi kimyasal gebelik mi geçirmiş oluyorum ? Korunmamız filan gerekir mi acaba yarın doktora gidicem ama merak ediyorum çok

canım kimyasal olmuş olabilir bbüyük ihtimalle.
korunmaya gerek yok çünki vücudun atmış oldugu sağlıksız bir gebelik oldugu için adet şeklinde vücuttan atılıyor.
çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçiriyor zaten.
hayırlısı canım.
bende eylül de kimyasal gebelik geçirmiştim. degerim 38 civarındaydı adetten 6 gün sonra.
2 dün sonra 27 ye düşmüştü..
birkaç gün sonra kanamam başlamıştı.
dr korunmya gerek olmadıgını söylesede ben ara vermiştim geçen ay.
çünki yakın zamanda tekrar düşük yapmıştım.
ama çok şükür bu ay bebişim geldi sağlıkla.
darısı başına inşallah

şimdi şöyle..
hamile olduğu halde kanaması olan insan sayısı hafife alınmıcak kadar fazla.
ben yerinde olsam bikaçgün sonra kan testini tekrar ederdim.
öncesinde idrar testi yapardım..
sonra böyle durumlarda dış gebelik söz konusu olabiliyor.
işimi garantiye alırdım yerinde olsam.

Pazartesi doktoruma gidicem canım dediğin gibi her bünye aynı olmuyor çok teşekkür ederim

ben de ayn ı durumdayım bugün sabah benim de kanamam oldu değerim 38,9du.doktorumu aradım yarın kan testini tekrar yaptırmamı söyledi.yerleşme kanaması mı yoksa bebek tutunamadı mı onu anlamak için yarın bakıcaz tekrar.hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşım.

Hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi .. Senin değerin biraz daha yüksek inşaşşal yerleşme kanamasıdır , Değilse de üzülmeye gerek yok bu yaşadığımz olay tüplerimizin açık olduğunu ve yumurtlayabildiğimizi gösteriyo :) Bende ilk anda bi çöküş yaşadım ama okuyorum netten sağlıksın embriyoları vücut atıyomuş o yüzden aslında sevinmemiz gereken bişey yaşattı Allah bize ..

kesinlikle öyle canım:)üzülmedik biz de bebeğimiz olabileceğine dair ilk işaretleri aldık:)şimdi değilkse de sonra olacak inşallah sorunsuzca:)

Son düzenleme:

kesinlikle öyle.benimde geçen ay geldi başıma ve doktor her ihtimale karşı kan testi istedi önemli olan vücudun atmış olmasıymış.eğer değer sıfırlarda çıkarsa korkma bişey yok korunmana gerekte yok.doktor değerine baksın bi buttercupnr .ama sağlıklıyız buna şükredelim :) geçmiş olsun canım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…